Administrera, Administration & Ekonomikonsult i Stockholm AB

Administrera, Administration & Ekonomikonsult i Stockholm AB

www.admini.nu
5.0

Vi på Administrera AB har mer än 30 års erfarenhet inom redovisning: löpande bokföring, registrering av leverantörsfakturor, fakturering med uppföljning, ROT-ansökan, redovisning av moms & AGI till SKV, upprättande av årsbokslut & inkomstdeklarationer. Vi arbetar i Visma/SPCS alt Fortnox

4 omdömen om Administrera, Administration & Ekonomikonsult i Stockholm AB

Sedan starten hos Reco 2024

Björn Börge Wallentin J
Skrev om Administrera, Administration & Ekonomikonsult i Stockholm AB

Har haft administrera i många år. Å de har alltid funkat bra. Lätta å få tag i . Trevliga. Noggranna i allt dom gör. Försöker alltid hjälpa till. Så har bara bra saker att skriva om dom

Charlotta C
Skrev om Administrera, Administration & Ekonomikonsult i Stockholm AB

Har sen många år tillbaka haft nöjet att samarbeta med Administrera AB, och kan varmt rekommendera dem till både privatpersoner och företag. Teamet är professionellt och kunnigt, med mångårig erfarenhet och tydlig förståelse för de utmaningar som mindre företagare står inför. Uppskattar särskilt deras tillgänglighet. Oavsett när vi har haft frågor eller funderingar har vi alltid fått snabb och hjälpsam respons med en positiv och framåtlutad attityd. Sammanfattningsvis är Administrera AB en pålitlig partner för alla som...

Hans Fredrik B

Bra service, snabba med att återkoppla. Trevligt bemötande. Fredrik B

Kjell A
Skrev om Administrera, Administration & Ekonomikonsult i Stockholm AB

Administrera använder vårt företag som bokförare m.m. allt sköts över förväntan och med bra återkoppling. Mycket trevligt när allt bara fungerar.