Fredag morgon och en varningslampa tänds i bilen. Tidigt på lördag ska vi ut och bila i Europa. Letar i brukshandboken men hittar inte felet. Åker till Bilia i Sävedalen och ber en tekniker titta på varningslampan. Han vägrar, och hänvisar till deras bokningssystem. Bilen står 10 meter bort, jag vill bara veta vad den larmar om, och om vi kan åka på bilsemester dagen därpå. Teknikern vägrar. Riktigt dålig service.
Bilia Personbilar AB
Bilia säljer nya Volvo, Renault, Ford och Hyundai. Dessutom har vi tusentals begagnade bilar, över 50 verkstäder och hyrbilar för alla behov.
5 omdömen om Bilia Personbilar AB
Mycket smidig affär och bilen var precis så fin som bilderna och säljaren påpekade. Säljaren mötte upp mig på stationen ( en Söndag) och bil
Den sämsta verkstaden jag haft med att göra, vrider på sanningen och ljuger för att få en att byta fler delar på bilen än vad som är nödvändigt, dålig kundkontakt. Skulle aldrig lämna in min bil där igen.
Mycket nöjd med Bilia Sävedalen. Alltid vänliga, hjälpsamma och ger bra råd.
Undvik denna verkstad! Föreslår byte av dyra komponenter i onödan. Du får inga klara besked mycket okunninga mekaniker. Ansvariga är dåliga på att återkoppla till kunden. Betyg 0
Ungefär vad man förväntat sig av en verkstad. Gjorde dock en för stor service när jag redan gjort samma service året innan. I övrigt helt okej...