Reco logotype För företag

Klarsynt

34 686

4.8
Bra

Hos Klarsynt är det personliga mötet i fokus. Du möter alltid en legitimerad optiker på plats som genomför din synundersökning med både omsorg och professionalism. Vårt handplockade bågsortiment är noga utvalt för att passa olika stilar och personligheter, och vi erbjuder skräddarsydda lösningar som gör skillnad för din synkomfort...

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

KLARSYNT KALMAR

Noggrann,, kunnig, glad, trevlig och positiv optiker. Parkeringen var lite bökig.

Camilla C

Skrev om KLARSYNT KALMAR

Åsas Optik

Så otroligt nöjd med hur både Åsa och Tanvi bemöter dom yngre glasögonkunderna. Guidar, hjälper och jag som förälder känner mig överflödig på ett fantastiskt sätt! Bästa!

Falcon G

Skrev om Åsas Optik

Optikern i Hofors

Bra, trevlig och kunnig optiker. Snabb leverans av glasögon.

Margaretha E

Skrev om Optikern i Hofors

Eye Clinic Scandinavia AB

Allt till belåtenhet.Väntar på nästa besök.

Tells Optik

Jag blev fantastiskt väl omhändertagen och bemött av personalen som var mycket kunnig, inlyssnande och intresserad av mina behov som kund.

Linda S

Skrev om Tells Optik

Här finns vi

41 Butiker tillgängliga hos Reco

Dalarna 3 Gotland 1 Gävleborg 3 Halland 2 Jämtland 1 Jönköping 1 Kalmar län 1 Norrbotten 2 Skåne 2 Stockholms län 8 Uppsala 2 Värmland 1 Västernorrland 1 Västmanland 1 Västra Götaland 7 Örebro 4 Östergötland 1

Åsas Optik

4.8

Knivsta Optique

4.7

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.