Trygg, lugn och kunnig. Ärlig och förtroendeingivande. Tog vår affär på största allvar eftersom den var viktig för oss. Känns genuin och äkta.
Kristian Ceylan
Kristian Ceylan är mäklare på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
.Kristian Ceylan har varit registrerad mäklare sedan 2017-06. Kristian Ceylan har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 397 omdömen med ett betyg på 4.9. Kristian Ceylan har haft 85 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-02
397 omdömen om Kristian Ceylan
Kristian är ödmjuk, inlyssnande och professionell som person. Noggran och förklarar alla steg och håller en uppdaterad i processen. Kan varmt rekommendera Kristian och Ceylan Sanberg vid er nästa försäljning!
Mycket bra. Allt är proffsigt. Kristian är väldigt trevlig och alltid tillgänglig. Försöker tillmötesgå kunderna på bästa sätt.
Betryggande varmt & seriöst bemötande vid första telefonkontakten med Kristian. Efter att jag träffat Kristian & han förklarat samt visade mig hur marknadsläget såg ut så kom vi fram till en målsättning tillsammans & där efter levererade Kristian seriösa budgivare / intressenter. Kan starkt rekommendera Kristian Ceylan & hela Ceylan Sandberg fastighetsmäklare för ett otroligt trevligt bemötande & seriösa affärsplaner
Fick direkt ett bra intryck av Kristian på visningen. Sedan hjälpte han mig under köp process och hittade bra lösningar på problem som uppstod mycket tillmötesgående och trevlig.
Mycket bara och hjälpsam mäklare. Lösnings orienterad och trevlig.
Kristian är väldigt tillmötesgående, han uppdaterade oss längs hela processen och var lätt att nå vid frågor eller funderingar. Vi är väldigt glada och nöjda att vi valde Kristian att sälja våran lägenhet med.
Smidig affär, bra koll på allt, ärlighet och tydlighet
Kristian är lugn, professionell och väldigt trygg i sin roll som mäklare. När det väl fanns intresse för vår bostad så ordnade Kristian att affären gick väldigt fort och smidigt men ändå tryggt vilket kändes väldigt skönt för oss!
Mycket professionell och engagerad mäklare. Tydlig kommunikation som gör köpare och säljare trygga genom hela affären. Kan varmt rekommenderas!