Christian har verkligen känts helt rätt för oss från start till mål. Han är väldigt lugn och trygg i sitt sätt, vilket gjorde hela processen enkel och stressfri. Han är proffsig och har koll på läget, men utan att det blivit stelt eller opersonligt. En sak som vi uppskattat mycket under processen är kommunikationen – vi har alltid känt oss uppdaterade och har kunnat bolla frågor och funderingar utan problem. Dialogen har varit både avslappnad och tydlig, vilket skapade en väldigt bra känsla hela vägen. Om du letar...
Christian Gustavsson
Christian Gustavsson är mäklare på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
.Christian Gustavsson har varit registrerad mäklare sedan 2018-07. Christian Gustavsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 28 omdömen med ett betyg på 4.9. Christian Gustavsson har haft 24 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2024-10
28 omdömen om Christian Gustavsson
Lugn och inlyssnande. Gav oss som intressenter tid att reflektera och förmedlade ett tryggt intryck genom hela processen. Mycket goda omdömen!
Jag är väldigt nöjd med Christian som har förmedlat försäljningen av min lägenhet. Han har varit tydlig och trygg genom hela processen, alltid tillgänglig och enkel att samarbeta och bolla tankar med. Han är en mäklare med höga ambitioner, vilket speglar sig i arbetet han lägger ned. Rekommenderar honom varmt till alla som går i säljtankar!
Alltid trevligt bemötande Christian levde upp till våra förväntningar Rutinerad och kunnig, saknar dock lite kreativitet för utformning av annons.
Oerhört proffsigt bemötande och en stor känsla av trygghet genom hela processen. Ett bra bollplank som inger förtroende för oss som säljare såväl som för köparna. Värd varenda krona och lite till.
Mycket bra och lyhörd mäklare. Vi kände direkt ett förtroende för honom. Man förstod att han ville det bästa för både oss som köpare och för säljaren.
Vi sålde vår villa med Christian och vi är jätte nöjda.
Christian Gustavsson hjälpte oss att sälja vår villa och vi valde honom då han är mycket förtroendeingivande, kunnig, hjälpsam och förstående. Rekommenderar varmt att anlita honom om ni vill ha en fastighetsmäklare som har hjärtat på rätta stället!
Bra engagerad mäklare som vi har en öppen och ärlig dialog med
Snabb respons och process. Lyhörd för oss som köpare.