Professionell och sydde ihop affären både köp och sedan sälj. Ekonomisk inte lika bra som vi tänkt men det får skyllas på turbulent omvärld. Vi ville ha en snabb affär och det förstod Gustav och det blev trots allt en rimlig affär.
Gustav Sandberg
Gustav Sandberg är mäklare på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
.Gustav Sandberg har varit registrerad mäklare sedan 2017-05. Gustav Sandberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-07 och har fått 377 omdömen med ett betyg på 4.9. Gustav Sandberg har haft 73 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-02
377 omdömen om Gustav Sandberg
Har bara positivt att säga om Gustav, mycket trevlig och tillmötesgående.
Gustav har ett väldigt trevligt bemötande, bra enkel kommunikation och mycket påläst. Kan inte annat än att rekommendera
Kompetent med ett driv som få! Har haft förmånen att få jobba med Gustav vid flera bostadsförsäljningar. Känner stor tilltro till hans kunskaper inom mäkleriet. Han har guidat oss på ett tryggt sätt genom försäljningarna. Ger Gustav våra varma rekommendationer!!
Vi har haft en väldigt bra upplevelse av vårat första lägenhetsköp. Gustav har varit en otroligt bra mäklare och vi har upplevt honom som professionell och kunnig samtidigt som han har varit väldigt empatisk, tillmötesgående och bemött oss efter våra önskemål. Han har levt upp över våra förväntningar av en mäklare och är vi väldigt nöjda!
Mycket nöjda med Gustav, proffsigt bemötande från start till mål!
Smidigt och proffsigt bemötande och hantering av både köp och försäljning
Mycket förtroendeingivande och professionell!
Jag kan varmt rekommendera Gustav till alla som ska köpa eller sälja sin bostad. Allt gick väldigt smidigt och proffsigt till genom hela processen. Utan tvekan den bästa mäklaren jag har träffat i Jönköping.
Mycket bra, proffsigt & ärligt