Det kändes tryggt att ha Emillio från början till slut av säljprocessen och han hjälpte oss förstå varje steg för att fatta välgrundade beslut. Hans lugn och noggrannhet ingav stort förtroende.
Bergets Ro Fastighetsförmedling
Bergets Ro Fastighetsförmedling är ett mäklarföretag med en passion för att leverera enastående service och expertkunskap. Vi grundades med visionen att vara en drivkraft på marknaden, med hög kompetens och erfarenhet. På Bergets Ro är vi stolta över vår höga arbetsmoral och strävar alltid efter att uppnå högsta möjliga kundnöjdhet...
1006 omdömen om Bergets Ro Fastighetsförmedling
Sedan starten hos Reco 2023
Rasmus skötte affären proffsigt och höll processen tydlig från början till slut. Jag är mycket nöjd med hans insats som mäklare.
Proffsig och hjälpsam både vid köp- och säljprocess.
Jättebra mäklare som gjorde ett kanonjobb!
Snabb som en kobra, proffsig och alltid tillgänglig.
Gabriel gav ett bra och pålitligt intryck under hela processen, och lyckades få ihop den så att alla blev nöjda.
Professionell, tillgänglig och påläst.
Väldigt flexibel och löste en privat visning som passade mig och mina annorlunda arbetstider. Trevligt bemötande på en gång och väldigt professionell genom hela processen. Även väldigt lyhörd till mina egna tankar kring lägenheten och hade även svar på alla mina frågor, bra insatt med andra ord! Väldigt nöjd kund!
Emillio har varit tydlig och rak under hela försäljningsprocessen. Han var även inkännande och sympatisk för vår familjesituation med 3 småbarn och hur vi skulle hantera visningstillfällena. Det har varit en trög period på marknad, men efter att ha haft ett antal öppna visningar och även privata så fick han igång budgivningen och vi landade i försäljning till slut. Emillio rekommenderas starkt och går ni i säljtankar kontakta Emillio, han kommer få jobbet gjort!
Sherwan har varit lyhörd både då vi skulle sälja och köpa. Hela processen med köp och sälj har gått smidigt tack vare honom. Han förstod vad vi sökte och hjälpte oss hitta rätt på en gång. Vi kan varmt rekommendera Sherwan och hans team.
Bra och flexibel mäklare som kunde lösa privat visning efter mitt behov då jag jobbar skiftande tider. Gick även snabbt och smidigt vid kontraktskrivningen där vi tillsammans med mäklaren gick igenom alla papper noggrant!
Professional and service-minded!
Vi köpte en lägenhet av Sherwan och han gav ett professionellt intryck. Han är uppenbart skicklig på sitt jobb, bra på att följa upp snabbt och hjälpsam igenom hela processen.
Vi är väldigt tacksamma för Rasmus hårda jobb och engagemang i denna affär. Rasmus har varit tydlig , tidseffektiv och målmedveten under hela processen. Vi är mer än nöjda med hans insats i den utmanande marknad som råder just nu. Vi kommer höra att av oss igen vid nästa affär.
Jag är otroligt nöjd med Sherwan som mäklare! Han sålde min lägenhet på bara 2 dagar, vilket var helt fantastiskt. Sherwan är otroligt engagerad och vände verkligen på allt upp och ner för att jag skulle nå mitt mål. Det som imponerade mig extra mycket var hans stora lokala kännedom – han känner området utan och innan, vilket verkligen märktes i hur han arbetade. Trots att lägenheten såldes helt utan annonsering på Hemnet, lyckades han snabbt hitta rätt köpare. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen genom hela processen....
Mycket bra och behaglig person att ha att göra med. Utstrålar trygghet, trovärdigthet och harmoni. Jag kommer använda Rasmus igen !
Jag kan varmt rekommendera Nathalie för dig som går i säljtankar. Hon gjorde ett fanatiskt intryck, både proffesionellt men också väldigt personligt. Hon bockade av alla mina förväntningar från start till slut. Jag är väldigt glad att jag valde Nathalie som mäklare.
Sherwan är mycket professionell och alltid tillgänglig, med bra energi och stort engagemang. Försäljningen gick mycket smidigt och jag är mycket nöjd med hela processen, från värdering till kontraktskrivning.
