Hade inga större problem med tänderna, inga hål, inga blödningar.
Röker ej, dricker ej, undviker socker, aldrig läsk eller godis, men så händer det här.
För ca ett år sedan fick jag 5G i min iPhone, samtidigt som jag uppgraderat till (apple) Airpods Pro. Med tiden började jag känna ont/ spänning i min högre hjärnhalva.
Tänderna på höger överkäket började kännas lösa och flyttade snett neråt, så jag fick ett par millimeters glugg i mitten.
Jag vände mig till ett större tandläkarkedja i stan för att rätta till tänderna/... få en tandställning. På första besöket i det fina kliniken blev jag övertalad att dra ut framtand slippa det och sätta tillbaka med stark cement mot granntänderna.
Det kändes brutalt, men jag litade på läkarens omdöme och var glad att det gick så fort att lösa.
Dessvärre, när cementet inte höll mer än vecka, hänvisades jag till specialist kliniken med två månaders väntetid... Nu hade jag ett stort problem mitt i käften.
Mina vänner rekommenderade Peyman på Baltzar Dental, så jag bokade tid och några veckor senare hade jag fått en tandbron.
Peyman är ett specialist på att bygga tandbroar, har en lång erfarenhet som tandläkare. Mycket trevlig, lätthänd och lyhört tandläkare.
Han samarbetar med en kvinnlig tandtekniker, som bygger fantastiska broar till ett rimlig pris.
Jag är mycket nöjd med operationen, allt gick mycket smidigt. Utmärkt kommunikation, korta väntetider, prisvärt som fan.
Är så glad att jag äntligen hittade en bra tandläkare som Peyman på Baltzar är!
Mitt leende är tillbaka. Tack, Peyman!