Fantastiskt bemötande och snabb service!
VR Motor Stockholm
Välkommen till VR Motor Stockholm AB! Vi är ett handplockat team som tillsammans har över 30 år i fordonsbranschen. Vi på VR Motor Stockholm AB har extra bred kompetens inom Audi, VW, Skoda, Seat, BMW, Volvo och Saab. Men vi tar självklart hand om just din bil även fast du ej faller in i just den kategorin. Vårt fokus ligger...
1910 omdömen om VR Motor Stockholm
Sedan starten hos Reco 2013
Bra service. Allt gick som det skulle.
Trevlig personal, snabbt att få tid.
Utmärkt i alla avseenden. Normal service och byte av yttre backspegel. Mycket nöjd.
Jag litar på dem och det säger allt när det kommer till bilverkstäder
Riktigt bra service och bemötande!
Prisvärd och utan någon som helst krångel!
Första gången jag besökte er. Fick mycket trevligt bemötande både på plats och per telefon. Fick snabb tid vid bokning av reparation. Arbetet och ombesiktning av bilen gick mycket bra. 10 av 10
Fick tid snabbt. Trevligt bemötande och en lagad bil 🙂
Nöjd på alla sätt med bla väntetid och personligt bemötande.
Utmärkt.Sakunniga kundmottagare.
Bra service, varmt bemötande.
Trevligt bemötande och bra information samt bra prisbild.
Trevligt bemötande. Bra genomgång vad som ska göras och vad som gjorts, även av upptäckta brister. Tydligt vilket grundpris som gäller för servicen. Priset helt ok.
Utmärkt kundmottagande med stort serviceåtagande!
Trevligt bemötande. Bra info, beskrivning och protokoll.
Toppen fin service bra förslag till lägre kostnad tack bil tvätten
Tack för att ni gör det ni säger att ni ska göra, något som blir mer ovanligt
Grabbarna på mekonomen högdalen är alltid mycket trevliga och hjälpsamma med små och Stora problem, känner mig alltid lika välkommen vid varje besök.
Väldigt Bra bemötande och , service . Mycket duktiga och snabba
Fint bemötande, lånade ut startare mot id-kort. Mycket snabba på att beställa och byta batteri och byta däck.
Väldigt trevligt bemötande vid kunddisken. Fick löpande info vad som hände med bilen hela tiden då den var där väldigt länge. Mekanikerna har gjort ett grymt bra jobb då det var ganska mycket som skulle lagas och bytas. Bilen funkar som den vore ny igen.
Jag kan inte nog rekommendera denna verkstad! Från det ögonblick jag steg in genom dörren blev jag bemött med vänlighet och professionalism. Personalen är otroligt kunnig och tog sig tid att förklara vad som behövde göras på min bil, vilket gav mig en känsla av trygghet och förtroende. Arbetet utfördes snabbt och effektivt, och resultatet var över förväntan. Min bil känns som ny igen! Dessutom var priserna mycket rimliga, och jag uppskattade verkligen deras transparens när det gällde kostnaderna. Verkstaden är också mycket...
Bra bemötande och kanonservice👍
Trevligt och kunnigt bemötande
Bra service och snabb service. Bra priser och trevlig personal.
De bytte däcken bra. De samarbetar med macken så vi kunde lämna bilen och nycklarna dagen innan. De har alltid ett proffsigt, hjälpsamt och trevligt bemötande! Det känns tryggt att de tar hand om bilen. Toppenställe!
Kanon verkstad och kan rekommendera dom för andra jag bytte bara till vinterdäck
Proffsig bemötande och väldigt bra hjälp när jag inte fattade
Snabb och trevlig personal! Dessutom smidig parkering i anslutning till verkstad.
Det är andra gången som jag lämnar in min bil för reparation här. Inte bara är de supertrevliga och har ett bra bemötande. De är verkligen professionella och tydliga med vad som ska göras. De ger olika alternativa och nivåer på tjänster, vilket känns seriöst att de inte bara ger förslag på det dyraste alternativet.
Som vanligt funkade allt mycket bra
Kunnig personal och alltid trevligt bemötande.
Glödlampa bytt gick strålande! Blev glad att få en tid samma dag som jag ringde. Tack för att du stödjer Barncancerfonden!
Kort väntetid för verksdagsbokning, snabb åtgärd, enkel och tydligt kommunikation.
Bra o snabb hjälp till ett ganska rimligt pris och väntetid
Mycket smidig och snabb hantering av däckbyte.
Punktliga och proffsiga i sitt bemötande och utförande
Trevlig personal, trevlig bemötande, smidig upplevelse och bra kommunikation. Proffesionellt. Möjligheten att plocka nycklar från CircleK uppskattas.
Snabba och professionella. Lagade en mindre skada på mitt däck kostnadsfritt.
Brukar lämna in bilen på denna verkstad. Denna gång var det för ett garantijobb. Som vanligt enkelt med bokning, kort väntetid och trevligt/vänligt bemötande. Är mycket nöjd med utfört arbete. Rekommenderas!
Jättebra upplevelse när jag lämnade in min bil hos dom på service. Både bra kommunikation och nöjd med resultatet.
Bäst service!! Altid! Alla som jobbar är superbra!
Professionellt och vänligt bemötande.
Jättetrevliga och lugna. Lämnade in bilen för hjulinställning och dom fixade även till diverse annat i framvagnen utan extra kostnad. Väldigt nöjd, tack för ett bra jobb!
Kunde inte lösa problemet, men gjorde ett seriöst försök och tog inte betalt. Bra bemötande, men väldigt svåra att nå på telefon.
Alltid lika trevligt & kunnigt bemötande.
Bra service, trevlig personal och allt gick fort. Väldigt nöjd.
Som alltid trevligt bemötande och bra utförd service.
Nya vinterdäck. Allt med tid, service, vänligt mottagande, allt stämde. Rekommenderar stort detta bolag.