Emillio Afram

Emillio Afram

Emillio Afram är mäklare på Bergets Ro Fastighetsförmedling

Emillio Afram har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Emillio Afram har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 42 omdömen med ett betyg på 5.0. Emillio Afram har haft 25 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

42 omdömen om Emillio Afram

Sedan starten hos Reco 2023
Tara N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emillio Afram en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Råsunda

Kan inte uttrycka nog hur nöjd jag är med Emillio som mäklare. Jag försökte sälja min lägenhet i över 1 års tid med en annan mäklare men fick knappt någon trafik. Bytte till Emillio som gav sitt allt för att få den såld, och sålde den på otroligt kort tid. Han är lyhörd, har rätt kunskap och skapar en trygg känsla.

Lina B
Vasastan

Emillio var mycket professionell genom hela processen. Han var rak och tydlig i all dialog och säkerställde att vi kände oss trygga och väl informerade. Han var aldrig mer än ett samtal bort och mån om att återkoppla och följa upp under hela försäljningen. Både serviceminded och engagerad!

Nicolaus J
Telefonplan

Kan starkt rekommendera Emilio till den som läser detta. Satte ett högt mål som jag tror de flesta mäklare hade sagt var orealistiskt med tanke på dagens marknad, men Emilio lyckades. Det var lite tufft av förklarliga skäl men Emilio slutade inte att tuta på. Utöver det så uppskattar jag även att Emilio är väldigt snabb på att uppdatera en om vad som händer och att svara på ens frågor. 5/5

Yu-Wen K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emillio Afram en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Vasastan

Emilio är alltid mycket effektiv när det gäller att uppdatera oss om framstegen och att tillhandahålla all information; dessutom är han mycket uppriktig! Vi är mycket nöjda och rekommenderar definitivt att samarbeta med honom.

Elias A
Västra Skogen - Ingenting

Trevlig, kompetent, engagerad och lyhörd.

Ulrika S
Annedal

Seriös, kompetent, driven och trygg. Rekommenderar Emelio till alla mina vänner.

Loïc M
Västra Skogen - Ingenting

For a non-speaking Swedish speaker like me, I've only lately learned that Berget's Ro refers to the peace of the mountain. That's exactly how Emillio came across to us at our initial meeting, and more significantly, that's how he stayed until the sale was completed. We have nothing but the highest praise for Emillio—he is trustworthy, composed, and professional.

Johan K
Kungsholmen

Ännu en försäljning, ännu ett rekord och jag kan ännu en gång rekommendera Emillio! Han gjorde en fantastisk insats återigen. Emillio var alltid tillgänglig, oavsett tid på dygnet, och tog sig tid att svara på alla mina frågor med lugn och stor kunskap. Resultatet av försäljningen överträffade mina förväntningar, och han satte till och med föreningsrekord! Emillio går verkligen det där extra steget för sina kunder och det märks, blir inte bättre än såhär!

Mikael S
Västra Skogen - Ingenting

Engagerad, lyhörd, tillgänglig, serviceorienterad. Vi är med andra ord mycket nöjda med Emillios hantering av vår försäljning och rekommenderar honom som mäklare till alla som frågar.

Johanna G
Västra Skogen - Ingenting

Emillio kändes rätt redan från första samtalet, trevlig, ärlig och professionell. Hela processen har varit smidig och transparent och jag kan inte ge annat än 5/5. Helnöjd!