Kunde inte varit nöjdare, Ronni är en otrolig mäklare!
Ronni Mleczkovicz
Ronni Mleczkovicz är mäklare på Bergets Ro Fastighetsförmedling
.Ronni Mleczkovicz har varit registrerad mäklare sedan 2020-07. Ronni Mleczkovicz har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 266 omdömen med ett betyg på 5.0. Ronni Mleczkovicz har haft 130 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
266 omdömen om Ronni Mleczkovicz
Andra gången som jag säljer med Ronni och jag kan inte rekommendera Ronni tillräckligt. Han är professionell, jobbar hårt, lyhörd och ärlig. Jag har känt mig trygg genom hela processen som egentligen kan vara ganska jobbig. Rekommenderar så mycket jag kan!
Ronni fick för andra gången förtroendet att sälja min lägenhet. Ronni är lyhörd, snabb och effektiv och dessutom otroligt kunnig. Rekommenderas starkt!
Ronni var väldigt enkel att ha och göra med samt såg till att både säljaren och köparen fick det de ville. Han är kunnig och professionell. Skulle absolut deala med honom i framtiden.
Påläst, kunnig och engagerad mäklare. Tillgänglig och mycket duktig!
Ronni är precis som man vill att en mäklare ska vara. Framåtlutad, informativ, engagerad och med båda fötterna på jorden. Ett proffs! Vi skulle välja honom igen alla dagar i veckan.
10/10, Ronni klickar alla boxar du vill ha som säljare. Informativ och tydlig i hela processen med en gameplan som skräddarsys. En go gubbe som får ta hand om våra framtida försäljningar helt klart!
Ronni gjorde försäljningen till en succé! Hans kunskap, driv och fingertoppskänsla gjorde hela processen enkel och smidig. Snabbt, tryggt och med ett fantastiskt resultat. Kunde inte varit mer nöjd!
Fjärde försäljningen med Ronni och han levererar precis som vanligt! Hårdast arbetande mäklaren i Stockholm och alltid tillgänglig. När det blir dags för nummer fem är Ronni valet utan tvekan. 10/10 ⭐️
Supernöjd med Ronni! Han var lugn, flexibel och gav mig bra vägledning. Det blev en snabb affär och ingen är gladare än jag!