Slutresultatet är vi tillslut nöjda med, men vägen dit var kantad av dålig kommunikation och slarvigt utförande. Då vår lägenhet är gammal med en del sneda vinklar är det inte konstigt att man får göra avvägningar mellan olika mindre bra utfall - i sådana lägen är det dock ytterst viktigt att man upprätthåller en tydlig kommunikation mellan kund och hantverkare. I vårt fall var detta minst sagt en bristvara. Arbetsledaren var svår att få tag på, glömde konsekvent bort att svara på våra mail och hörde inte av sig trots...
Wärngrens Måleri
Starka anor och lång tradition av måleri och tapetsering i Uppsala gör att vi på Wärngrens måleri, idag som på 30-talet, litar på att hög kvalitet ger nöjda kunder! Resan har varit lång och tre generationer målare har utvecklat och stärkt bolaget vilket lett till att vi idag kan erbjuda dig som kund personlig service vid både in- och utvändig målning eller tapetsering.
31 omdömen om Wärngrens Måleri
Hej Tobias, Det är väldigt ledsamt att läsa att du är missnöjd. Jag är tacksam för din kritik om den haltande kommunikationen så jag kan bättra mig mot nya kunder. Glädjande att du är nöjd i slutändan efter vi åtgärdat felen. Vänligen Jonas Westlund Projektledare Wärngrens Måleri
Vårt projekt: ca 250 kvm valmat tak. Byte av en takstol, råspont, tegel, hängrännor och stuprör. Eftersom det är valmat så innebar det att v
Målning väggar 1 rumm Snabb jobb rätt tid bra resultat
Trevligt bemötande och goda råd. Arbetet klarades av på cirka 2,5 dagar. Stefan Palm är utomordentligt noggrann och tillmötesgående . "Fixade" det mesta'. Stefan och Jonas Westlund: Tack för er hjälp med att flytta bokhyllor och en säng som vi inte klarat av själva. Arbetet bestod av målning och tapetsering av kök och ett sovrum, även målning av taken./ Ulla och Kjell Hamrin.
Proffsig och snabb service, kan verkligen rekommenderas
Vi har anlitat Wärngrens Måleri i samband med bättrings och ommålning av konferensrum och andra lokaler inom Ukk. Bemötandet var trevligt och professionellt, tidplan, pris och slutkundens förväntan har uppfyllts med gott resultat.
Renovering av lägenhet o inköp av "maskiner". Lätt att ha kontakt med. Lovade vad vi kommit överens om men var inte riktigt klara när vi skulle flytta in.
De är jättetrevliga och lätta att ha att göra med men jobbet pågår nu så jag kan inte säga något om resultatet - än.
Div uppsnyggningar av utrustning dörrar luftrummor mm. Kontakten jag haft med företaget är via målarna som arbetat här på siten. Mkt trevliga och lätta att ha och göra med. Företaget har levt upp till det vi efterfrågat. Vi anlitar gärna företaget i framtiden. Vid ett tillfälle lite problem med en faktura, det är löst. Viktigt att överenskommet pris och faktura överenstämmer.
Målning av altan och räcke. Proffsigt bemötande. Väl utfört och mycket trevliga. Vi är mycket nöjda!
Serviceinriktad och bra kundfokus! Mycket bra utfört jobb. Höll både tid och pris.
Vi har beställt målning och bemötandet och utförandet var mycket proffsigt och levde helt upp till förväntningarna. Vi kommer att anlita dem igen!
Målning av hall tak. Arbetet bra utfört och utfört på den tid som vi kom överens om.
Anrikt och ansvarstagande företag som alltid levererar det de lovar.
Jag har positiva erfarenheter från Wärngrens Måleri. Målarna är positiva och flexibla vilket är viktigt för oss.
Bäst hittills! Bemötande o proffessionalitet ut i fingerspetsarna!
