Bo Lundvall & Son

Bo Lundvall & Son

Ring 08-550 327 20 www.bolundvall.se
1.6

Bo Lundvall & Son grundades i Flen 1982 och har funnits i Södertälje sedan 1947! Med kontor på dessa orter täcker vi fastighetsmarknaden både i Sörmland och Stockholm.

5 omdömen om Bo Lundvall & Son

Per W
Skrev om Bo Lundvall & Son

Han får en stjärna för att lägenheten blev snabbt såld, annars, är upplevelsen att han totalt struntar i eftermarknaden,hör inte av sig,anmälde inte till brf för att göra ägarbyte,betalade inte ut handpenningen enl kontrakt,etc,etc. Skulle aldrig rekommendera denna byrå till någon.

HusmanHagberg Uppsala
4.8/5 i betyg av 1180 omdömen 4.8 av 1180 omdömen
BadgeTenYears

Johanna är seriös, trevlig och mycket lätt att samarbeta med. Snabb och enkel i kontakterna. Vi upplevde en okonstlad ärlighet från Johannas

Veronica Elisabeth G
Skrev om Bo Lundvall & Son

Omöjlig att nå, svarar inte på telefon, följer inte upp ärenden, kommer sent till möte, skickar inte in lagfart till Skatteverket etc etc

Anders S
Skrev om Bo Lundvall & Son

Gustaf kan ibland vara lite svår att nå per telefon men han har alltid återkommit snabbt vid behov av kommunicering Jag är mycket nöjd med kontorets arbete och kommer fortsättningsvis att nyttja Bo Lundvall & son vid behov.

Svenska Mäklarhuset Uppsala
4.8/5 i betyg av 1469 omdömen 4.8 av 1469 omdömen
BadgeTenYears

Klockrent bemötande med uppföljning på pågående aktiviteter kring försäljningen.

MARTINA H
Skrev om Bo Lundvall & Son

Gustav svarade varken på frågor eller tog ansvar för rapporterade brister efter inflytt. Inget engagemang över huvudtaget.

EMELIE S
Skrev om Bo Lundvall & Son

Vi har upplevt att Gustav på Bo Lundvall & Son inte har något engagemang. Han är väldigt svår att få tag på och sköter inte kommunikationen mellan säljare och köpare. Vi rekommenderar inte Gustav till någon.

Riksmäklaren Uppsala
4.7/5 i betyg av 1266 omdömen 4.7 av 1266 omdömen
BadgeSixYears

Engagerad och snabb att ge återkoppling. Flexibel. Bra!

Andreas T Andreas T
Läs mer omdömen