Agilokliniken - Nacka

Agilokliniken - Nacka

En del av Agilokliniken agilokliniken.se
  • BadgeThreeYears
4.7

Välkommen till Agilokliniken - Nacka! På Gamla Värmdövägen 4 i Nacka hittar du Agilokliniken - Nacka. Att gå runt med smärta tycker vi känns onödigt. Vi kan hjälpa dig med en rad olika behandlingar för att bli av med eller förebygga ett antal åkommor såsom ryggsmärta, hälsporre, nackspärr, knä och leder samt mycket mer. Behandlingar:...

212 omdömen om Agilokliniken - Nacka

Sedan starten hos Reco 2022

Marie P
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Carolina was super competent and knew exactly what to do for my back issues. Her manner is low-key and relaxed. I highly recommend her.

Christina J
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Lätta att få tider och väldigt bra behandlingar hos Micke.

Elisabeth V

Trevligt bemötande.Skön massage

Jessica S
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Väldigt kunniga och oerhört bra behandlingar, skulle rekommendera alla dagar i veckan.

Karl Håkan Gunnar L
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Personlig behandling, kompetens, resurser ambition och påvisbart resultat. Toppen!

Anders G
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Kunniga och engagerade. Har identifierat mina problem och löst problemen

Abhishek T
Skrev om Agilokliniken - Nacka

After the last visit i feel this was the treatment I was looking for

Marianne P
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Toppen! Får hjälp och trevligt bemötande

Britt-Marie S
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Jag blev proffsigt bemött. Trevlig och duktig Naprapat Carolina fick behandling för smärta i ryggen.

Marie B
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Proffsigt utfört jobb och snabba beslut

Nina B
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Proffsiga, personligt och trevligt bemötande med bra resultat

Kerstin B
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Isabelle är superproffsig - peppig, personlig, saklig och kunnig i en mycket bra kombination.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack så mycket för din recension! Vi uppskattar det mycket.

Pia W
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Fick ett bra bemötande av Micke som lyssnade noga och gjorde en ordentlig utredning av mina besvär. Känner mig mycket lugnare nu och har en större förståelse för vad som händer i kroppen. Tacksam över att det finns proffs med stor kunskap, inte lätt att hitta i den "vanliga" vårdkedjan.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack så mycket för din fina recension! Det är kul att höra att du fått ett bra bemötande och hjälp med dina besvär.

Karin A
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Tryggt, proffsigt och trevligt!

Charlie R
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Oerhört proffsigt bemötande som verkligen hjälper mig att bli av med mina besvär.

Svar från Agilokliniken - Nacka

tack så mycket för din fina recension!

Roger J
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Jag fick tips om Agilokliniken via en arbetskollega som var väldigt nöjd med mottagandet och behandlingen med sitt nackproblem, så jag bokade in mig och träffade Michael Pettersson för mina problem med axlarna, vårdcentralens dom var åldersförslitning! Inget mer än så. Då var man uppgiven, men det finns bättre hjälp och Agilokliniken är ett sådant ställe, jag varmt kan rekommendera och i Michael får du en lyhörd, kunnig, trevlig människa som vill hjälpa dig.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack så mycket för din recension, och för att du delar med dig av din erfarenhet! Vi är glada att Michael kunde ge dig ett bra bemötande och en mer grundlig bedömning av dina besvär, och att du nu känner att du har fått rätt hjälp.

Annika F
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Fick ett mycket bra bemötande och hjälp med besvär av rygg och skulderblad. Bra återkoppling och hjälp med övningar. Kan varmt rekommenderas.

Mattias S
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Enkelt smidigt att boka samt bra behandling !

Mats O

Trevligt och proffsigt bemötande av Lucas Myrén

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack så mycket för din recension! Kul att höra att du är nöjd.

Daniel Tobias C
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Lyssnar noga på kundens ev problem och kommer med bra input och övningar. Har varit där tre gånger och har redan märkt framsteg och mindre smärta. 10 av 10 kan varmt rekommendera!

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack så mycket för din fina recension. Kul att höra att du fått ett bra bemötande och råd kopplat till din problematik.

Molly Ö
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Snabbt, professionellt och pedagogiskt. Lite svårt att komma in genom porten när ingen svarade i vare sig telefon eller porttelefon, fick gå in med en granne.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack så mycket för din recension. Vi försöker alltid göra vårt bästa att svara i telefonen, men oturligt nog var alla våra terapeuter upptagna med annan behandling och missade dina samtal. Vi ber om ursäkt för det.

Karin K
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Trevligt bemötande och bra råd

Viktor S
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Fantastiskt kunniga och lyhörda, mycket nöjd, skulle rekomendera alla jag känner med ryggbesvär

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack för din fina recension, det betyder mycket för oss.

Lisa R
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Jag väldig nöjd, fick en bra behandling samt tips på övningar för att öka rörligheten i min rygg.

Filippa B
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Trevlig och familjärt bemötande, mycket proffsig behandling med planering framåt samt övningar att göra hemma. Min armbåge blir bättre och bättre.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du känner dig väl bemött och att din armbåge blir bättre.

Christina O
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Jag blrv trevligt bemött när ja kom till Nacka. få bra rörelse och förklaring vad som händer , har varit väldigt tydlig och bra. hittills har allt varit bra och fått bra rörelse

Svar från Agilokliniken - Nacka

Hej och tack för din fina recension!

