Käkar frukost här ofta med ett gäng polare. Fräscha mackor med olika brödsorter. Gott kaffe. Väldigt prisvärt.
Bageriet Kringlan
Vi har ett brett utbud av olika sorters konditorivaror så som vetelängder, bullar, kondisbitar, bakelser och serverar även goda smörgåsar och sallader. Vi gör även tårtor på beställning. Vi använder alltid, och endast, de fräschaste råvarorna av toppklass.
8 omdömen om Bageriet Kringlan
Saknade ett glas bubbel som man fick en gång i tiden när man bokade deras skaldjursplatå. Kall soppa men väldigt god. 6 smårätterna var goda
Bra och prisvärt fik! Fina råvaror.
Mina väninnor och jag fikar alltid på Kringlan. Goda mackor, bakelser och kaffe till fina priser. Ett av dem bästa och trevligaste fiken på Östermalm.
Stämningen på spanjorskan är fantastisk! Väldigt trevlig, mysig och ombonad atmosfär. Kunnig och trevlig personal, mycket bra service och go
Kringlan är king på Östermalm :-) Allt är gott och till riktigt trevliga priser! Inte som vissa andra caféer i krokarna som serverar värdelöst kaffe till hutlösa priser och dessutom har otrevlig personal ...
Jag tycker att Kringlan är bra vi går dit vaje dag!
Trevlig lokal och bra service. Maten var ok, men portionerna ganska små.
Börjar arbetsdagen med frukost på Kringlan. Bra urval av gott och nyttigt bröd till mackan, grym latte och färskpressade juicer. Har DI och SVD som jag alltid plöjer igenom. Trevlig och personlig ägare som man blivit tjenis med.
Bra och prisvärda frukostmackor!
Va på brunch i lördags, allt va toppen, från jag kliv in genom dörren tills jag mätt och belåten gick ut igen :) toppen 👍
Halvtrist lokal, och ordinära mackor. God latte.