Agilokliniken - Nacka

Agilokliniken - Nacka

En del av Agilokliniken agilokliniken.se
  • BadgeFourYears
4.7

Välkommen till Agilokliniken - Nacka! På Gamla Värmdövägen 4 i Nacka hittar du Agilokliniken - Nacka. Att gå runt med smärta tycker vi känns onödigt. Vi kan hjälpa dig med en rad olika behandlingar för att bli av med eller förebygga ett antal åkommor såsom ryggsmärta, hälsporre, nackspärr, knä och leder samt mycket mer. Behandlingar:...

252 omdömen om Agilokliniken - Nacka

Sedan starten hos Reco 2022

Raina S
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Hej! Jag har enbart gått hos Michael Pettersson i många år och är tacksam att han valde fortsätta på Agilokliniken. Det känns lika hemtrevligt gå dit nu som när det var Montanakliniken. Jag har inte träffat övriga som arbetar där men skulle jag behöva boka någon annan skulle jag välja Agilokliniken i 1a hand ändå. Väldigt bra att ha tillgång till Agilokliniken när man bor i Nacka. med vänlig hälsning Raina Schön

Ritva S
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Tacksam för att få hjälp på en gång, när jag bokade tid

Neowen Alicia Isabella W
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Jag hade en otroligt trygg och fin upplevelse där jag blev bemött med respekt, stor kunskap och ett engagemang i min vård och hälsa som fick mig att känna som att jag äntligen kunde andas ut. Fighten för mitt mående är inte över än på långa vägar, men det känns bättre nu när jag har Muhammad Ali i min hörna.

Carl Marcus A
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Bra och trevligt bemötande.

Thomas E
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Jätte bra! Michael P har vid ett flertal gånger hjälpt mig så dit går jag tillbaka vid behov och frugans kontors axlar är rekommenderade dit. Dock betalade jag med Edenred friskvårdskort och det har nekats, vet ej varför så jag ska kontakta dom och ställa frågan.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack för din feedback! Vad roligt att Michael P har kunnat hjälpa dig och att du rekommenderar oss vidare.

Filip J
Skrev om Agilokliniken - Nacka

jag tycker Isabelle Jansson var väldigt trevlig och självklart var mycket kunnig i hennes arbete. det var ett rent och välkomnande väntrum. jag tycker man verkligen får ett personligt rehabprogram även fast andra också får det så känns det rätt då hon kollat noga och optimerat mitt rygg problem.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack så mycket för din fina kommentar!

Eva C
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Trevligt bemötande och kunnig fysioterapeut. Har blivit klart bättre efter min behandling och egen träning som rekommenderades.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack så mycket för din fina kommentar! Kul att höra att du blivit bättre.

Irene T
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Trevligt bemötande, proffesionellt och kompetent

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack så mycket för din fina recension!

Eva J
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Positivt bemötande. Begär med nacksmärta. Massage, laserbehandling mm. Nöjd. Min enda synpunkt är att behandlingen är dyr 850 kr.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack för din feedback! Vad roligt att du upplevde ett positivt bemötande och att behandlingen gav resultat för dina nacksmärtor. Vi förstår att priset kan vara högt, och vi strävar efter att erbjuda behandlingar av hög kvalitet. Din synpunkt är viktig för oss, och vi uppskattar att du delar den.

Tobias H
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Jag är nöjd med mina besök på Agilo- Nacka. Gick dit akut efter rekommendation av en polare som är massör. Hade en väldigt stel nacke och smärta i skuldra som strålade in i brösten. Gjorde två ytterligare förebyggande besök i kombination med övningar som jag fick. Jag hoppas att jag inte behöver gå tillbaka även om det var trevligt.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Vad härligt att höra att du är nöjd med dina besök på Agilo i Nacka! Det låter som att du fått bra hjälp med din nacke och skuldra.

Ann-Charlotte K
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Lätt att få tid. Lång erfarenhet och kunskap.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack så mycket för din recension! :)

Sonja E
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Mycket nöjd med behandlingen samt alla goda råd.. Trevligt bemötande.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack så mycket för din recension och kul att höra att du är nöjd med behandlingen.

