Jag vill gärna ge ett gott omdöme till Alltfix Service som städar mitt hus varannan vecka. De är alltid punktliga och professionella, vilket gör att jag känner mig trygg med deras arbete. Alltfix har en fantastisk uppmärksamhet på detaljer och ser alltid till att varje rum är skinande rent. Jag uppskattar verkligen deras vänliga och hjälpsamma personal. Jag rekommenderar varmt deras tjänster till alla som söker en pålitlig städfirma!
Alltfix Stockholm AB
AlltFix Städ är din pålitliga partner för professionell städning i staden. Vårt engagerade team är dedikerat till att leverera högkvalitativa städtjänster för både privatpersoner och företag. Vi strävar efter att skapa renare och fräschare miljöer för våra kunder. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar dina specifika...
6 omdömen om Alltfix Stockholm AB
All kontakt superproffsig o arbetet, fönsterputsningen, mycket bra o noggrant gjord. Kommer att anlita Carola igen!
Städningen utfördes mycket noggrant, och jag är mycket nöjd med resultatet. Personalen var professionell, vänlig och effektiv, vilket gjorde hela upplevelsen smidig och positiv. Rekommenderas varmt!
Jag är supernöjd, seriöst bolag som täcker mina behov!
I år var andra gången jag använde JCS, då jag tyckte att dom gjorde ett mycket bra jobb förra gången. Förra året gjorde dom en total städning av mitt hus invändigt och i år klippte dom buskar, grävde upp rötter och rensade ogräs i trädgården under en veckas tid. Företaget är snabba att svara på förfrågningar. Håller avtalade tider och personalen gjorde ett mycket bra jobb båda gångerna. Chefen kom och tittade till verksamheten lite då och då för att se till att allt flöt på enligt avtal. Jag kommer att använda företaget igen.
Jag är en supernöjd kund. Kommunikationen mellan kund och företag var snabb och smidig. Städerskorna var snabba och noggranna samt tog egna initiativ vilket uppskattades. Rekommenderar varmt.
Otroligt proffsiga och bra kundservice som svara direkt via deras hemsida. Supernöjd med min Flyttstädning
Superbra. Punktliga, vänliga och noggranna. Sasha och Serhii som hjälpte mig i flytten rekommenderas varmt. Lika så Legaite, Ohla och Volodymyr som föyttatädade lägenheten var noggranna och trevliga. Lägenheten var fläckfri efter deras insatts. Mycket nöjd hela kundresan igenom från offertförfågan till genomförande med bra och tydlig kommunikation i varje steg.
Jag är mycket nöjd med Alltfix Service AB! De var både professionella och noggranna med städningen. Resultatet var över förväntan, och jag uppskattar verkligen deras höga kvalitet och kundbemötande. Rekommenderas varmt!