viköperdinbil.se

www.vikoperdinbil.se
  • BadgeTwoYears
2 852
4.4

Välkommen till viköperdinbil.se! Viköperdinbil.se erbjuder ett säkert, bekvämt och rikstäckande alternativ för dig som vill sälja din bil. Låt oss värdera din begagnade bil - helt kostnadsfritt. Oavsett vilket märke eller ålder den har, ger vi dig bästa möjliga prisförslag. På viköperdinbil.se går våra bilexperter igenom din...

2852 omdömen om viköperdinbil.se

Sedan starten hos Reco 2017

Robert M
Skrev om viköperdinbil.se

Enkelt, mycket bra kundmottagande, proffsig kontroll av bilen med förklaring av funna brister. Rekommenderas!

Anders H
Skrev om viköperdinbil.se

Fungerade över förväntan o bra bemötande Anders

Andreea M
Skrev om viköperdinbil.se

Seriösa, bästa pris. De var punktliga och trogen sitt ord. Jag rekommenderar stark för att sälja bilen privat. Åtminstone de i Bandhagen är jätte bra.

Kjell F
Skrev om viköperdinbil.se

Enkelt och smidigt bra bemötande.

Christian B
Skrev om viköperdinbil.se

Fyllde i problemen på bilen VÄLDIGT noggrant och fick online ett bud som var acceptabelt men inte så mycket mer. Väl på plats så skambudades det med känslan av att dom visste att jag var tvungen att sälja bilen. NOLL lyhördhet gällande investeringar (dom flesta ej synliga) gjorda på bilen utan endast fokus på dom synliga problemen.

Fastighetsmarknadens A
Skrev om viköperdinbil.se

Bra och konsekvent hanterande under hela processen.

Kristina A
Skrev om viköperdinbil.se

Väldigt trevlig personal nere i Malmö! Försäljningen gick snabbt och smidigt! Jag fick även priset jag trodde jag skulle få. Supernöjd och skulle åka dit igen för o sälja en bil!

Magnus R
Skrev om viköperdinbil.se

OK OK OK det var väl bra men inget särskilt märkvärdigt.

Leif H
Skrev om viköperdinbil.se

Jag blev rekommenderad av en kompis, det han sade stämde plus lite till! Jag är väldigt nöjd med bemötande

Pernilla J

Smidigt o bra. Trevlig oersonal. Bra bemötande

Conny L
Skrev om viköperdinbil.se

Fick det bästa priset från vkdb och efter besiktning fastslogs det utlovade priset. Grymt smidigt och snabbt hanterat, precis som för tre år sedan!

Lise E
Skrev om viköperdinbil.se

A very good experience, all in all.

Britt-Marie B
Skrev om viköperdinbil.se

Priset var okej, försäljningsprocessen enkel

Daniel U
Skrev om viköperdinbil.se

Så smidigt! Pengarna på plats inom 2 bankdagar!

Per B
Skrev om viköperdinbil.se

Bilförsäljningen gick snabbt och smidigt

Carl T
Skrev om viköperdinbil.se

Trevliga och sakliga och fick ett bra pris

Lars G
Skrev om viköperdinbil.se

fick betalt som överenskommet och bilen har fått ny ägare enligt Transportstyrelsen. Så då är jag av med bilen.

Jan-Evert N
Skrev om viköperdinbil.se

En trovärdig värdeting av bilen och ett professionellt bemötande "verkstaden".

Eva M
Skrev om viköperdinbil.se

Vår bilförsäljning till "Viköperdin bil" fungerade snabbt och korrekt

Claes M
Skrev om viköperdinbil.se

Trots att jag tycker ni värderade min bil lite lågt, så är jag nöjd med en krångelfri affär.

Jukka O
Skrev om viköperdinbil.se

Mycket smidig och snabb hantering. De andra jag frågade var inte alls lika tillmötesgående. Jag fick dessutom bästa priset hos vkdb.

Jan L
Skrev om viköperdinbil.se

Väldigt smidigt! Priset som erbjöds var ok.

Egil K
Skrev om viköperdinbil.se

Allt gick enligt processen som var väl beskrivet. Rekommenderas

Tommy F
Skrev om viköperdinbil.se

Smidig affär, bra bemötande rekommenderas.

Tobias B

Snabbt och smidigt 👍🏻 Bra affär

Magnus B
Skrev om viköperdinbil.se

Suverän service och vänligt mottagande av Ali som hjälpte mig med min affär. Proffesionellt rakt igenom.

Barbro A
Skrev om viköperdinbil.se

Sålde en begagnad bil till viköperdinbil.se. Den inledande fasen var enkel via webben och den avslutande besiktningen på verkstaden var också enkel. Bemötandet av personalen var mycket bra och alla moment som krävdes för att slutföra försäljningen förklarades tydligt och pedagogiskt. Försäljningen var mycket enklare än vad vi förväntat oss.

Anna G
Skrev om viköperdinbil.se

Det var jättebra ! Vi fick det som sas när vi fyllde i på webben:)

Jean P

Precis som på reklamfilmen. Supersmidigt

Lars K
Skrev om viköperdinbil.se

Affären gick snabbt och smidigt, betalningen kom snabbt efter några dagar, väldigt nöjd!

