Bra, ärlig och tydlig. Vi kan rekommendera honom och skulle använda honom igen.
Croisette Malmö Västra Hamnen
Vi på Croisette Malmö Västra Hamnen har erfarna och engagerade mäklare med god lokalkännedom och hög tillgänglighet. När du säljer din bostad med oss sätter vi alltid dina behov i centrum och skräddarsyr bostadsaffären efter dina önskemål, med mervärden som skapar extra fördelar. Vi strävar efter att ge dig bästa möjliga...
1559 omdömen om Croisette Malmö Västra Hamnen
Sedan starten hos Reco 2017
Trevlig och enkel att kommunicera med!
Professionell, noggrann, tillitsfull och dedikerad mäklare.
highly recommend Johan as an outstanding real estate professional. His dedication, pleasent nature, tireless work ethic, and exceptional communication made the entire process smooth and stress-free. He was always available, even beyond typical working hours, to answer questions, provide updates, and ensure every detail was handled with the utmost professionalism. His knowledge and commitment truly set him apart.
Very helpful. He was prompt to answer our questions and the process was smooth.
Rasmus är lättillgänglig, trevlig och kunnig. Allt gick smidigt till. Således mkt duktig mäklare som jag varmt kan rekommendera!
Jag var bara delaktig i kontraktsskrivningen och inte under visning. Det skötte han hur bra som helst och var också vänlig och tydlig. Jag har bara positivt att säga om Edvin.
Jag är mycket glad över att ha fått möjlighet att arbeta med Edvin. Jag fick alla svar på de frågor jag ville ställa om lägenheten. Mötet var mycket lugnt och kultiverat.
Vi är otroligt nöjda med Alexander som mäklare! Från start till mål var han professionell, engagerad och lyhörd för våra önskemål. Han hade en tydlig strategi, höll oss alltid uppdaterade och gjorde hela försäljningsprocessen smidig och trygg. Hans kunskap och driv resulterade i en försäljning vi är mer än nöjda med. Vi kan varmt rekommendera Alexander till alla som letar efter en pålitlig och skicklig mäklare!
Kunnigt, positivt och trevligt bemötande av mäklare Ramus. Affären har gått smidigt tack vare honom.
Mycket bra. Engagerad möklare, alltid lätt att nå. Realistiska förväntningar.
Johan är en mäklare utöver det vanliga. Han är superprofessionell, tillgänglig och väldigt trevlig. Jag skulle aldrig våga använda någon annan. Hans enorma driv gör din viktigaste affär till den bästa. Får du möjlighet att jobba med honom, så gör det! Bästa mäklaren i stan. Och vi har provat flera.
Rekommenderas varmt. Hela processen har upplevts som väldigt bra uppstyrt, engagerat från mäklarens håll och proffsigt. Har även blivit väl informerad av mäklaren under hela försäljningstiden vilket har varit skönt.
Mycket trevligt bemötande och hjälpsamma
Emil is a true professional. He has provided all the necessary information and even extra advice regarding the apartment and the buying process. He is a nice, helpful, and punctual person.
Bra kommunikation. Lugn. Stöttande i en svår situation.
Emil har allt det jag kräver av en mäklare o h jag hsr höga krav. Förutom ett trevligt och respektfullt sätt mot både köpare och säljare, är han kunnig och insatt i allt från bostad, förening och område till finansiering och andra viktiga saker. Jag rekommenderar Emil för en trygg och säker bodtadsaffär
Uppriktig o duktig framförallt ödmjuk mäklare.
Jag startade min försäljningsprocess under den första kvartalet 2024. Jag kontaktade en mäklare och vi trodde att min bostadsrätt blir såld inom kort. In till augusti månad 2024 .har inte hänt någonting. Inga spekulanter alls. Då funderade jag vad får man göra och kontaktade Croisette som har kommit fram emot mina förväntningar under den svåra tiden. Spekulanterna har startat att visa intresse av lägenheten och de blivande köparen tog sitt beslut i början av februari 2025. Min bostadsrätt blev såld tack vare proffs hjälp och support av Croissette. Bra jobbat ♥️
Emil's engagemang och hjälp under bostadsaffär processen var verkligen super. Jag är verkligen nöjd med hur allt har gått och uppskattar verkligen Emil's professionalism och vägledning under resan. Tack Emil!
Johan har alltid ett bra bemötande och är engagerad och positiv
Personligt och flexibelt tänkande. Jag har stor förtroende för mäklaren och tycker att hanteringen har gott bra och smidigt.
Johan was incredibly professional and very responsive to any question or request we had. He was well informed about the property and handled any questions we had quickly with very straightforward and clear answers.
Kontaktade Emil på helgen och frågade om visning utanför de vanliga tiderna. Fick snabbt och trevligt svar trots detta. Toppenbemötande både vid visning och signing. Rekommenderas varmt.