Mikael A
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Trevliga och duktiga, ger en behandling som hjälper långsamt i rätt rikting

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack för din recension och för att du tog dig tid att svara!

Mats E
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Bra proffisiellt och trevligt bemötande.

Peter B
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Är "nygammal" kund och Mikael är en kunnig och positiv naprapat med bred erfarenhet som ger rekommendationer för att bibehålla en stabil men åldrande kropp.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack för din fina recension. Vi är glada att kunna erbjuda bra behandling med bred erfarenhet!

Kent N
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Trevliga och hjälper med att ta bort smärtor och obehag. Underlättar livet mellan behandlingarna. TACK!

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack så mycket för din recension, kul att höra att du är nöjd. :)

Leif J

Blev bra bemött av Micke Petterson min naprapat

Jenny W
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Agliokliniken Nacka får högsta betyg av mig. Trevligt o proffsigt bemötande vid varje besök hos fysioterapeuten. Jag har lärt mig så mycket tack vare min fraktur i foten. Superbra upplägg med rehabövningar som verkligen har hjälpt! Jag har känt stort förtroende från första besöket och foten hade aldrig återhämtat sig så bra utan den hjälp o vägledning som jag har fått från Isabelle. Stort tack!

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du fått ett så bra bemötande och att Isabelle kunnat hjälpa dig med din rehabilitering.

Sabina M
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Bra bemötande, saklig diagnos av min smärta och behandling och övningar som hjälper.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack så mycket för att du tagit dig tid att skicka in en recension! Kul att höra att du är nöjd med behandlingen.

Boris B
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Jag upplevde ett trevligt bemötande och fick en kvalificerad hjälp.

Fredrik Edgar S
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Jag har gått hos Agiloklinken i 4 månader och har bra positiva erfarenheter. Mycket vänlig och professionell personal.

Svar från Agilokliniken - Nacka

tack så mycket för din recension. Kul att höra att du är nöjd!

Marie C
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Trevligt bemötande vet vad dom pratar om. Fick den hjälp jag behövde.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack Marie för din recension! Det betyder mycket för oss.

Britt H
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Bra och kunnig NAPRAPAT. Tycker om när man förklarar lite mer om VAD ev problematiken består i.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack för din positiva recension och upplevelse. Det uppskattar vi!

Anki Anna Christina B
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Ett mycket bra bemötande av Micke Pettersson. Jag skadade ena handen när jag ramlade för mer än en månad sedan. Fick bl a en fraktur vid tumbasen. Har nervsmärtor och stelhet i handen. Noggrann undersökning och behandling med laser samt remiss till specialist.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack för att du delar med dig av din erfarenhet! Det är viktigt att få ett noggrant bemötande och rätt behandling. Jag är glad att Micke Pettersson kunde hjälpa dig med din skada och att du fick en remiss till specialist. Hoppas du får bättra på din hand snart!

Tommy S
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Allt är bra. Mottagandet. Behandlingen.

Michael R
Skrev om Agilokliniken - Nacka

På kliniken blir man alltid mycket trevligt och väl bemött. Förväntningarna är att bli behandlad av kunnig, proffsig behandlare som kan sin sak. Kliniken känns mottagande, väl underhållen, alltid rent och väl städad. Jag har har under många år då och då haft behov av en naprapat. Jag har då bokat tid hos Micke Petterson som är en fantastiskt kunnig, duktig proffsig naprapat. Senast bokade jag tid hos Carolina Michels som jag också kan starkt rekommendera.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack för din fina feedback! Det är härligt att höra att du alltid känner dig välkommen och bemött på kliniken. Vi strävar efter att erbjuda en professionell och ren miljö. Micke och Carolina är verkligen duktiga, och vi uppskattar att du rekommenderar dem! Hoppas du fortsätter att få bra hjälp här!

Mikael T
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Bra och proffsigt jobb Lyssnar på vad man har för ont

Karin Ulrika Maria W
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Alltid bra bemötande och visar intresse för det jag behöver ha hjälp med. Vet av erfarenhet att Carolina kan kan hjälpa mej, vilket hon alltid gör. Alltid lika nöjd efter besöket, vare sig det har gällt rygg eller hälsporre

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att Carolina alltid kan hjälpa dig och att du är nöjd med hennes bemötande, oavsett om det gäller rygg eller hälsporre. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig den bästa möjliga hjälpen.

Urban J
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Fick snabbt en tid och hjälp med ryggskottet. Blev bra på kort tid!

Anders B
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Bra och snabb hjälp med mina problem

Jan Ivar N
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Jag har endast träffat Carolina Michels, och hon gjorde ett bra jobb med min onda rygg

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack för din recension, kul att höra att du är nöjd!

Martin Z
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Alltid professionellt och kunnigt bemötande. Fått hjälp med bland annat ryggskott ,med goda resultat. Förtroendeingivande!

Per R
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Mycket bra bemötande och bra behandling. Bra tips på övningar också.

Kristin J

Trevliga Hjälpsamma Fräscha lokaler Bra parkeringsmöjligheter

Claes M
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Kunnig Naprapat som varmrätt säker på diagnosen vid mitt första besök. Lätt att hitta tider.

Semir N
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Lyhörda, proffsiga, trevliga och sammantaget en mycket bra behandling :)