Alltid behjälpliga, löser alltid problemen och aldrig något strul. Fantastisk bilverkstad och proffisiga mekaniker.
Vallentuna Bilverkstad AB
23 omdömen om Vallentuna Bilverkstad AB
Göran & co på Speedy hjälpte mig på bästa vis. Toppenbra!
De håller vad de lovar vilket inte alltid är fallet. Vid eventuella framtida behov
Bemötandet var mycket trevligt och de löste mitt problem på ett proffsigt sätt.. Mitt problem var läckande olja. Kommer att fortsätta använda dom.
Grymt bra service!! Kan inte bli bättre när man verkligen behöver duktig kompetens för avancerad felsökning. Löser problemen genom lämpli
Hjälpsamma och vänliga, kunde dock inte åtgärda problemet men hänvisade mig vidare,
Mycket bra och kunnig och revlig personal
Hör byter jag oftast/alltid däck för säsongen. Inga problem: snabbt gjort och trevligt bemötande. Har även köpt nya däck och fått goda tips
Den känns personlig. Bra service och trevlig personal, 2 st. :)
Mycket trevlig och duktig personal som gör det dom är bäst på, korta väntetider, och bra resultat gör att jag återkommer när bilen behöver service eller reparation. Rekommenderar helt klart dom🙂
Mycket kunnig personal som var villig att ta sig en titt på drop-in, de var med och fattade beslut om hur problemet kunde lösas - då det gäl
Kanonbra personal och utfört arbete
Trevligt bemötande och bra service. De hjälpte mig till och med att få bilen till verkstaden när den inte startade hemma inför besöket.
Otroligt bemötande, frågar först vad det kostar att byta bromsar fram o bak, 3500 kr säger han Göran i telefon, lämnar in bilen dagen där på
Jag blev bra bemött. Jag beställde service på bilen och resultatet blev jag nöjd med. Fick förklaring på de åtgärder som behövdes. Jag kommer att rekommendera bilverkstaden till mina vänner
Mycket bra Fick ett väldigt bra ärligt och förtroendefullt intryck. De gjorde ett bra jobb till en rimligt pris. Kommer att anlita dem igen. Har ganska så mycket erfarenhet genom åren av verkstäder som har varit både det ena och det andra
Aldrig haft bättre service än såhär. Inga dolda avgifter, snarare tvärtom! Dom drar av ingrepp från fakturan man redan skrivit på om dom vi
Jag presenterade min önskan med bilen, fick hämta den om några dagar och allt var som jag hade önskat. Allt var redovisat och infört med stämpel i bilens servicebok.
Snabbt bemött bägge gångerna jag besökt verkstaden och, detta är viktigt i vår hård ande värld: Av en vänlig kundmottagare vilket jag uppskattar oerhört mycket!
Bra verkstad. Försöker alltid lösa problem. Väldigt trevliga.
Brs servic bra o trevlig personal
Mycket bra bemötande Gjorde en service på bilen och gjorde däckbyte plus vinterförvaring. Allt till belåtenhet
Trevligt bemötande från början. Hade tappat avgasröret men blev mottagen direkt trots proppfull verkstad. Supersnabbt jobb. Bra pris! Kommer
Bra bemött av den nya ägaren av bilverkstaden. Tidbeställningen fungerade perfekt. Nöjd!
Det var trevlig personal och bra service på min bil!
Reparationen i sig var ok. Men... Att en regskylt försvann - inte deras problem. Att bilen fick 10 st fågelskit på sig - inte deras proble
Alltid ett trevligt bemötande av personalen. Bra och snabbt jobb.
Fick hjälp med att byta stötdämpare och bromsar. Är nöjd och kommer återkomma när jag behöver hjälp.
Trevligt person, enkelt att prata med snabb och smidig affär.
Jag vände mig till denna verkstad efter att ha blivit snorkigt behandlad av en annan. De upptäckte då en skruv(?) som inte var ditsatt ordentligt och som jag fick anmärkning på vid bilprovningen. Blev väldigt trevligt bemött och avser vända mig till Vallentuna Bilverkstad AB vid nästa årliga service.
Proffsiga kunniga och ett väl utfört arbete under den förra ägaren som nu sålt.
Härmed vill jag tacka Speedy Västberga så mycket både för deras gedigna arbete, för det trevliga bemötandet och för deras snabba hantering a
Trevlig och kunnig personal, dessutom väldigt kort väntetid
Bra och snabb service. Trevliga och priset var också rimligt.
Snabb toppservice däckbytevänligt bemötande