Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

ceylansandberg.se
  • BadgeFourYears
1 065
4.9

På Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri finns några av Jönköpings mest anlitade och erfarna mäklare. Att sälja sin bostad är en av livets största och viktigaste affärer. Valet av mäklare är ett medvetet och viktigt beslut. Vi har lång och stor erfarenhet av att vägleda kunder i Jönköping genom en av livets viktigaste affärer. ...

1065 omdömen om Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

Sedan starten hos Reco 2021

Matilda L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kristian Ceylan en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Torps Gård - Bankeryd

Kristian gav en fantastisk service och har en kompetens inom yrket som sticker ut! Så nöjd med allt!

Philip L
Kålgården

Har erfarenhet av Kristian både som säljare och köpare av bostad. Han har varit en trygghet genom hela processen. En person som värnar om hantverket av försäljning av bostad och som visar på stor yrkesskicklighet.

Carl Philip R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kristian Ceylan en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Kålgården

Han känns kunnig, genuin och ärlig

Pernilla S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christian Gustavsson en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Strandängen

Engagerad mäklare med ett ödmjukt och professionellt bemötande. Gav oss både info om försäljningen och tog med sig våra frågor vidare för svar. Vi kände också att han lät oss titta på lägenheten i lugn och ro vilket vi uppskattade. Vi kan verkligen rekommendera Christian.

Ida Elisabeth N
Kålgården

Mycket trevligt bemötande. Han håller hög servicenivå!

Adam M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Gustavsson en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Strandängen

Christian Gustavsson är en mäklare jag kommer bära med mig resten av livet! Det är en mäklare som jobbar oavbrutet, med hjärta och själ. Christian gav oss en realistisk plan från början och la all "säljsnack" (som många mäklare har) åt sidan. En lägenhet som tidigare var ute för försäljning under 1 års tid, lyckades han få sålt efter 1 månad istället. En av de mer genuina mäklare jag har stött på och en mäklare jag rekommenderar varmt!

Tony L
Sålde sitt hus med hjälp av Kristian Ceylan en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Forserum

Jag är så nöjd med Kristian hans tålamod och förståelse. För det kan inte ha varit lätt för han tyvärr 🙈 och det va för jag va så frånvarande på grund av en separation men han va så proffsig och jag är tacksam för att jag fick just Kristian 😀 jag har ett stort förtroende för hans kunskap och hans sätt att sköta allt på 👍🏻 tack Kristian tack

Jessica B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Danyel Ceylan en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Kålgården

Väldigt trevlig och professionell. Ger bra och tydlig rådgivning under hela processen. Danyel är vårt självklara val till mäklare.

Claudia A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Danyel Ceylan en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Kålgården

Danyel är personlig, professionell och noggrann. Det är en stor trygghet att ha Danyel som mäklare.

Anna W
Gräshagen

Alltid trevligt bemötande. Ger en känsla av att man är i trygga händer och jag har stort förtroende för Danyel.

Adam L
Torps Gård - Bankeryd

Proffsig, duktig och bra på att kommunicera vad som händer.

Sebastian S
Kålgården

Väldigt nöjd, Danyel ger en trygghet genom hela processen och kommunicerar tydligt gällande förväntningar och utfall. Bara positiva erfarenheter vid köp och försäljning.

Adam H
Köpte sitt hus med hjälp av Kristian Ceylan en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Grästorp

Detta var vårt första bostadsköp, vilket innebar ett par helt nya moment. Kristian har var väldigt tydlig och behjälplig på vår väg i att köpa en bostad. Detta har han gjort på ett betryggande sätt längs hela vägen.

Elvira G
Gräshagen

Jag tycker han var trevlig, han fick en att känna sig lugn och bekväm men även att det va Säriöst och tog det med ansvar.

Moa G
Torpa

Allt funkade väldigt smidigt med Christian. Han var alltid tillgänglig och professionell under hela processen. Rekommenderar starkt🌟🌟🌟

Moni C
Ekhagen

En trevlig person som är mötes gående med mycket erfarenhet, hjälper till på ett professionellt sätt, så att allt gick så smidigt till att sälja lägenheten

Andreas P
Liljeholmen

Kristian var väldigt tydligt, rak och ärlig genom hela mina process. Jag fick ett väldigt lugnt bemötande vilket gjorde mig trygg.

Per K
Liljeholmen

Var vår mäklare 2019 och självklart val åter be honom hjälpa oss vid försäljning av lägenheten vi då köpte . Trevlig, professionell, mjuk framtoning och engagerad vilket vi även denna gång fick uppleva . Även smart och duktig utnyttja sin person på empatiskt sätt i sitt arbete. Märks att han tycker om sitt arbete. .

William B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gustav Sandberg en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Liljeholmen - Vätterstranden

Gustav Sandberg bemötte mig som köpare med största möjliga kunskap och integritet. Som mäklare var han transparent och tillmötesgående under samtliga delar av processen vilket i situationen som köpare skapade en trygghet. Min upplevelse av att köpa min första bostad blev en trivsam och lärorik sådan, mycket tack vara Gustav Sandberg.

Emma H
Strandängen

Trevlig, lyhörd, inlyssnande. Väldigt kunnig, tydlig

Marcus A
Köpte sitt hus med hjälp av Christian Gustavsson en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Habo

En mycket trovärdig och trevlig mäklare, Christian visar stor yrkesstolthet och kunnande i sitt område.

Karolina H
Habo

Mkt bra mäklare, som verkligen brydde sig om oss som kunder:)

Alexander E
Söder - Torpa

Kristian har varit toppen för oss som mäklare.