Klas J
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Proffsigt bemötande ! Tyvärr måste jag byta till klinik där högkostnadsskydd gäller. Mvh Klas

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack för din recension Klas! Du är alltid välkommen tillbaka.

Åsa K
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Fint och proffsigt bemötande och behandling. Känns kunnig.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack för en fin recension! Vi är glada att kunna hjälpa till.

Marie B
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Jag har varit kund hos Micke i många år, han är mycket kompetent och skicklig. Kliniken ör fräsch, bra med eget ”gym” lätt att ta sig dit med buss.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack för din fina recension. Micke har många års erfarenhet och är väldigt duktig.

Andréa F
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Min naprapat var väldigt kunnig och förklarade vad som händer i kroppen vid ischias o disk skada. Behandling ström o vänds säng upp och ner x2 behandlingar. Skadan blev inte bättre men det är ju en svår skada som tar tid. Var väldigt ledsen för jag har sån värk och hade kanske behövt lite mer uppmuntran att detta kommer bli bra igen.

Lennart S

trevligt bemötande bra personal

Helena Lundmark K
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Bra bemötande! Proffsiga och kunniga ! Bra på att följa upp och återkoppla!

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack så mycket för din recension. Vi jobbar för att vara ett stöd genom hela behandlingen.

Nils T
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Bra och proffsigt bemötande. Inkännande och eftertänksamt.

Tomas M
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Superbra! Har fått grymt bra hjälp av Isabelle.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack för din recension. Kul att höra att du är nöjd!

Henrik L
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Dom är väldigt kunniga och professionella.

Mikael R
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Personalen är alltid trevlig och professionell, vilket gjorde varje besök till en positiv upplevelse.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack Mikael för din recension, det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd.

Marie Elisabet B
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Trevligt bemötande. Tar sig tid.

Elisabeth P
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Proffsigt bemötande. Stort engagemang. Visade tydligt hur mina övningar skulle utföras. Detta var inga problem trots att vi var uppkopplade via länk. Snabb återkoppling via mail.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack för din recension och kul att höra att du är nöjd med ditt digitala besök.

Elisabeth A
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Jag blev väl bemött och lyssnad på. Mina förväntningar var att få ställa en fråga eller två och få bekräftat att jag är på rätt väg och det fick jag. Upplevelsen var bra och tjänsten fick jag, köptes genom OsteoStrong.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack för din recension, vi är glada att kunna hjälpa dig att svara på dina frågor. Välkommen tillbaka vid fler frågor eller funderingar.

Lena H
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Vänligt bemött och hoppades såklart att mitt ryggskott skulle lätta, vilket det gjorde. Fick också bra förklaringar av symptomen. Pedagogiskt förklarat med bild.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du haft en positiv upplevelse och att våra tips och rekommendationer har hjälpt dig att må bättre.

Katja B
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Professionellt och otroligt kunniga, de har ett personligt och trevligt bemötande som inger förtroende. Gett tips och rekommendationer med hjälpmedel och övningar som hjälpt mig att må bättre. En mycket bra upplevelse!

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack för din fantastiska feedback! Vi är så glada att höra att du haft en bra upplevelse och att våra rekommendationer och övningar har haft en positiv inverkan på ditt välmående.

Curt B
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Perfekt på alla sätt! Lyhört och snabbt uppfattat verkligt problem. Effektivt åtgärdat. Dessutom trevligt. Och innan bokad tid båda gångerna..

Svar från Agilokliniken - Nacka

Stort tack för din fina recension! Det betyder mycket att du också kände att vårt bemötande var trevligt och att du haft en bra upplevelse med bokningen

Susanne F
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Väldigt bra och givande möte med Lucas.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack för din recension, Vi är glada att höra att du fått ett bra möte/behandling av Lucas.

Carl Anton Lars D
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Fick tid snabbt och en grundlig behandling med el och laser samt ett rehab-paket med övningar. Mycket kunnig personal. Rekommenderas!!

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack för din rekommendation och recension! Vi uppskattar att du tagit dig tid att svara på den.

Ingrid Elisabeth S
Skrev om Agilokliniken - Nacka

mycket bra, min rygg har blivit mycket bättre sedan behandlingar på kliniken

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack för din recension, kul att höra att behandlingen du fått hjälp och att du blivit bättre.