Magnus A
Skrev om viköperdinbil.se

Snabbt och bar värdering, allt gick väldigt smidigt

Tor C
Skrev om viköperdinbil.se

Enkelt, smidigt och fort att göra affär med Vi köper din bil.

Alan B
Skrev om viköperdinbil.se

Jag är nöjd med min försäljning, allting sköttes smidigt. Prisförslaget jag fick på nätet höll de även efter kontrollen av bilen. Trevlig personal som skötte affären väldigt bra. Jag rekommenderar verkligen att man ska kolla med VKDB innan man säljer sin bil.

Ingegärd L
Skrev om viköperdinbil.se

Jag blev bra bemött av personalen, de var professionella. Sedan blev jag besviken på priset som drogs ner rejält utifrån det beräknade, som säljare har man absolut ingen chans att veta om det är ok.

Lennart D
Skrev om viköperdinbil.se

Snabb och smidig bilförsäljning. Fick utlovat belopp utan diskussion,

Soma S
Skrev om viköperdinbil.se

Väldigt bra och trevligt personal, top noch kundtjänst. Jag fick min betalning under bara en dag väldigt snabbt överföring. Man får exakt det de har bekräftat på webbsidan.

Hans K
Skrev om viköperdinbil.se

Jag sålde min bil till bolaget och vill ge högsta betyg, allt var en mycket enkel process från värdering till att pengarna fanns på mitt konto. Jag kommer att rekommendera viköperdinbil till alla som skall sälja sin bil!!!

Inese T
Skrev om viköperdinbil.se

Snabbt och smidigt, enkelt, proffsigt.

Jan G
Skrev om viköperdinbil.se

Tydliga besked om pris men lång väntetid under genomgången av bilen på stationen.

Ann-Charlotte A
Skrev om viköperdinbil.se

Trevligt bemötande och snabb affär. Mycket nöjd !

Helena S
Skrev om viköperdinbil.se

Snabbt o smidigt o inget extra pappersarbete

Lennart E
Skrev om viköperdinbil.se

mycket nöjd fick pengarna idag, inga problem, snabb genomgång av min bil. Alla nöjda och belåtna. Lennart

Wimmer F
Skrev om viköperdinbil.se

Ni menar att det skilde 45000 på telefon priset och värderingen på plats.ni menar att ni fått upp fel bilmodell trots rätt regnummer ?????? Ps betyget bygger på killarna i hallen för ett bra bemötande. Häls Jeanette.

Staffan O
Skrev om viköperdinbil.se

Sålde min bil idag. Svarade ärligt på alla detaljfrågor om skick, report, rost, antal nycklar och extra uppsättning hjul. Kom till stället inrymt som en del hos en annan bilförsäljare. Trevliga killar dock som tog hand om mig och bilen. De knappar in på sin app och tar bilder och skickar in centralt. Efter 30-40 kom värderingen också centralt ifrån…. 23% lägre pris än det jag blivit förespeglad på nätet! Pratade till och med med deras kundtjänst innan som lovade att priset på nätet var det man skulle få, skulle jag ta med...

Svar från viköperdinbil.se

Hej och tack för din recension, Priset garanteras dock aldrig förens vi sett och testa bilen. När inköparen gjort en slutlig kontroll på stationen så skickas testet till våra prissättare som jämför testet med de biluppgifter du skickat in för att se om dem överensstämmer. Stämmer uppgifterna så kan vi bibehålla ursprungspriset och om inte så kan det bli en reducering och det är just därför vi erbjuder ett kostnadsfritt besök så man i lugn och ro kan välja om det är aktuellt att sälja eller inte. Det som skiljde sig i...

Karin N
Skrev om viköperdinbil.se

Enkelt, snabbt, proffsigt bemötande och bra pris

Els-Mari B
Skrev om viköperdinbil.se

Enkelt och säkert sätt att sälja sin bil. Bra bemötande av personal och relativt bra pris för bilen.

Gunnar H
Skrev om viköperdinbil.se

Enkelt att anmäla intresse av att sälja bilen och boka tid för undersökning. Professionellt och smidigt mottagande av personalen som tog emot och gjorde en till synes noggrann och seriös undersökning. Prissättning och genomförande av försäljningen var lika smidig. Miljön och kaffet i ”väntrummet” var dock undermåligt och borde kunnas göras bättre med enkla medel.

Tuomas H
Skrev om viköperdinbil.se

Professionell och trevlig personal som arbetade snabbt och strukturerat. Jag blev positivt överraskad över hur enkel processen var, som personalen också tydligt gick igenom varje steg. Från att komma in genom dörren var bilen genomgången och såld inom en timme. Kan inte annat än varmt rekommendera!

Malek M

Haft 3 bra affärer historiskt, enkelt och inga överraskningar

Ola G
Skrev om viköperdinbil.se

Superbra service och duktig besiktningsman på stationen i Norrköping! Kan varmt rekommendera att sälja bilen hos er! Kanonsmidigt