Väldigt proffsigt arbete utfört . Trevlig och kunnig .
Rasmus Logärd
Rasmus Logärd är mäklare på Bergets Ro Fastighetsförmedling
.Rasmus Logärd har varit registrerad mäklare sedan 2022-08. Rasmus Logärd har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 143 omdömen med ett betyg på 5.0. Rasmus Logärd har haft 46 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-12 - 2024-11
143 omdömen om Rasmus Logärd
Rasmus var engagerad från start och gjorde hela försäljningsprocessen både smidig och effektiv. han hade en tydlig plan, gav värdefulla råd och såg till att varje detalj var på plats – från fotografering till visning och slutligen försäljning. Det som verkligen imponerade på mig var hans förmåga att skapa ett stort intresse för min lägenhet och förhandla fram ett fantastiskt slutpris. Dessutom var han alltid tillgänglig för frågor och gav snabb och tydlig återkoppling genom hela processen. Jag kan helhjärtat rekommendera...
Rasmus visade ett enormt engagemang och var ett väldigt bra bollplank under hela försäljningsprocessen. Jag kan varmt rekommendera Rasmus till alla som ska sälja sin bostad.
Bra lösningar genom processen
Rasmus är en fantastisk mäklare! Första intrycket var sympatiskt, varmt, proffsigt och med ett självförtroende som behövs. Jag kände mig trygg direkt! Rasmus var systematisk i sitt sätt att förklara processen, allt gick smidigt och kändes väldigt bra från start. Jag hade blivit rekommenderad Rasmus och är så nöjd med den rekommendationen. Trots svåra försäljningstider lyckades Rasmus ta sig an mitt svåra objekt och vi gick så nöjda och lyckliga därifrån, med bättre försäljningstal än vi kunde ana! Jag rekommenderar Rasmus till alla!
Rasmus var väldigt professionell och guidade oss igenom processen på ett tryggt sätt.
Rasmus har varit min dotters mäklare ( med mig som ägare av en tiondel) för att sälja en lägenhet i Hagsätra. Hösten har varit kärv för säljare över hela Stockholm och i det läget har Rasmus Logärd ”haft is i magen” och inväntat rätt tillfälle att lägga ut lägenheten till försäljning. När han väl gjorde det gick det förhållande vis snabbt att hitta en köpare och få kontraktet i hamn. Det har känts tryggt med Rasmus Logärd som mäklare.
Jag rekommenderar Rasmus helhjärtat. Att sälja min lägenhet var särskilt utmanande med tanke på mina omständigheter. Rasmus kom varmt rekommenderad av min bästa vän, vilket var ett betydande erkännande. Efter att jag bestämt mig för att sälja min lägenhet och informerat Rasmus om att jag bor utomlands och inte kommer att återvända till Sverige, utarbetade han en optimal plan för att hantera försäljningen på distans. Han tog itu med alla potentiella besvär och löste varje problem utan att jag behövde vara fysiskt närvarande...
Rasmus har ett väldigt professionellt beteende, uppskattade hans flexibilitet, han ville verkligen hjälpa mig hitta min nästa bostad. Väldigt nöjd med Rasmus som mäklare!
Rasmus var väldigt tydlig under visning och vid frågor om lägenheten. Hela processen kändes väldigt smidig och trygg!