Snabb och effektiv som vanligt!
Speedy Bilservice Östermalm
Välkommen till Speedy Bilservice på Valhallavägen! Flexibilitet, trygghet och ansvar är de ledord som genomsyrar vår bilservice. Vi är den mest omtyckta kedjan i Sverige, och hjälper dig gärna vad du än har för typ av bil. Med stort kundfokus och genomgående säkerhet är din bil alltid i trygga händer hos oss. Du får tre års...
2499 omdömen om Speedy Bilservice Östermalm
Sedan starten hos Reco 2013
Snabba och hjälpsamma
Bra bemötande och bra service. Tack Speedy
Snabb och bra service trevlig personal
Snabbt, flexibelt utifrån mina behov.
Snabbt byte till sommardäck under väntan.
Bra och snabb hantering, skulle kunna bli ännu bättre om ni gjorde rent däcken vid däckbyte
Snabb och bra service. Håller bokad tid .
Snabb, prisvärd, trevligt bemötande!
Bra service och vänligt bemötande
Arbetet med däckbytet gick snabbt, men viss väntetid och kö trots bokad tid.
Bra mottagande och snabbt hanterat. Bra system att informera om vad som behöver åtgärdas.
Trevligt bemötande och proffsigt utfört arbete. Mycket nöjd!
Ingen väntetid o som vanligt gick det jättebra . Stort tack vänlig personal
Delad upplevelse denna gång. Lämnade in bilen för heltvätt (dvs in- och utvändig rengöring/tvätt), samt däckbyte. Något jag tidigare också gjort. Trevligt bemötande som alltid! Och inget problem vg däckbytet. Men när jag hämtat bilen såg jag senare att bakluckan inte gjorts ren, den hade tydligen glömts bort. Även i övrigt var bilen på insidan inte alls så rengjord som den brukar bli efter att ha varit inlämnad hos Speedy. Förmodar att personalen haft för mycket att göra, men tråkigt att betala för något man fullt ut inte fått.
Effektivt och trevligt. Snabbt och bra. Det är inte deras fel, men det är ganska tight utanför, och det gör mig lätt nervös när jag ska in och ut
Ingen bra upplevelse. Lämnar in bilen för ett mindre ingrepp. En bussning som ska bytas. Lämnar 08 på morgonen och vid 15 ringer sambon och hör när hon ska komma. De anger 17 som tid för upphämtning. Vid 16.20 så ringer de o säger att de inte blir klara. Åker förbi o kikar in. Dom har knappt börjat med bilen o dessutom så det lilla som gjort påstår de tagit flera timmar. Observerar att de tagit bort 2 bultar…..PÅ FEL SIDA. Inget bra misstag. Vi börjar diskutera och han säger att han får ihop det på 10 minuter och kan...
Alltid bra service och bemötande. Har jag haft problem så får jag alltid snabb tid.
Snabbt och smidigt. Bra bemötande.
Bra men svårt med parkeringsplats.
Tiden fungerar. Arbetet snabbt. Enda som jag haft bättre tidigare på Mekonomen var att fälgarna var tvättade efter förvaring, och att man erhöll en skriftlig uppgift på mönsterdjup. Att parkera utanför är hopplöst, man får komma kort före sin tid. Mvh JNF 938 Björn Liljedorff
Vi lämnade in vår bil och bad er undersöka vad med bromsarna som var fel för byte av bromsbelägg och/eller bromsskivor fram och bak. Ni skickade sedan två förfrågningar via ert system med förslag på utbyten. Vi nekade en och och accepterade en. När vi sedan hämtade bilen så hade ni ignorerat våra svar och gjort mer än överenskommet. Det blev dyrare än vi förväntat och vi blev aldrig informerade.
Snabbt enkelt... bra service.
Super professionella och vänligt bemötandet.
Väldigt bra bemötande och trevlig personal . Ordnade tid snabbt
Snabbt, effektivt, trevlig personal
Helt Ok, kunde tyvärr inte genomföra tvätt av bil ut och invändigt!
Något har hänt. De tidigare killarna har lämnat och en ny kille tagit över. Tidigare var det mycket professionellt med ett mycket bra kundbemötande och service. Det verkar tyvärr vara helt borta idag. Tråkigt.
Snabbt o bra även om det blev en dag försenat.
Snabbt genomförd service / däckbyte
Snabbt, professionellt och lite humor att det är Dogge som svarar u telefon. Jag drog på smilbanden.
Däckbyte, snabbt och bra service!
snabb och vänlig service som vanligt hos er allt funkade bra tack denna gång Däck byte
Trevlig personal, tydlig arbetsorder och kostnad. Åtgärdsförslag direkt efter kontroll via sms-länk, även om jag tackade nej till dessa, dock ska beställa årgärd senare
Lite oklart vad servicen omfattade. Lite osäker personal. Kanske en nyanställd? Inget stort problem. Service( stor) , nya däck + balans, bromsar fram. Tor 29677 kr. Dyrt med bil😩 Tack👍
Enkelt att boka Bra mottagande
Bra bemötande och förklaring av vad som gjorts med bilen
Däckskifte efter vinterförvaring.
Utförandet av arbetet var godkänt men inbokad tid kunde inte hållas
Smidigt och snabbt service och trevlig personal Rekommenderaas
Toppen Verkstad bra service och personalen Är service inriktade
Trevligt bemötande av proffsig personal. Är en återkommande nöjd kund
Snabb o professionell service, trevligt bemötande.
Inte nöjd med senaste jobbet Speedy utfört på min bil.
Bra bemötande och trevligt besök
Positiv och snabb service. Tydlig information och raka svar. Toppbetyg.
Alltid snabb och professionellt bemötande
Så snabb .bra och trevligt bemötande dessutom. Känns som en bilfirma man kan lita på . Alltid haft bra upplevelser här .
Bra bemötande, tekniskt duktiga och inte oförskämt dyra.
Mycket trevligt bemötande och korrekt hantering av min bilservice. Serviceinriktade.