Vänligt bemötande med fortlöpande information om "budläget". Enkel och samtidigt tydlig genomgång vid avtalsskrivandet. Våra frågor blev enkelt och tydligt besvarade.
Rasmus har visat sig vara flexibel och snabb med kommunikation, kunnat svara på alla våra frågor gällande objektet, samt varit engagerad under hela processen vilket gjorde hela bostadsköpet smidigt och tryggt.
Julian har ett väldigt professionellt bemötande och är alltid snabb på att svara på frågor. Han har ett stort engagemang och ser till att göra det lilla extra för att alla ska vara nöjda.
We chose Gabriel for this apartment sale because we had a very good experience with his handling of our purchase of it. He is very personable and professional, has a very good understanding of the market, a strong work ethic, communicates very well in English which is necessary for us and all in all is a pleasure to do business with. We are very satisfied clients.
Rasmus var mycket trevlig och professionell i sitt bemötande, vilket gav ett tryggt intryck från start. Han levde upp till våra förväntningar genom att vara tydlig, tillgänglig och hjälpsam under hela processen. Sammantaget gjorde han köpet av vår bostad på Viktor Sjöströms väg 9 till en smidig och positiv upplevelse.
Rasmus har på ett lugnt och tryggt sätt guidat oss genom vår försäljning och fick till ett bra resultat trots att vi sålde på den skakigaste marknaden på länge. Och medan de flesta mäklare hade sett affären som avklarad efter kontraktsskrivning, så har vi med Rasmus fått en uppskattad rådgivare även i vår köpprocess. Vi gjorde valet att anlita Rasmus efter att ha träffat flera andra mäklare och skulle även med facit i hand helt klart göra om det valet!
Trevligt och proffsigt bemötande samt en effektiv och smidig affär!
Rasmus var professionell, tydlig och väldigt hjälpsam genom hela processen. Han fanns alltid tillgänglig för frågor och gjorde att köpet kändes tryggt från start till mål. Rekommenderas varmt!
Det var en enkel och snabb process med Lorita som bemötte oss köpare på ett professionellt vis.
Kunnig, snabb och professionell!
Nikola är en toppenmäklare och ett säkert val för dig som ska sälja. Sympatisk, tydlig och affärsmässig gör att processen känns smidig och säker trots osäker marknad. Han arbetar för dig som kund och nöjer sig inte med första bästa för att stänga affären för tidigt. Samtidigt drar inte processen ut på tiden onödigt länge. Toppenmäklare som verkligen äger affären och tar kommando i försäljningen. Inte heller förvånad när han företräder Stockholms just nu bästa och hungrigaste mäklarkontor Bergets Ro.
Väldigt bra och fin människa! Uppskattar professionell hjälp!
Trevligt bemötande gentemot både mig som säljare och kunden, lätt att samarbeta med. Skicklig! Försäljningen gick väldigt fort och med bra pris även i tuff bostadsmarknad.
Han har varit en trygg, lyhörd och förtroendeingivande partner genom hela processen och hjälpte oss komma till avslut i en utmanande marknad. Det som dock verkligen utmärkt honom är att han inte bara varit vår mäklare vid försäljningen – han har också lagt ner tid och engagemang på att stötta oss i vår jakt på nytt boende. Med en ärlig och objektiv dialog har han gett värdefull input på olika objekt vi tittat på. Det har gjort stor skillnad för oss och gett extra trygghet i besluten.
Vi köpte en lägenhet mäklad av Sherwan och han gav ett professionellt intryck. Han är uppenbart skicklig på sitt jobb, bra på att följa upp snabbt och hjälpsam igenom hela processen.
Positiv mäklare som strävar att uppfylla säljaren krav!
Nikola Jovanovic världens bästa mäklare. Rekommenderas varmt.
Vi vill ge vårt allra varmaste tack och högsta betyg till Sherwan från Bergets Ro! Från första kontakt till avslutad affär har han varit ett riktigt proffs – kunnig, engagerad och alltid tillgänglig. Sherwan visade ett fantastiskt driv och ett genuint engagemang för att allt skulle gå så smidigt och bra som möjligt. Det märks att Sherwan brinner för sitt jobb och att han har en stor förståelse för både marknaden och människorna bakom affären. Han överträffade våra förväntningar på alla sätt och vi kan varmt rekommendera...