Jag renoverade ett badrum och en WC med hjälp av Annedal Bygg. Det goda intryck jag fick från första början, höll i sig genom hela processen
Hej de är fantastik bra företag och bra kontakt personer att jobba med. starkt rekommenderat vi har jobbat många år med de och det är snabbt och bra service.
Trevligt proffsigt bemötande. Tydlig kommunikation. Väl utfört arbete. Rekommenderas varmt!
De gjorde ett fantastiskt jobb när de målade om i vårt hus. Skicket väggarna var i innan var inte alls bra men då de gjorde ett utmärkt unde
Vi har använt Värngrens måleri och är helt nöjda.
De har hjälpt oss med anbudsförfrågningar och ett antal mindre objekt. Bemötandet har varit utmärkt och arbetet utan anmärkningar.
Bra kommunikation, lätta att kontakta, gav kontinuerligt information om det pågående arbetet, genomförde uppdraget på ett professionellt sät
Snyggt målat, lyhörda och enligt tidsplan. Proffsigt!
Stefan är en klippa när vi i somras hade problem att få fram en målare till våra sex stycken rum här på Engelska parken ställde han och firman upp och hjälpte oss. Kan djupt rekommendera dom snabba och gör ett fint jobb.
Duktig, pålitlig, och får jobbet gjort med bra kvalitet i tid! Fick Damian och team rekommenderad av en nära vän.Gjorde ett väldigt bra job
Funkade bra . Snabbt jobb. Nöjd och belåten
Ställer alltid upp, har bra med resurser både till att räkna på jobb och utföra dem. Bra kvalitet på jobben. Fakturerar dock sent, annars hade det blivit toppbetyg.
Kan varmt rekommendera Värmdö Kakel & Design! Allt gick smidigt från start till slut under renoveringen av vårt badrum. Lättillgängliga,
Jag har beställt allt möjligt, vävsättning, snickerier, tapetsering etc. ofta i kulturhus. Det funkar finfint. bra bemötande och överenskommelser hålls.
A difficult job.Wärngrens made sure thT the dandblasting and plastering wete done to the highest specifications. The house, an old mill from 1755 is now an amazing white building and outhouses: it literally "glows". Thankyou everybody for gettong the job done and being so considerate.
Vasastan lägenheten - totalrenovering Vi köpte en 3:a i Vasastan som behövde totalrenoveras och jag och min fru hade aldrig renoverat nå
Proffsiga, trevliga ,utmärkt utfört arbete
Superfint jobb och otroligt trevliga att ha och göra med.
Vi har precis avslutat en renovering hemma med både kök, badrum och vanliga rum. Vi är otroligt nöjda och det har verkligen motsvarat våra f
Smidigt, bra kommunikation. Enligt förväntningar.
Har anlitat Wärngrens två gånger för målning i min lägenhet. Var jättenöjd första gången så tvekade inte på att anlita dem en gång till. Resultatet blev super. Trevliga, proffsiga och snabba. Allt klart inom utsatt tid eller tidigare!
Mycket nöjd med både slutresultat och bemötande före, under och efter min lägenhetsrenovering.
Bra jobb, bra pris och trevliga målare på plats!
Mycket bra utfört arbete - och trevliga målare!
Vi har anlitat Enskedebyggarna AB vid två ganska omfattande renoveringar av vårt femtiotalshus. De har innefattat bl.a. att flytta en bärand
Snabb service och proffsigt utfört arbete. Komme absolut att anlita wärngrens måleri igen
Bra från början till slut. Lät att göra med. målarna var duktiga och trevliga.
Väldigt trevlig och kompetent, tillmötesgående och serviceinriktad. Jag hade inte kunnat förvänta mig ett bättre arbete än vad Sjöströms ent
Bra företag. De kom när de sa att de skulle komma och gjorde det de sa att de skulle göra. Det är vad jag förväntar mig, men sällan får, när jag köper hantverkshjälp. Alltså nöjd! Skulle anlita dom igen
Allt enligt önskemål. Bra service. Trevligt bemötande.