Gabriel Bilir

Gabriel Bilir

Gabriel Bilir är mäklare på Bergets Ro Fastighetsförmedling

Gabriel Bilir har varit registrerad mäklare sedan 2015-07. Gabriel Bilir har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 106 omdömen med ett betyg på 5.0. Gabriel Bilir har haft 63 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

106 omdömen om Gabriel Bilir

Sedan starten hos Reco 2023
Alex K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gabriel Bilir en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Centrala Sundbyberg

Vi är otroligt nöjda med Gabriel Bilir och Bergets Ro! I en tuff marknad lyckades han sälja vår lägenhet till ett pris som överträffade våra förväntningar. Gabriels engagemang, driv och expertis var tydliga genom hela processen, och hans djupa kunskap om Sundbyberg gjorde verkligen skillnad. Vi kan varmt rekommendera Gabriel och Bergets Ro till alla som funderar på att sälja. Ge dem en signal – ni kommer inte bli besvikna!

Paul P
Haga Norra

Mycket bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eliza S
Haga Norra

Gabriel är en lyhörd mäklare som inte ger sig förrän alla parter är nöjda. Han förtjänar årets guldstjärna 🌟

Rose-marie Salim L
Karolinska/ Hagastaden

Jag hade ett väldigt bra samarbete med Gabriel. Han är duktig och pålitlig. Kan bara mycket varmt rekommendera honom.

Gustav A
Råsunda

Gabriel utförde arbetet på ett sätt som skapade en trygghet för oss som säljare där han vägledde oss genom hela processen. Han var tydlig i sina rekommendationer och en väl framtagen säljprocess. Även under budgivning och efter köpet har Gabriel väglett oss med sina rekommendationer. Vi är väldigt nöjda med valet av Gabriel som mäklare.

Michel G
Rissne

Fantastisk mäklare och firma som levererar på högsta nivå! Jag vill varmt rekommendera Gabriel Bilir och hans mäklarfirma, Bergets Ro. När vi stod i en otroligt pressad situation – med en ny bostad redan köpt och behovet att snabbt sälja vår nuvarande lägenhet för att möjliggöra flytten – klev Gabriel in som en riktig räddare i nöden. Från första kontakten visade Gabriel en lugnande professionalitet och expertis som genast fick både mig och min sambo att känna oss trygga. Det här var inte vilken försäljning som helst...

Joakim Hans Erik C
Råsunda

Gabriel hade ett professionellt bemötande och jag kände mig trygg med honom som mäklare. Gabriel hade en tydlig plan och var alltid tillgänglig för frågor.

Linnéa Maria C
Råsunda

Gabriel hade trevligt bemötande och var proffsig, tillgänglig samt levererade mer än vi kunde önska!

Bo H
Köpte sitt hus med hjälp av Gabriel Bilir en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling

Vi har under en längre period haft vårt sikte på ett särskilt objekt. När tiden kom fick vi, av Gabriel bra info och bemötande och hanteringen efter processen startade har varit snabb, informativ och enkel. Han var väldigt fokuserat på att anordna att vi skulle få det som vi ville. Allt har fungerat bra!

Amanda H
Råsunda

Gabriel är väldigt professionell, tydlig och hjälpsam. Rekommenderar! :)