Välkommen till Excellent Moving Sweden AB - Enbart fasta priser!
Agneta L:
Två mycket trevliga och hjälpsamma män hjälpte mig och min dotter att flytta.
De var flexibla och inget var något problem.
Jag hade inga förväntningar då jag aldrig tidigare i mitt liv hade anlitat en flyttfirma. Men blev väldigt överraskad för den fina servicen dessa män gav oss.
Jag beställde flytt från en större villa till en mindre lägenhet, fick all hjälp jag behövde med att ställa möbler på plats där de skulle vara och möblerna var mycket väl inpackade så inga skador uppkom på varesig möblerna eller på omkringliggande väggar etc.
Luciana A:
So profesional! They are the best, understanding the needs, taking care of my things with so much care. It felt so great to just trust one them.
I really recommend this people!
GALIA O:
Proffs! Flyttade hela vårat bohag (två vuxna och tre barn) på tre timmar. Då monterade de även sängben och vi hann bjuda på fika 20 min. Ingenting gick sönder och även städningen var helt perfekt, den nya ägaren till vår förra bostad hörde av sig och var imponerad över hur fin lägenheten var. Priset var oxo helt överkomligt! Boka dom!
Alexandra A:
Utmärkt bemötande och mina förväntningar landade högt som jag visste i förväg eftersom jag flyttat med dom tidigare.
Kunde få mina saker flyttade redan dagen efter jag bokade och allt gick snabbare än jag trodde!! Och till ett bra pris 👏👏👏
katrine l:
Killarna från GL Flytt & Städ var snabba, trevliga och proffesionella. Flytten genomförde de mycket snabbare än vi hade trott. Är supernöjda med servicen och arbetet de utförde. Kommer kontakta dem nästa gång vi behöver hjälp också.