Emil är en fantastisk mäklare som jag rekommenderar varmt. Han höll mig uppdaterad under hela processen och är alltid lätt att få tag på. Proffsig, engagerad och alltid positiv!
Emil hade ett jättefint och inkännande bemötande från vårt första möte tills dess att vi avslutade affären. Emil överträffade de förväntningar som jag vanligtvis har på mäklare. Supertrevlig!
Vi är nöjda med Johan! Trots icke-optimala försäljningstider (mitt under jul/nyår) lyckades Johan få sålt vår bostad strax efter årsskiftet. Rekommenderas!
Duktig, påläst och ser till att förmedla båda trygghet och mervärde i jobbet både mot köparen och säljaren.
Professionellt, engagerat och framgångsrikt!
Johan har alltid varit tillgänglig vid behov. Vi är supernöjda!
Vi har alltid varit supernöjda med Johan & känner stort förtroende för honom. Han är engagerad, tillmötesgående och levererar alltid en snabb försäljning. Vi kommer aldrig att välja en annan mäklare än Johan för våra försäljningar!
Emil har varit mycket engagerad genom hela processen. Professionell, lyhörd och trevlig. Vi kan varmt rekommendera Emil som mäklare..
Effektiv försäljning, bra kommunkation
Väldigt gott och glatt bemötande under båda visningarna. Gav mig tid att kolla igenom lägenheten och fanns där för att svara på eventuella frågor. Professionellt bemötande. Av de visningar jag varit på har Emil varit den bästa mäklaren, dvs överträffades mina förväntningar. Tidigare mäklare har jag upplevt stressa en till ett köp. Upplevde här att jag fick tid att tänka igenom allt och ställa mina frågor innan köp. Under kontraktsskrivning var mäklaren (Emil) mycket tydlig och professionell.
Köpt en lägenhet av Emil och jag är super nöjd med hans flexibilitet att hitta en visningstid för mig såväl återkoppling och information hela resan igenom. Som köpare har jag inga anmärkningar utan bara en positiv erfarenhet. Även att han tog sig verkligen tiden att gå igenom köpeavtalet med säljarna på engelska så att även de förstod och uppskattade.
Emil är en jättetrevlig och proffsig mäklare som verkligen är att lita på. Han hade en god dialog med oss genom hela processen, alltid svar på våra frågor och gör det lilla extra. Hans engagemang och professionalism gjorde att vi kände oss trygga från start till mål. Vi är supernöjda med Emil och rekommenderar honom verkligen!
Jättebra bemötande Snabb och smidig affär 😊 Allt gick topp
Alexander var väldigt proffsig, kommunikativ, flexibel och lyhörd. Han har ett starkt kontaktnät vilket leder till att han finner spekulanter som ännu inte söker bostad aktivt vilket är en enorm tillgång. Vi är mycket nöjda med vår bostadsförsäljning.
Johan Dahlgren är helt fantastisk! Världens bästa mäklare! Vi är mycket nöjda.
Emil är en engagerad, hjälpsam, tydlig och hängiven mäklare. Håller alltid vad han lovar, vilket är viktigt både för dig som säljare och intressenter. Kan varmt rekommendera Emil.
Fantastisk mäklare, bästa jag har varit i kontakt med. Ödmjuk, lyssnar in till ditt behov och önskemål. Drivande. Snabba kontaktvägar, håller dig uppdaterad kontinuerligt, professionell i bemötandet och handläggning. Bygger upp bra förtroende och tillit. Rekommenderas varmt!
Proffsig och kunnig och lätt att samarbeta med. Hög servicegrad då hon avbröt sin julledighet för att visa lägenheten för oss en extra gång vilket var väldigt uppskattat!
Johan är en stjärna! Han gjorde sitt allra bästa för att vi skulle bli så nöjda som möjligt.
Nina är ett proffs. Återkopplar, kommer med tips och råd. Skött försäljningen mkt bra.
Emil var kommunikativ, hjälpsam och tillmötesgående under hela processen. Han såg till att hålla mig uppdaterad och jag kände mig trygg från start till slut.
Tillgänglig, engagerad och mycket hjälpsam.
Johan jar sedan vår första kontakt varit ytevlig, lyhörd för våra krav och önskemål pch uppvisat ett mycket proffisionellt betende. Vi kommer med förrroende vända oss till honom i gramtida behov.
Tillgänglig, engagerad och genomhärlig kille!
Var lätt att få tag på när man undrade över något. Var han upptagen så ringde han alltid upp direkt efter.
Johan möter dig med ett trevlig och kamratligt bemötande, och gör sitt yttersta att mellan köpare och säljare, att försöka uppnå en gemensam prisnivå för objektet som båda parter accepterar.