Caroline B
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Lugnt och effektivt, en bra massage.

Lisa K

Trevligt och professionellt bemötande

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tusen tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket för oss! Carolina, Agilokliniken

Magdalena S
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Blev bemött väldigt bra, och kunde snabbt se vad som var utmaningen i samband med att jag inte hade så stor rörelseförmåga i vänster arm. Fick hjälp och övningar och tid för återbesök.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack för din positiva recension och upplevelse. Det uppskattar vi! Carolina, Agilokliniken

Lennart N
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Micke Petersson är mycket kunnig och professionell.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Ja Micke är verkligen en klippa! Tack snälla för ditt omdöme, det betyder mycket för oss! Carolina Agilokliniken

Anna M
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Isabelle är väldigt kunnig, peppande och sätter ihop träningsprogram som gör stor skillnad, Jag har fått ett rekonstruerat korsband. Isabel har egen erfarenhet och enorm kunskap av hur man rehabiliterar knäskador.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Ja, Isabelle är verkligen superduktig. Tack snälla för ditt omdöme. Så roligt att höra att du är nöjd! Carolina, Agilokliniken

Henrik L
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Engagerat och bra bemötande i trevliga lokaler. Har fått hjälp med min arm som jag har haft ont i länge:) Min fysioterapeut har varit lyhörd och har varit påläst om min skada och hittat en behandling som fungerat bra.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack så mycket för att du tagit dig tid att skicka in en recension! Kul att höra att du är nöjd med behandlingen. Carolina, Agilokliniken

Conny F
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Jag och min familj har fåt hjälp av Agilokliniken, tidigare Montana, i Nack under många år och är väldigt nöjda!

Svar från Agilokliniken - Nacka

Så härligt att höra att hela familjen gått hos Montana och att vi får förtroendet att fortsätta ta hand om er. Tack snälla för det! Carolina, Agilokliniken

Cecilia L
Skrev om Agilokliniken - Nacka

proffsiga och kunniga, fick snabbt tid och bra hjälp.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack för din positiva recension och upplevelse. Det uppskattar vi!

Malin S
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Jag hade smärta i knät vid rörelse. Fick hjälp med en grundlig undersökning och behandling mot inflammation. Fick även bra övningar jag kan göra för att stärka upp knäna som är svaga överlag. Kan verkligen rekommendera Agilokliniken och fysioterapeuten Lucas Myren.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du känner dig väl bemött och att dina knän blir bättre. Carolina, Agilokliniken

Marie P
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Carolina was super competent and knew exactly what to do for my back issues. Her manner is low-key and relaxed. I highly recommend her.

Oh, Im so glad to hear that. Thank you so much! Carolina, Agilokliniken

Christina J
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Lätta att få tider och väldigt bra behandlingar hos Micke.

Elisabeth V

Trevligt bemötande.Skön massage

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack så mycket för din recension. Kul att höra att du är nöjd! Carolina, Agilokliniken

Jessica S
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Väldigt kunniga och oerhört bra behandlingar, skulle rekommendera alla dagar i veckan.

Så härligt att höra. Tack! Carolina, Agilokliniken

Karl Håkan Gunnar L
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Personlig behandling, kompetens, resurser ambition och påvisbart resultat. Toppen!

Anders G
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Kunniga och engagerade. Har identifierat mina problem och löst problemen

Toppen, det glädjer oss! Carolina, Agilokliniken

Abhishek T
Skrev om Agilokliniken - Nacka

After the last visit i feel this was the treatment I was looking for

Svar från Agilokliniken - Nacka

We are so glad to hear! Thank you so much!

Marianne P
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Toppen! Får hjälp och trevligt bemötande

Härligt att höra. Tack! Carolina, Agilokliniken

Britt-Marie S
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Jag blev proffsigt bemött. Trevlig och duktig Naprapat Carolina fick behandling för smärta i ryggen.

Svar från Agilokliniken - Nacka

Tack snälla för ditt svar. Jag hoppas så att du mår lite bättre nu. Carolina, Agilokliniken

Marie B
Skrev om Agilokliniken - Nacka

Proffsigt utfört jobb och snabba beslut