Hej! Jag har enbart gått hos Michael Pettersson i många år och är tacksam att han valde fortsätta på Agilokliniken. Det känns lika hemtrevligt gå dit nu som när det var Montanakliniken. Jag har inte träffat övriga som arbetar där men skulle jag behöva boka någon annan skulle jag välja Agilokliniken i 1a hand ändå. Väldigt bra att ha tillgång till Agilokliniken när man bor i Nacka. med vänlig hälsning Raina Schön
Agilokliniken - Nacka
Välkommen till Agilokliniken - Nacka! På Gamla Värmdövägen 4 i Nacka hittar du Agilokliniken - Nacka. Att gå runt med smärta tycker vi känns onödigt. Vi kan hjälpa dig med en rad olika behandlingar för att bli av med eller förebygga ett antal åkommor såsom ryggsmärta, hälsporre, nackspärr, knä och leder samt mycket mer. Behandlingar:...
252 omdömen om Agilokliniken - Nacka
Sedan starten hos Reco 2022
Tacksam för att få hjälp på en gång, när jag bokade tid
Jag hade en otroligt trygg och fin upplevelse där jag blev bemött med respekt, stor kunskap och ett engagemang i min vård och hälsa som fick mig att känna som att jag äntligen kunde andas ut. Fighten för mitt mående är inte över än på långa vägar, men det känns bättre nu när jag har Muhammad Ali i min hörna.
Bra och trevligt bemötande.
Jätte bra! Michael P har vid ett flertal gånger hjälpt mig så dit går jag tillbaka vid behov och frugans kontors axlar är rekommenderade dit. Dock betalade jag med Edenred friskvårdskort och det har nekats, vet ej varför så jag ska kontakta dom och ställa frågan.
Tack för din feedback! Vad roligt att Michael P har kunnat hjälpa dig och att du rekommenderar oss vidare.
jag tycker Isabelle Jansson var väldigt trevlig och självklart var mycket kunnig i hennes arbete. det var ett rent och välkomnande väntrum. jag tycker man verkligen får ett personligt rehabprogram även fast andra också får det så känns det rätt då hon kollat noga och optimerat mitt rygg problem.
Tack så mycket för din fina kommentar!
Trevligt bemötande och kunnig fysioterapeut. Har blivit klart bättre efter min behandling och egen träning som rekommenderades.
Tack så mycket för din fina kommentar! Kul att höra att du blivit bättre.
Trevligt bemötande, proffesionellt och kompetent
Tack så mycket för din fina recension!
Positivt bemötande. Begär med nacksmärta. Massage, laserbehandling mm. Nöjd. Min enda synpunkt är att behandlingen är dyr 850 kr.
Tack för din feedback! Vad roligt att du upplevde ett positivt bemötande och att behandlingen gav resultat för dina nacksmärtor. Vi förstår att priset kan vara högt, och vi strävar efter att erbjuda behandlingar av hög kvalitet. Din synpunkt är viktig för oss, och vi uppskattar att du delar den.
Jag är nöjd med mina besök på Agilo- Nacka. Gick dit akut efter rekommendation av en polare som är massör. Hade en väldigt stel nacke och smärta i skuldra som strålade in i brösten. Gjorde två ytterligare förebyggande besök i kombination med övningar som jag fick. Jag hoppas att jag inte behöver gå tillbaka även om det var trevligt.
Vad härligt att höra att du är nöjd med dina besök på Agilo i Nacka! Det låter som att du fått bra hjälp med din nacke och skuldra.
Lätt att få tid. Lång erfarenhet och kunskap.
Tack så mycket för din recension! :)
Mycket nöjd med behandlingen samt alla goda råd.. Trevligt bemötande.
Tack så mycket för din recension och kul att höra att du är nöjd med behandlingen.
Proffsigt bemötande ! Tyvärr måste jag byta till klinik där högkostnadsskydd gäller. Mvh Klas
Tack för din recension Klas! Du är alltid välkommen tillbaka.
Fint och proffsigt bemötande och behandling. Känns kunnig.
Tack för en fin recension! Vi är glada att kunna hjälpa till.
Jag har varit kund hos Micke i många år, han är mycket kompetent och skicklig. Kliniken ör fräsch, bra med eget ”gym” lätt att ta sig dit med buss.
Tack för din fina recension. Micke har många års erfarenhet och är väldigt duktig.
Min naprapat var väldigt kunnig och förklarade vad som händer i kroppen vid ischias o disk skada. Behandling ström o vänds säng upp och ner x2 behandlingar. Skadan blev inte bättre men det är ju en svår skada som tar tid. Var väldigt ledsen för jag har sån värk och hade kanske behövt lite mer uppmuntran att detta kommer bli bra igen.
trevligt bemötande bra personal
Tack så mycket för din recension!
Bra bemötande! Proffsiga och kunniga ! Bra på att följa upp och återkoppla!
Tack så mycket för din recension. Vi jobbar för att vara ett stöd genom hela behandlingen.
Bra och proffsigt bemötande. Inkännande och eftertänksamt.
Tack så mycket för din recension!
Superbra! Har fått grymt bra hjälp av Isabelle.
Tack för din recension. Kul att höra att du är nöjd!
Dom är väldigt kunniga och professionella.
Tack så mycket för din recension!
Personalen är alltid trevlig och professionell, vilket gjorde varje besök till en positiv upplevelse.
Tack Mikael för din recension, det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd.
Trevligt bemötande. Tar sig tid.
Tack så mycket för din recension!
Proffsigt bemötande. Stort engagemang. Visade tydligt hur mina övningar skulle utföras. Detta var inga problem trots att vi var uppkopplade via länk. Snabb återkoppling via mail.
