Danyel Ceylan

Danyel Ceylan

Danyel Ceylan är mäklare på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

Danyel Ceylan har varit registrerad mäklare sedan 2007-08. Danyel Ceylan har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 195 omdömen med ett betyg på 5.0. Danyel Ceylan har haft 28 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

195 omdömen om Danyel Ceylan

Sedan starten hos Reco 2021
Jessica B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Danyel Ceylan en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Kålgården

Väldigt trevlig och professionell. Ger bra och tydlig rådgivning under hela processen. Danyel är vårt självklara val till mäklare.

Claudia A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Danyel Ceylan en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Kålgården

Danyel är personlig, professionell och noggrann. Det är en stor trygghet att ha Danyel som mäklare.

Anna W
Gräshagen

Alltid trevligt bemötande. Ger en känsla av att man är i trygga händer och jag har stort förtroende för Danyel.

Sebastian S
Kålgården

Väldigt nöjd, Danyel ger en trygghet genom hela processen och kommunicerar tydligt gällande förväntningar och utfall. Bara positiva erfarenheter vid köp och försäljning.

Elvira G
Gräshagen

Jag tycker han var trevlig, han fick en att känna sig lugn och bekväm men även att det va Säriöst och tog det med ansvar.

Tahir N
Dalvik

Det var bra, trevlig lätt att prata och fick alla svar på frågor.

Arne M
Väster

Vi i Brf föreningen har haft ett väldigt positivt intryck av dom försäljningar som vi gjort snabbt och enkelt att ha med att göra proffsigt

Birgitta V
Sålde sitt hus med hjälp av Danyel Ceylan en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Taberg

Trevlig och smidig kan varmt rekommendera.

Oscar L
Köpte sitt hus med hjälp av Danyel Ceylan en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Taberg

Mycket bra och proffesionellt! Har inget negativt att säga.

Conny F
Ekhagen

Jag upplever Danyel Ceylan som en mycket kompetent mäklare och som ger ett proffisionellt bemötande. Han är lugn i sitt sätt att ta hand om mig som kund och ser till att jag känner mig informerad om allt kring försäljningen. Han återkopplar kontinuerligt under försäljningsresan vilket gör att man känner sig uppdaterad hela tiden och känner fullt förtroende för hans sätt under försäljningsresan. Han gör att man kan känner sig trygg i försäljningsresan och finns alltid tillgänglig när man har eventuella frågor. Kompetent fastighetsmäklare som jag gärna rekommenderar till vänner och bekanta.