Vi köpte en lägenhet av Julian i Solna. Julian agerade mycket professionellt och kommunicerade tydligt och med snabb återkoppling genom hela försäljningsprocessen.
Sherwan är pålitlig, kommunikativ och seriös, en mycket bra mäklare!
Sherwan är otroligt professionell, lyhörd och noggrann. Han tar sig tid att verkligen förstå våra behov och kommer ihåg även de minsta detaljerna. Alltid rimlig i sin approach och mycket lätt att få tag på – snabb, tillgänglig och tydlig i sin kommunikation. Vi kan varmt rekommendera Sherwan!
Vi har både köpt och sålt via Rasmus och han har agerat lika proffsigt i båda fallen. Han är trygg, påläst och kunnig och har en väldigt god kännedom om Solna och Sundbyberg. Som köpare/säljare är man i trygga händer med klar och tydlig information. Inte massa onödigt svammel. Det går bra att ställa frågor och funderingar, högt & lågt, utan att man känner sig besvärlig. Rasmus är också noggrann och tydlig när det väl är dags att avsluta affären. En mycket bra säljare utan att för den skull vara puschig eller gåpåig.
Julian är en trygg och trovärdig mäklare med full koll på branschen. Han gör hela processen smidig – från första kontakt till avslutad affär.
Julian är mycket lätt att samarbeta med, alltid professionell i sin kommunikation och framtoning. Han ger sitt yttersta för kunden oavsett tidpunkt eller dag i veckan och återkopplar så fort det var några nyheter. Även i utmanande lägen behåller han lugnet, leende på läpparna och positiv attityd. Ger mina bästa rekommendationer!
Vi blev väl bemötta av Natalie. Vi hade inga förväntningar. Vi som köpare tycker att hon har hanterat allt väldigt bra. Vi är nöjda med hennes arbete.
En mäklare i min smak, nogrann och saklig. Som lyssnar på vad man vill, och är effektiv när det ska göras. Sen att han är trevlig underlättar ju förstås.
Bra och trevlig! Har skött allt smidigt.
Hasan var genom hela processen positiv och enkel att ha att göra med. Han lämnade hela tiden besluten till mig som säljare utan att pusha mig åt något håll, vilket verkligen uppskattades!
Jämfört med många andra lata mäklare där ute, så ser Sherwan faktiskt till att det blir en affär, en effektiv mäklare som får saker att hända.
Jag är säker på att jag hade kunnat få både ett högre slutpris och bättre villkor för tillträde om jag hade fått sköta försäljning mot köparna/budgivarna själv. Mäklaren gjorde en medioker insatts (han berättade t.ex. inte om alla tekniska finesser som bostaden utrustats med för alla spekulanter och han glömde till och med att ta med sig lasermätare till visningen, dessutom exponerade han slutpriset på mäklarfirmans hemsida och Booli trots att både vi och köparna tydligt sa att vi inte ville det). Till hans försvar gör förvisso...
Tack för din recension, även om det såklart känns tråkigt att du inte är nöjd med upplevelsen – särskilt eftersom jag upplevde affären som väldigt lyckad. Vi sålde bostaden till ett rekordpris i föreningen – faktiskt en av de högsta försäljningarna i hela området – och det utan Hemnet eller traditionell marknadsföring. Affären blev möjlig tack vare mitt spekulantregister och att jag under lång tid byggt upp relationer med rätt köpare. Det är jag otroligt stolt över. Inför visningen delade jag ut skriftlig information till...
Min erfarenhet av Rasmus Logärd har varit mycket positiv. Rasmus är lyhörd, professionell och genuint engagerad genom hela processen. Han skapade ett stort förtroende från start och var alltid tillgänglig för frågor och uppdateringar. Det märks att han brinner för sitt jobb och att han verkligen vill att både köpare och säljare ska känna sig trygga. Rekommenderas varmt!
Otroligt bra mäklare! Inkluderade mig i hela processen, genuin och pålitlig! Kommer definitivt rekommenderar han till andra!