A R Bil AB

4.6

5 omdömen om A R Bil AB

Patrick Mikael P
Escribió sobre A R Bil AB

Fick motorhuven utbytt och lackad till originalfärg. Mycket bra resultat och smidig hantering. Rekommenderas.

Speedy Bilservice Högdalen
4.8/5 i betyg av 4536 omdömen 4.8 av 4536 omdömen
Badge2024

Trevligt bemötande snabb hjälp.

Lars Anders E Lars Anders E
Åsa maria kristina B
Escribió sobre A R Bil AB

Pålitlig, auktoriserad verkstad för Suzuki. Trevligt bemötande. Bästa verkstan!

Sam S
Escribió sobre A R Bil AB

En klart bra verkstad för Fiat-bilar! Fin lokal, trevlig och kunnig personal. Känns förtroendeingivande!

Mekonomen Hemmesta
4.7/5 i betyg av 1416 omdömen 4.7 av 1416 omdömen
BadgeFiveYears

Alltid bra bemötande och bra service!

Jonathan David H Jonathan David H
Johnn W
Escribió sobre A R Bil AB

Bra bemötande både på telefon och på plats. Ordentlig genomgång av vad de hade gjort på bilen. Seriöst och bra intryck. Jag kommer definitivt att serva min Alfa där även nästa gång.

Daniel L
Escribió sobre A R Bil AB

Mailade ett gäng bilmekaniker för hjälp med startspärrsystemet efter ett inbrott, dom hade klippt av alla kablar och försökt tjuvkoppla bilen. Efter att ha kopplat på allting igen ville det sig inte riktigt, så jag tänkte lämna in den till någon. Dom flesta skulle ha mellan 700-1700 kr för besväret. Bobo på AR-BIL däremot mailade mig instruktioner och gav mig vägledning, svarade på mail och tipsade om vilka delar jag skulle beställa. Slutade med att jag lagade det själv, nu går den som en klocka. Sällsynt bra service.

Mekonomen Huddinge
4.5/5 i betyg av 880 omdömen 4.5 av 880 omdömen
BadgeFiveYears

Grymt bra service!! Kan inte bli bättre när man verkligen behöver duktig kompetens för avancerad felsökning. Löser problemen genom lämpli

Billy William E Billy William E