Maja T:
Min pojkvän lämnade in vår r36:a till avgasspecialisten i Vallentuna för vi tyckte bilen var för tyst. Det de gjorde med bilen var sjukt bra. Man får vad man betalar! Stainlespipes (hela vägen), sportkat, sportdämpare och sist men inte minst ferrita quadpipes. Den låter som en v8 fast det är en v6. Vi är sjukt nöjda och tackar Avgasspecialisten i Vallentuna för ett strålande jobb och kundbemötande.
MVH. Maja & Noah
Lasse Ilmari K:
Mycket trevlig och duktig personal som gör det dom är bäst på, korta väntetider, och bra resultat gör att jag återkommer när bilen behöver service eller reparation.
Rekommenderar helt klart dom🙂
David D:
VARNING!
VARNING
VARNING
Jag vill varna andra för denna ägare, som tyvärr visar sig vara en bedragare. Han har förvandlat en biltvätt till en oärlig bilverkstad. Jag lämnade in min Audi A5, som endast hade körts 9600 mil och där serviceindikatorn precis hade tänds. Trots detta genomförde han en kamremsbyte och tog ut hela 14 000 kronor för ett arbete som var både onödigt och oetiskt.
Det är skrämmande att han visste att kamremmen på min bil inte ens skulle bytas förrän efter 21 000 miles. Hans brist på respekt för kunder är chockerande, och han verkar enbart vara ute efter att lura och utnyttja människor. Jag rekommenderar starkt att ni håller er borta från denna person!