Sherwan Baderkhan

Sherwan Baderkhan

Sherwan Baderkhan är mäklare på Bergets Ro Fastighetsförmedling

Sherwan Baderkhan har varit registrerad mäklare sedan 2024-02. Sherwan Baderkhan har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 21 omdömen med ett betyg på 5.0. Sherwan Baderkhan har haft 7 försäljningar sen 2024-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-07 - 2024-10

21 omdömen om Sherwan Baderkhan

Sedan starten hos Reco 2024
Jonas C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sherwan Baderkhan en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Vasastan - Hagastaden

Han var tydlig och ärlig från början med de målen vi gemensamt satte. Och viljan att lyckas fanns under hela processen. När vi började tappa hoppet så såg han till att hålla det i liv och han var väldigt duktig på att informera hur marknaden förändrades under tidens gång som gav oss en tydlig bild på hur vi skulle agera utan att bli allt för stressad att hitta köpare. En del mäklare har jag upplevt som lite allt för framfusiga och ger alldeles för mycket fakta redan från början medans Sherwan känns det mer att man är mer synkad under processen och skapar en mer trovärdig bild.

Nasim C
Vasastan - Hagastaden

Samarbetet med Sherwan kändes tryggt då han hade samma höga driv under hela processen. Regelbunden kommunikation med otrolig lyhördhet och förståelse.

Julia S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sherwan Baderkhan en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Solna Centrum

Kommunikationen med Sherwan vad oerhört snabb och trevlig. Köpet gick smidigt och han underlättade processen för alla parter. Rekommenderar varmt!

Katayon M
Solna Centrum

Han är trevligt, påläst och engagerad, lätt att arbeta med och snabbt återkoppling. vi är jätte nöjda.

Ann P
Vasastan - Sibirien

Tydlig och klar kommunikation och återkoppling! Fixade snabbt en förhandsvisning av brf som vi sedan köpte. Bidrog till att få till en snabb affär! Supernöjda!! 💫

Annika Maj Elisabeth S
Vasastan - Hagastaden

Vi fick en väldigt god erfarenhet av Sherwan då affären var smidig, tydlig och utan konstigheter. Vi är väldigt nöjda!

Daniel T
Vasastan - Hagastaden

Trevlig, ärlig och jobbar hårt!

Sophia L
Vasastan - Hagastaden

There are so many realtors out there and everyone seems to say they’ll get the best deal for you. But in the end of the day, you realise what you need is someone that cares. Sherwan surely is someone that cares - he would work any time if it’s necessary (not sure if I should promote this but it’s reassuring that someone is working late for you when you’re a bit stressed to sell your apartment). He would also go extra mile for his client, responding swiftly to questions and requests. Highly recommend having Sherwan as your realtor!

Benjamin N
Vasastan - Hagastaden

Sherwan bemötte oss och övriga spekulanter på ett mycket trevligt sätt, var öppen för frågor och gav bra och relevant information. Han var alltid tillgänglig för frågor och hjälpte oss genom processen, ledde till en smidig affär! Rekommenderas!

Robert M
Vasastan - Sibirien

Driven mäklare med lugn och ärlig dialog som snabbt ordnade det pris vi ville ha för vår bostad. Inga irriterande spel. Rekommenderas starkt!