Tack för din recension och kul att höra att du är nöjd med ditt digitala besök.
Jag blev väl bemött och lyssnad på. Mina förväntningar var att få ställa en fråga eller två och få bekräftat att jag är på rätt väg och det fick jag. Upplevelsen var bra och tjänsten fick jag, köptes genom OsteoStrong.
Tack för din recension, vi är glada att kunna hjälpa dig att svara på dina frågor. Välkommen tillbaka vid fler frågor eller funderingar.
Vänligt bemött och hoppades såklart att mitt ryggskott skulle lätta, vilket det gjorde. Fick också bra förklaringar av symptomen. Pedagogiskt förklarat med bild.
Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du haft en positiv upplevelse och att våra tips och rekommendationer har hjälpt dig att må bättre.
Professionellt och otroligt kunniga, de har ett personligt och trevligt bemötande som inger förtroende. Gett tips och rekommendationer med hjälpmedel och övningar som hjälpt mig att må bättre. En mycket bra upplevelse!
Tack för din fantastiska feedback! Vi är så glada att höra att du haft en bra upplevelse och att våra rekommendationer och övningar har haft en positiv inverkan på ditt välmående.
Perfekt på alla sätt! Lyhört och snabbt uppfattat verkligt problem. Effektivt åtgärdat. Dessutom trevligt. Och innan bokad tid båda gångerna..
Stort tack för din fina recension! Det betyder mycket att du också kände att vårt bemötande var trevligt och att du haft en bra upplevelse med bokningen
Väldigt bra och givande möte med Lucas.
Tack för din recension, Vi är glada att höra att du fått ett bra möte/behandling av Lucas.
Fick tid snabbt och en grundlig behandling med el och laser samt ett rehab-paket med övningar. Mycket kunnig personal. Rekommenderas!!
Tack för din rekommendation och recension! Vi uppskattar att du tagit dig tid att svara på den.
mycket bra, min rygg har blivit mycket bättre sedan behandlingar på kliniken
Tack för din recension, kul att höra att behandlingen du fått hjälp och att du blivit bättre.
Lugnt och effektivt, en bra massage.
Trevligt och professionellt bemötande
Tusen tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket för oss! Carolina, Agilokliniken
Blev bemött väldigt bra, och kunde snabbt se vad som var utmaningen i samband med att jag inte hade så stor rörelseförmåga i vänster arm. Fick hjälp och övningar och tid för återbesök.
Tack för din positiva recension och upplevelse. Det uppskattar vi! Carolina, Agilokliniken
Micke Petersson är mycket kunnig och professionell.
Ja Micke är verkligen en klippa! Tack snälla för ditt omdöme, det betyder mycket för oss! Carolina Agilokliniken
Isabelle är väldigt kunnig, peppande och sätter ihop träningsprogram som gör stor skillnad, Jag har fått ett rekonstruerat korsband. Isabel har egen erfarenhet och enorm kunskap av hur man rehabiliterar knäskador.
Ja, Isabelle är verkligen superduktig. Tack snälla för ditt omdöme. Så roligt att höra att du är nöjd! Carolina, Agilokliniken
Engagerat och bra bemötande i trevliga lokaler. Har fått hjälp med min arm som jag har haft ont i länge:) Min fysioterapeut har varit lyhörd och har varit påläst om min skada och hittat en behandling som fungerat bra.
Tack så mycket för att du tagit dig tid att skicka in en recension! Kul att höra att du är nöjd med behandlingen. Carolina, Agilokliniken
Jag och min familj har fåt hjälp av Agilokliniken, tidigare Montana, i Nack under många år och är väldigt nöjda!
Så härligt att höra att hela familjen gått hos Montana och att vi får förtroendet att fortsätta ta hand om er. Tack snälla för det! Carolina, Agilokliniken
proffsiga och kunniga, fick snabbt tid och bra hjälp.
Tack för din positiva recension och upplevelse. Det uppskattar vi!
Jag hade smärta i knät vid rörelse. Fick hjälp med en grundlig undersökning och behandling mot inflammation. Fick även bra övningar jag kan göra för att stärka upp knäna som är svaga överlag. Kan verkligen rekommendera Agilokliniken och fysioterapeuten Lucas Myren.
Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du känner dig väl bemött och att dina knän blir bättre. Carolina, Agilokliniken
Carolina was super competent and knew exactly what to do for my back issues. Her manner is low-key and relaxed. I highly recommend her.
Oh, Im so glad to hear that. Thank you so much! Carolina, Agilokliniken
Lätta att få tider och väldigt bra behandlingar hos Micke.
Trevligt bemötande.Skön massage
Tack så mycket för din recension. Kul att höra att du är nöjd! Carolina, Agilokliniken
Väldigt kunniga och oerhört bra behandlingar, skulle rekommendera alla dagar i veckan.
Så härligt att höra. Tack! Carolina, Agilokliniken
Personlig behandling, kompetens, resurser ambition och påvisbart resultat. Toppen!
Kunniga och engagerade. Har identifierat mina problem och löst problemen
Toppen, det glädjer oss! Carolina, Agilokliniken
After the last visit i feel this was the treatment I was looking for
We are so glad to hear! Thank you so much!
Toppen! Får hjälp och trevligt bemötande
Härligt att höra. Tack! Carolina, Agilokliniken
Jag blev proffsigt bemött. Trevlig och duktig Naprapat Carolina fick behandling för smärta i ryggen.
Tack snälla för ditt svar. Jag hoppas så att du mår lite bättre nu. Carolina, Agilokliniken
Proffsigt utfört jobb och snabba beslut