Matilda E
Söder - Torpa

Kristian har under hela processen varit väldigt proffsig, lätttillgänglig och snabb på att svara på våra frågor och funderingar. Rekommenderar!

Håkan T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gustav Sandberg en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Bäckalyckan

Seriös och bra mäklare. Vi har gjort affärer med honom tidigare, och vid behov gör vi det mer än gärna igen. Håkan Törnqvist

Tobias C
Söder - Torpa

Kristian var otroligt professionell, hjälpsam och trevlig under hela processen. Han besitter en god erfarenhet och kompetens vilket bidrog till ett bra resultat. Det märktes tydligt att han hade ett genuint intresse och var enkel att kommunicera med samt ärlig med sin feedback. Vi sålde lägenheten i en tuff marknad, men Kristian lyckades trots det få till en bra affär. Kan starkt rekommendera Kristian för dem som tänkt sälja sin lägenhet.

Hanna S
Bymarken

Jättenöjd med Christian. Fint bemötande genom hela processen. Rekommenderar!

David D
Sålde sitt hus med hjälp av Christian Gustavsson en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Bymarken

Otroligt bemötande. Superproffsig i alla delar av försäljningen. Stark rekommendation!

Alexander S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ramsin Warda en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Norrängen

Mycket bra jobb av Ramsin Warda, nöjd.

Anne G
Bäckalyckan

Proffsigt. Kunnig. Väl genomförd försäljning.

Marie H
Bymarken

Christian är otroligt proffsig på sitt yrke mäklare, men han sticker ut bland den stora mängden. Han är tålmodig, förtroendeingivande och avslappnad. Han har förmåga att anpassa sig beroende på vilken kund han träffar och är helt prestigelös. Ring Christian!

Adam A
Mariebo

Christian har verkligen känts helt rätt för oss från start till mål. Han är väldigt lugn och trygg i sitt sätt, vilket gjorde hela processen enkel och stressfri. Han är proffsig och har koll på läget, men utan att det blivit stelt eller opersonligt. En sak som vi uppskattat mycket under processen är kommunikationen – vi har alltid känt oss uppdaterade och har kunnat bolla frågor och funderingar utan problem. Dialogen har varit både avslappnad och tydlig, vilket skapade en väldigt bra känsla hela vägen. Om du letar...

Berit J
Bäckalyckan

Gustav är mycket professionell som mäklare, dessutom är han lugn och trevlig! Han informerade oss om vad vi kunde förvänta oss av försäljningen och han uppdaterade oss kontinuerligt om försäljningsförloppet. Vi kände oss trygga med att han gjorde sitt bästa för oss. Han ville att både säljare och köpare skulle vara nöjda med affären. Vi rekommenderar Gustav som mäklare.

Åsa L
Bäckalyckan

Fint bemötande Snar återkoppling Flexibel för att boka tider utanför kontorstid Saklig Noga med att ge korrekt info o att säkerställa att den gått ”hem”

Jenny B
Sålde sitt hus med hjälp av Gustav Sandberg en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Taberg

Gustav Sandberg är en kanon mäklare som verkligen tar hand om sina kunder hela vägen.

Tahir N
Dalvik

Det var bra, trevlig lätt att prata och fick alla svar på frågor.

Karin Maria L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ramsin Warda en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Kålgården

Mycket trevligt, avslappnat och förtroendeingivande bemötande. Skulle när det blir aktuellt absolut vända mig till Ramsin vid försäljning eller köp av ny bostad..

SPYRIDON V
Huskvarna - Söder

Jätte tacksam att vi träffades, professionell och ärligt som man behöver vara!!

Tim L
Kålgården

Oerhört professionell, trevlig och smidig att göra affärer med!

Emanuel B
Taberg

Vi gav Gustav förtroendet att sälja vårt hus, då vi även tidigare varit nöjda med honom vid våran lägenhetsförsäljning. Vi har känt att vi varit i trygga händer och hela processen har sköts mycket bra från start till slut och med rätt strategi och förarbete så blev de ett gott resultat. Rekommenderar Gustav starkt! 5 stjärnor helt klart!

Arne M
Väster

Vi i Brf föreningen har haft ett väldigt positivt intryck av dom försäljningar som vi gjort snabbt och enkelt att ha med att göra proffsigt

Pia L
Söder - Torpa

Vänligt och profesionellt bemötande.

Marina K
Huskvarna - Söder

Vi har träffats av respekt, fick svar på alla våra frågor och även rådgivning samt hjälp/råd angående vår ekonomiska situation.

Birgitta V
Sålde sitt hus med hjälp av Danyel Ceylan en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Taberg

Trevlig och smidig kan varmt rekommendera.

Göran N
Torpa

Tydlig och klar kommunikation. Snabb återkoppling. Öppenhet och ärlighet.

Oscar L
Köpte sitt hus med hjälp av Danyel Ceylan en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Taberg

Mycket bra och proffesionellt! Har inget negativt att säga.

August E
Torpa

Snabb, rättvis och otroligt trevlig!

Tomas L
Kålgården

Lugn, saklig, inget påstridig, ordning och reda, hjälpsam och väldigt trevlig

Matilda K
Torpa

Trygg mäklare som hör och ser kunden.

David Ö
Huskvarna - Söder

Kristian har sedan uppstarten av vår husförsäljning varit transparent, tydligt och väldigt professionell. Slutpriset blev i linje med vad som sades och under hela processen har kommunikationen från mäklarens sida varit väldigt bra. Nöjda säljare och köpare. Rekommenderas verkligen!