Fick tid direkt för akut besvär Väl bemött
Bohuskliniken AB
Vi är en tandläkarmottagning som funnits på samma plats mitt emot Folksam skrapan i över 40år. Här tar vi hand om patienter i en lugn och harmonisk miljö med ett team som har decennier av erfarenhet i tandvård. Vi tycker att det vi gör är viktigt och intressant, vår uppgift är att vårda dina tänder och ta hand om dina tandvårdsbehov...
49 omdömen om Bohuskliniken AB
Blir alltid väl bemött på kliniken. Det är aldrig svårt att få en tid vid problem med tänderna. Jag får alltid ett kostnadsförslag.
Jag har alltid blivit bra bemött och fått hjälp med akuta problem.
jah har varit patient hos DentOn sedan start och vill inte byta tandläkare! Altid professionellt bemötande, men även personligt. Alla ingrep
Fantastiskt. Men nu lite rörigt
Blir alltid väldigt väl bemött och omhändertagen på Bohus kliniken
Upplever ett mycket trevligt bemötande från det att man kliver in på kliniken. Alla är så trevliga! Varit kunder här under många år och båd
Utmärkt bemötande, hög kompetens, bra förebyggande tandvård, Jag är väldigt nöjd!
Alltid trevliga. Omtänksamma. Toppen. Kan inte vara bättre.
Det är inte roligt att gå till tandläkaren.Men när Bohuskliniken tog överdriften av kliniken har man inte samma skräck som tidigare för tandläkare. Med mycket ny apparatur och ny teknik med kunnig personal som arbetar mera som ett team så kan jag med stor trygghet rekommendera Bohuskliniken till mina vänner.
Kayla & Anette gjorde strålande insats med min”omöjliga”tand som krånglade,fick hjälp av Mikael dessutom!!👍 Bara positivt,kommer fler besök.
Blir väl bemött. Dom lyssnar och upplevs aldrig att man skall skynda på.har aldrig upplevt att dom är stressade.
Jag har alltid blivit väl bemött och är väldigt nöjd med behandlingen. Har man akuta problem går det att få en snabb tid. Både tandsköterskor och tandläkare är väldigt professionella. Man kan också få goda råd.
Jag har gått hos Bohuskliniken under många år och är väldigt nöjd, både hos tandläkare och tandhygienist.
Jag är mycket nöjd alla är toppen som jobbar där
Proffessionalitet i arbete. Både tandläkare och sköterska. Vänligt bemötande. Mycket humor o glada skratt. Känner absolut trygghet. Kan alltid ringa om jag oroar mig. Får goda råd, vilket ger trygghet. Jag är previlligierad, som har haft turen att komma i kontakt med människorna som arbetar på Bohuskliniken♥️
Professionellt och vänligt bemötande.
Jag blev snabbt och proffesionellt bemött av både tandläkaren och tandsjuksköterskorna. Har bra historik i journalen.
Varit min "tandklinik" i över 50 år. Blir alltid bemött på bästa sätt och arbetet som utförs är alltid av högsta klass
Bra service. Alltid till hands. Gör det bästa för att ordna tid när det är akut. Trevligt. Anette bästa och tryggaste sköterska.
Fint bemötande proffsiga i sitt jobb
Mycket trevligt bemötande, och proffesionellt utförande. Kan varmt rekommendera denna klinik.
Kände mig trygg, med både tandläkare och sköterskor
Träffade nya tandläkaren och sköterskan. Mkt nöjd
Super trevliga och hjälpsamma. Känns tryckt att dom tar hand om mig och mina tänder.
Väldigt trevliga och proffsiga
Jag har alltid blivit väl omhändertagen på Bohuskliniken och haft turen att få riktigt bra tandläkare och tandsköterska
Jag har alltid blivit bra mottagen på kliniken har man problem får man komma snabbt. Jag hade inga stora problem och går årligen på besök,
Bra bemötande, från all personal. Bra tandläkare som är lugn och har ett bra handlag.
Proffsigt och vänlig . Känner mig väldigt bra genom att det är samma personer som ger behandlingen. Känner mig välkommen.
Leo, Anette & Karin ger det som krävs, även när det är svårt. Gå dit du blr inte missnöjd!
Vänliga och mycket informativa om min tandhälsa
Trevlig personal, hög kompetens och modern teknik. Väldigt bra !
Tack Lars, vi uppskattar att du ger oss ett så fint omdöme 🙏
Trevligt bemötande ,och en smärtfri behandling
Tack för det fina omdömet vi uppskattar ditt stöd 🙏
Familjärt Trevlig personal Bra framförhållning
Tack Bosse, uppskattar att du tog dig tiden att lämna ett omdöme, ta vara på dig och hoppas du får en fin sommar 💐🙏
Blivit bemött på ett mycket proffsigt sätt. Haft kontakt med både tandläkare och tandhygienist.
Tacksam för ditt omdöme Katarina 🙏
kunnig personal,såväl tandläkare som sköterska. noggranna, känns tryggt att gå hos er.
Tack Ronald uppskattar ditt fortsatta stöd 🙏
Bra proffsigt som vanligt hos tandläkaren, därtill många glada skratt.
Tack Karin, skrattandet är bara ett trick så att vi kan se ditt leende 😁 vi uppskattar verkligen ditt stöd.
Alltid bra och trevligt bemötande på kliniken
Tack Göran vi uppskattar ditt stöd 🙏
Trevlig personal. Proffs. Känns tryggt att vara där
Tack för ditt stöd John, vi uppskattar ditt omdöme.
Jag tycker att de är professionella och vänliga. De tar sig tid att småprata men sköter ändå sina uppgifter på ett bra och effektivt sätt.
Tack Bernt vi uppskattar ditt stöd och ditt fina omdöme 🙏
Alltid fungerat mycket bra. Tandläkaren är mycket noga och omsorgsfull. Sköterskorna glada och hjälpsamma.
Tack Dag, med patienter som dig är det svårt att inte vara glad 🙏
Trevligt bemötande som känns proffsigt!!! Så bra att jag sett till att 4 närstående hamnat där och dom är jätte nöjda !! Tappa inte nu farten efter dessa Rosor !!
Tack Håkan, vi ska göra det som krävs för att leva upp till era förväntningar och ser fram emot att få ta hand om dig och dina nära. 🙏
Jag är mkt nöjd med mitt besök! Perfekt
Tack min vän, vi uppskattar ditt fina omdöme 🙏
Trevlig personal ! Känns tryggt å välkomnande !
Tack för ditt omdöme Birgitta 🙏
Jag har blivit proffsigt bemött och får bra information om behandlingen.
Tack Carin, vi uppskattar att du tog dig tiden att ge oss ett omdöme 🙏
Hög kvalité på tandvård. Hög kompetens på personalen. Trevligt bemötande. Snabba tider vid akuta fall.
Tack för ditt omdöme, vi är glada att vi fick ta hand om dig när du behövde hjälp 🙏
Min tandläkare i vått och torrt!
Tack för ditt omdöme Emmanuel, vi uppskattar ditt stöd 🙏
Jag har klippt mig och färgat håret 2 stycken gånger denna gång.
Inte hos tandläkaren hoppas jag 🤣 men tack för omdömet Pia 👏
Absolut bästa tandläkaren.Känner mig mycket trygg och nöjd att jag valde just dom.Rekommenderas det varmaste.
Vi uppskattar dina vänliga ord och ditt förtroende Christina.
Super trevlig och proffsig tandläkare. Rekommenderas verkligen.
Tack för ditt förtroende Kewin.