Christian Gustavsson

Christian Gustavsson

Christian Gustavsson är mäklare på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

Christian Gustavsson har varit registrerad mäklare sedan 2018-07. Christian Gustavsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 37 omdömen med ett betyg på 4.9. Christian Gustavsson har haft 28 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2024-11

37 omdömen om Christian Gustavsson

Sedan starten hos Reco 2024
Pernilla S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christian Gustavsson en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Strandängen

Engagerad mäklare med ett ödmjukt och professionellt bemötande. Gav oss både info om försäljningen och tog med sig våra frågor vidare för svar. Vi kände också att han lät oss titta på lägenheten i lugn och ro vilket vi uppskattade. Vi kan verkligen rekommendera Christian.

Adam M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Gustavsson en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Strandängen

Christian Gustavsson är en mäklare jag kommer bära med mig resten av livet! Det är en mäklare som jobbar oavbrutet, med hjärta och själ. Christian gav oss en realistisk plan från början och la all "säljsnack" (som många mäklare har) åt sidan. En lägenhet som tidigare var ute för försäljning under 1 års tid, lyckades han få sålt efter 1 månad istället. En av de mer genuina mäklare jag har stött på och en mäklare jag rekommenderar varmt!

Moa G
Torpa

Allt funkade väldigt smidigt med Christian. Han var alltid tillgänglig och professionell under hela processen. Rekommenderar starkt🌟🌟🌟

Emma H
Strandängen

Trevlig, lyhörd, inlyssnande. Väldigt kunnig, tydlig

Marcus A
Köpte sitt hus med hjälp av Christian Gustavsson en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Habo

En mycket trovärdig och trevlig mäklare, Christian visar stor yrkesstolthet och kunnande i sitt område.

Karolina H
Habo

Mkt bra mäklare, som verkligen brydde sig om oss som kunder:)

Hanna S
Bymarken

Jättenöjd med Christian. Fint bemötande genom hela processen. Rekommenderar!

David D
Sålde sitt hus med hjälp av Christian Gustavsson en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Bymarken

Otroligt bemötande. Superproffsig i alla delar av försäljningen. Stark rekommendation!

Marie H
Bymarken

Christian är otroligt proffsig på sitt yrke mäklare, men han sticker ut bland den stora mängden. Han är tålmodig, förtroendeingivande och avslappnad. Han har förmåga att anpassa sig beroende på vilken kund han träffar och är helt prestigelös. Ring Christian!

Adam A
Mariebo

Christian har verkligen känts helt rätt för oss från start till mål. Han är väldigt lugn och trygg i sitt sätt, vilket gjorde hela processen enkel och stressfri. Han är proffsig och har koll på läget, men utan att det blivit stelt eller opersonligt. En sak som vi uppskattat mycket under processen är kommunikationen – vi har alltid känt oss uppdaterade och har kunnat bolla frågor och funderingar utan problem. Dialogen har varit både avslappnad och tydlig, vilket skapade en väldigt bra känsla hela vägen. Om du letar...