Fick punka och spurt snabb hjälp!
As Däckdepå
Vi är en Däckonlinepartner med full service. Hos oss blir ni väl omhändertagna både som privatkund och företag. Vi utför montering, balansering, hjulskifte, förvaring, bilservice, 4-hjulsins.Ac-service m.m
35 omdömen om As Däckdepå
Från början till slut en mycket bra sammanhållen process från behov, till installation och uppföljning. Kan bara lämna högsta betyg.
Tack för ett superbra arbete med min bil och extra tack för att ni kunde hjälpa mig direkt 🙏🏻 Stefan med den svarta BMW
Trevlig och mycket kompetent ägare av däckverkstaden, rekommenderas varmt!
Bokat tid 09.00 för Ac service med offert på 1124kr. Detta tar normalt 45min. Lämnar bilen och får vänta till 12.00 för att hämta. När jag
Fick punktering och ringde AS Däckdepå en lördag och kunde komma in direkt. Trevlig, snabb och bra service!
Snabbt och trevligt bemötande. Alltid korrekta prisuppgifter om nya däck behövs.
Reparationen i sig var ok. Men... Att en regskylt försvann - inte deras problem. Att bilen fick 10 st fågelskit på sig - inte deras proble
Bra och snabb service /Kenneth
Mycket vänligt bemötande och hjälpsamma.
Lika trevliga som alltid, är en återkommande kund sedan länge och har rekat runt på andra verkstäder under åren men återkommer helst till de som givit mig ett lugnt och vänligt bemötande, det väger tungt i längden. Har idag skiftat däck på fina och dyra originalfälgar och oroade mig dessa hanterades (min märkesverkstad har misshandlat fälgar innan, därav att jag är orolig), det var inga problem alls. Självklart blir det lite smetigt vid skifte av hjul på fälg, det går att tvätta bort, kanske inte någon bra idé att tvätta...
Bra service, men se upp för fälghantering. Jag har märken på två fälgar efter vårdslös hantering med verktyg. Lämna in någon annanstans om du har dyra fälgar.
Grymt bra service!! Kan inte bli bättre när man verkligen behöver duktig kompetens för avancerad felsökning. Löser problemen genom lämpli
Alltid snabb och bra service.
Jag tycker att nl gör mycket bra arbete och är vänligs.
Otroligt bemötande, frågar först vad det kostar att byta bromsar fram o bak, 3500 kr säger han Göran i telefon, lämnar in bilen dagen där på
väldigt trevligt bemötande Jag har fått hjälp med att byta mina däck och förvaring av dessa
Snabb och smidig service vid inlämning av däck samt bromsservice!
Trevligt bemötande från början. Hade tappat avgasröret men blev mottagen direkt trots proppfull verkstad. Supersnabbt jobb. Bra pris! Kommer
Kista däckdepå är pålitliga, seriösa och hjälpsamma - rekommenderas!
Härlig service anda God kompetens.
Hör byter jag oftast/alltid däck för säsongen. Inga problem: snabbt gjort och trevligt bemötande. Har även köpt nya däck och fått goda tips
Nöjd, jag får den tid jag vill och de byter däcken snabbt utan väntan.
Alltid snabb och proffsig service.
Dags för 10.000 mila service. Självklart ringer jag Speedy Bilservice Vasastan trots att jag flyttat utanför stan. De är trevliga, proffsiga
Jag har varit kund hos AS Däckdepå i flera år nu och är supernöjd. De är jätte trevliga och hjälpsamma. Jag förvarar mina däck där och det är för ett rimligt pris. Jag skulle absolut rekommendera AS Däckdepå.
AS Däckdepå erbjuder snabb och professionell service under vänligt bemötande. Per Magnus Kjellström
ASDäckdepå HB är ett alldeles utmärkt företag. De inte bara skiftar och förvarar mina däck utan även fixar en rad fel på min bil.Jag rekomenderar det på det bästa Klas Tofft tel 070 7180125
Mycket bra och pålitliga. Snabb service
Reparation av bil. Underkänd på besiktningen, men också en felsökning med följande reparation. Är väldigt nöjd! Jag fick serviceminded bemöt
Bra service, trevligt bemötande.
Gjorde det de skulle, snabbt och till rimligt pris.
Alltid nöjd med Speedy! Snabba, kunniga och professionella - till bra priser.
AS Däckdepå är bra företag!
Snabba, tillgängliga och bra pris. Funkar perfekt för mina två bilar.
Det här är verkligen verkstaden next door för mig så det kan inte bli bekvämare än så här! Däckförvaring och byte för en rimlig peng som lev
Grymt. Fick bra hjälp med precis det jag behövde.
Snabb, prisvärd och bra service. Mycket trevlig personal som hjälper dig
Bra snabb service. Däckförvaring + skifte. Har inte köpt nya däck än.
Högsta betyg! Vänligt bemötande och mycket professionella
Har varit kund i många år och känner att jag alltid fått bra service & hjälp. Kan rekommenderas!
Har utfört en s k fyrhjulsinställning på min bil. De har haft hand om hjulskifte och däckbyten vid tillfällen då detta behövts. Vidare har de förvarat min hjul. Allt har gått rätt och riktigt till. Jag har varit mycket belåten med alla jobb. Nu har jag en nyare bil som servas på märkesverkstad, annars hade jag fortsatt att anlita AS Däck!
Perfekt service, vänlig personal som ger lite extra. Oftast inga problem att få hjälp direkt innan första snön. Olle
Snabb och trevlig service. Flexibel vid tidsbokning.
Bra service, tack vare ett litet företag
Snabba, trevliga och professionella. Rekommenderas!