Reco logotype För företag

Reco logotype

Ringabyråer

4.7
Bra

Ringabyråer består av fem auktoriserade begravningsbyråer samt en avdelning för familjejuridik, testamenten, samboavtal, äktenskapsförord, bouppteckning, arvskiften samt framtidsfullmakter. Vi finns representerade i Sundsvall, Skönsberg, Timrå, Härnösand, Stöde, Fränsta och Ånge Haverö.

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

Karins Begravningsbyrå

Vi fick ett fint mottagande o förklaring till det mesta. Har bara positivt att säga om dem.

Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Oerhört proffsigt mottagande och fin hjälp när vi skulle ordna med begravningen för vår dotter. Väldigt fint mottagande i kyrkan när vi kom. Så vänlig och hjälpsam.

Ringabyråer - Hernö Begravningsbyrå

Vi blev mycket vänligt och respektfullt bemötta och en hade en mycket lättsam kontakt mellan oss alla. Förväntningarna var väl att vi skulle bli avlastade med all den tid och planering som krävs och det var väl precis vad vi fick hjälp med. Det blev en enkel upplevelse då ni var lätta att få tag i och våra frågor blev snabbt avklarade. Vi fick hjälp med allt från kista, urna, transporter, representant vid begravningen, blommor, dödsannons, textkomplettering av gravsten samt, organisation av minnesstund.

Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Varmt och fint bemötande. Hjälpsamma och omhändertagande på alla sätt. Bara lovord.

Tollstedts Begravningsbyrå

Dom är helt fantastiska på allt..

Våra kontor

7 kontor tillgängliga hos Reco

Karins Begravningsbyrå

4.9
Mycket Bra

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.