Emillio Afram

Emillio Afram

Emillio Afram är mäklare på Bergets Ro Fastighetsförmedling

Emillio Afram har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Emillio Afram har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 50 omdömen med ett betyg på 5.0. Emillio Afram har haft 28 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

50 omdömen om Emillio Afram

Sedan starten hos Reco 2023
Alexander W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emillio Afram en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Ursvik

En mäklare med trevligt bemötande som gjorde processen enkel och smidig för oss.

Liliana H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emillio Afram en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Hagastaden

Engagerad, driven och lätt tillgänglig. Rekommenderar varmt!"

Inez Felippa B
Vasastan

Jag hade en fantastisk upplevelse med Emilio Afram som mäklare. Han verkligen gjorde mitt första bostadsköp smidigt. Emilio var mycket professionell och lyssnade noga på mina behov och önskemål. Han hjälpte mig att förstå marknaden och gav värdefulla råd om olika områden. Genom hela processen var de alltid tillgänglig för frågor och gav mig trygghet i varje steg. Tack vare deras expertis kände jag mig säker och nöjd med mitt val av bostad.

George I
Ursvik

Jag vill varmt rekommendera vår Emillio som har varit fantastisk genom hela vår säljprocess. Det var tryggt att ha någon som kunde guida oss med kunskap och engagemang från start till mål. Tack för ett enastående arbete!

Salim A
Vasastan

Jag är mycket nöjd med Emilio som mäklare. Han var professionell, kunnig och höll mig alltid uppdaterad. Jag rekommenderar honom varmt!

Zijin Z
Hagastaden

Det var en trevlig upplevelse.

Matilda Linnéa S
Vasastan

Professionell, engagerad och lyhörd. Kan starkt rekommendera Emilio, 10/10!

Stephanie Z
Vasastan

Otroligt proffsig, vänlig, svarar alltid snabbt! En riktigt bra mäklare helt enkelt. Tusen tack Emillio!

Tara N
Råsunda

Kan inte uttrycka nog hur nöjd jag är med Emillio som mäklare. Jag försökte sälja min lägenhet i över 1 års tid med en annan mäklare men fick knappt någon trafik. Bytte till Emillio som gav sitt allt för att få den såld, och sålde den på otroligt kort tid. Han är lyhörd, har rätt kunskap och skapar en trygg känsla.

Lina B
Vasastan

Emillio var mycket professionell genom hela processen. Han var rak och tydlig i all dialog och säkerställde att vi kände oss trygga och väl informerade. Han var aldrig mer än ett samtal bort och mån om att återkoppla och följa upp under hela försäljningen. Både serviceminded och engagerad!