Det var bra, korrekt och vänligt. Fick snabbt hjälp.
Speedy Bilservice Östermalm
Välkommen till Speedy Bilservice på Valhallavägen! Flexibilitet, trygghet och ansvar är de ledord som genomsyrar vår bilservice. Vi är den mest omtyckta kedjan i Sverige, och hjälper dig gärna vad du än har för typ av bil. Med stort kundfokus och genomgående säkerhet är din bil alltid i trygga händer hos oss. Du får tre års...
2425 omdömen om Speedy Bilservice Östermalm
Sedan starten hos Reco 2013
Mycket bra! Hjälp med min gamla Volvo
Överlag en positiv och service inriktad upplevelse
Snabbt och professionellt utfört arbete.
Mycket bra och trevligt mottagande. Drop-in för att läsa av felkod på bil, vilket löstes direkt!
Snabbt bra och vänligt bemötande!
Snabb service och bra info och trevligt bemötande
Däckbyte , smidigt, hjälpsamma byta tid, trevligt bemötande
Trevligt bemötande pch snabbt jobb
Ger alltid väldigt bra service
Snabb däckbyte, inga konstigheter.
Trevligt bemött och snabb service d med nya däck
Väldigt fin service. God kommunikation o vänliga medarbetare.
Otroligt service, snabba, trevliga och skickliga. Jag rekommenderar dem varmt.
Tjänsten var mycket bra och mycket tålamod.
Mycket nöjd med bra bemötande, tydlig med pris offert. Påtalade andra brister som däckens skick m.m. Rekommenderas!
Bra gäng som jobbar där. Trevliga och kunniga mekaniker
Snabbt trevlig personal o bra arbete
Underbara grabbar som bar gör det de sksll
Trevlig och tillmötesgående personal, snabb och smidig service
Vänliga, snabba och bra service!
Snabb och adekvat hjälp. Tack!
Snabbt däckskifte smidigt med däckhotell
Tyvärr kom mina däck bort men de hanterade det väldigt bra o ersatta dem med nya. Det var bra!! En tråkig situation som landade fint. Tack
Mycket bra. Har alltid varit nöjd. Plof
Skulle sätta mig i bilen och åka till jobbet då bilen inte startar. Går till närmaste bilverkstad och får här suverän hjälp! En av killarna följer med mig till bilen och med hjälp av något instrument som han kopplar till batteriet så lyckades vi köra bilen till verkstaden. Dom konstaterade att bilens batteri var slut. Ett dygn senare hämtar jag bilen med ett nytt bilbatteri och bilen rullar prima igen. Kan verkligen rekommendera denna bilverkstad med kompetent personal som var fantastiska!!!!
Mycket bra både själva service och bemötande allting från telefonkontakt till utförandet i verkstaden
Ðäckbytet skedde snabbt och effektivt
Snabbt och effektivt som namnet tyder på
Alltid trevligt bemötande och snabba att utföra arbetet Idag gällde det däckbyte. Mycket nöjd med Speedy.
Jag är nöjd med upplevelsen, däckbyte.
Är alltid nöjd när jqg kommer från Speedy Valhallavägen!!!
Snabb och bra service, proffsigt utfört!
Det gick snabbt och bra. Kan rekommenderas.
Bästa betyg, fantastiskt bemötande!
Hjulbyte. Snabb och smidig service. Bra dialog visade omsorg om att däcktrycket skulle bli det rätta.
Toppen ställe, snabba och proffsiga
Väldigt serviceminded! Glad trots att dom upptäckte ytterligare brister som dom åtgärdade.
Trevligt bemötande när jag bokade däckskifte. Trevligt bemötande när jag lämnade bilen. Fick svar på mina frågor om drivrem och erbjudande om däckhotell som jag tackade ja till.
Trevlig o kunnig personal! Snabbt jobbat. Lätt att boka tid.
Lättillgängligt, alltid hjälpsamma och snabb service till förvånansvärt bra priser
Det var första besöket och något rörigt vid ankomsten till verkstaden. Så småningom gick jag till receptionen och allt ordnade sig. Besöket gällde byte till vinterdäck och däckhotell.
Bäst i Stockholm , bra jobb , trevligt uppträdande
Snabb toppservice däckbytevänligt bemötande
Absolut bästa och fantastisk service. Otroligt kompetenta och effektiva. Bäst i Stockholm.
Alltid kunniga och vänliga, håller tiden samt är ordningsamma. . Vi uppskattar särskilt Nico! All personal är villiga att lösa problemet på ett smidigt sätt. Vi kan rekommendera å det bästa, Speedy Östermalm.
Smidigt och lätt att boka tid. Snabb service.
Fick tid för däckbyte på kort varsel trots att det var fullbokat.
Bra och snabb o snabb service somalltid
Behövde en snabb åtgärd inför en ombesektning. Som de fixade.