Bra bemötande och allt funkade smärtfritt.
Mekonomen Bilverkstad Edsberg/YaaBil Edsberg AB
Välkommen till YaaBil Edsberg AB - din Mekonomen verkstad i Edsberg! Alla Mekonomen-anslutna bilverkstäder erbjuder reparation och service för samtliga bilmärken, med mycket kunskap och modern utrustning. Dessutom ger vi 3 års garanti på alla reservdelar och vid service hos oss ingår 1 års vägassistans. Vi är godkända av...
1859 omdömen om Mekonomen Bilverkstad Edsberg/YaaBil Edsberg AB
Sedan starten hos Reco 2012
Trevligt bemötande. Nära där jag bor.
Enkel bokning med konkurrenskraftigt pris. Väldigt trevligt bemötande.
Bra service och trevlig personal. Så kommer absolut att åka tillbaka.
Väldigt bra och trevlig återkoppling efter service
Alltid trevligt bemötande och har kunnat ta emot bilen med kort varsel när det varit något.
Mycket tydlig i sin kommunikation. Återkopplar som lovat . Humana priser .
Mycket bra service på plats. Svårt att komma fram på telefon dock.
Allt var fixat i tid även det som jag har inte beställt i början , men behövs bytas.
Jag har fått ett trevligt bemötande kund kontakt och punktlighet
Snabb och bra service 👍👍👍👍
Fick mycket snabb service då jag behövde få in min bil på verkstaden omgående. Trevlig och serviceminded personal. Är väldigt nöjd över min upplevelse, kan varmt rekommendera!
Fint bemötande. Inlämning av däck till däckhotell.
Är mycket nöjd bra och kunnig personal önskar en fortsatt bra dag
Bra kan rekommenderas till andra
Underbart, mycket serviceminded
Otroligt bra och snabb service och trevlig personal. Håller det som utlovas.
Jchxkhkgjuvifkgkgkgihkkgkcivkvkvkiv
Mycket trevlig, snabb o hjälpsam på plats.
Super proffsig mottagning och ett förtroendefull t första intryck. Bilen kunde repareras samma dag till 100% nöjdhet.
Fick offert för två dagar sedan snabbt och tydligt. In- och utlämning perfekt
Bra snabbt och trevligt bemötande 👍
Verkstaden har ett mycket bra bemötande och personalen är både duktiga och kunniga. De ger professionell och vänlig service.
Jag fick ett mycket bra och hjälpsamt bemötande av personalen. De var mycket tillmötesgående.
Inlämnad med egna delar för byte skivor klossar och eventuellt byte av bromsok bak. Samt oljeservice. Oken behövde ej bytas, var ej dåliga. Allt ordnades perfekt. Fint bemötande och snabbt och bra jobb . Bara plus , rekommenderas varmt. Tackar tackar
Vänligt bemötande, arbete utfört enligt överenskommelse
Bra service ! Kostnadsförslag stämde.med utfört jobb !
Ett mycket bra besök med ett mycket bra bemötande
Bra välkomnande, snabb service och billig lånebil. Samt bra pris.
Jätte snabb hantering, är super nöjd.men jävligt dyrt.
Lämnade in vår bil på garanti ärende. Dom var väldigt behjälpliga och informerade om processen kring debitering och dylikt.
Bra som vanligt................ .
Trevlig personal. Behövde service och olja byte. Allt gick bra..
Lätt att få pris och boka. Trevligt bemötande!
Väl och grundligt utfört jobb även denna gång.
Snabba på att hitta en tid och bra utfört. Något längre väntetid på plats än de angav vid bokningen, men som helhet bra
Bra bemötande, bra utfört jobb.
Mycket trevlig personal, otroligt bra kundbemötande, ordnade från lånebil i ett nafs
Svårt att få kontakt med trevligt bemötande. Bra service.
Fick tid snabbt, besöket gick smidigt.
Bra , trevligt bemötande Inspektion: om bilen går ett år till utan problem är jag nöjd. Annars…..
Ett trevligt bemötande när bilen lämnades.bra information när den hämtades om vad som åtgärdades.
Jobbet i verkstaden bra. Servicen via telefon å speciellt växeln dit samtal slussas dålig !
The staff were very professional and helpful. Intended to fix windshield rubber seal in front of the car. However, It took longer processing time to get the parts and subsequently fixing the car.
När vi väl kom överens upplevde jag service och vänlighet av högsta klass🤗👍❣️
Lite dyrt, men säkert bra. Har inte märkt några ”riktiga” resultat från min HHO än men allt verkar bra än så länge :)
Jag blev hänvisad hit av bärgare när jag trodde jag fått punka. Blev trevligt bemött och fick hjälp att fixa däcket som läckte luft vid fälgen. Jag fick tydlig återkoppling och det var prisvärt. Kan varmt rekommendera dessa räddare i nöden som det blev för mig!
Mycket bra bemötande , full service bra förklaringar . Tack
Såvitt jag kan bedöma ett bra jobb enligt offert
Trevliga & bra framåtanda. Återkopplande för mästa behov.