Gustav Sandberg

Gustav Sandberg

Gustav Sandberg är mäklare på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

Gustav Sandberg har varit registrerad mäklare sedan 2017-05. Gustav Sandberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-07 och har fått 342 omdömen med ett betyg på 4.9. Gustav Sandberg har haft 74 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

342 omdömen om Gustav Sandberg

Sedan starten hos Reco 2021
Berit J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gustav Sandberg en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Bäckalyckan

Gustav är mycket professionell som mäklare, dessutom är han lugn och trevlig! Han informerade oss om vad vi kunde förvänta oss av försäljningen och han uppdaterade oss kontinuerligt om försäljningsförloppet. Vi kände oss trygga med att han gjorde sitt bästa för oss. Han ville att både säljare och köpare skulle vara nöjda med affären. Vi rekommenderar Gustav som mäklare.

Åsa L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gustav Sandberg en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Bäckalyckan

Fint bemötande Snar återkoppling Flexibel för att boka tider utanför kontorstid Saklig Noga med att ge korrekt info o att säkerställa att den gått ”hem”

Jenny B
Sålde sitt hus med hjälp av Gustav Sandberg en del av Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Taberg

Gustav Sandberg är en kanon mäklare som verkligen tar hand om sina kunder hela vägen.

Emanuel B
Taberg

Vi gav Gustav förtroendet att sälja vårt hus, då vi även tidigare varit nöjda med honom vid våran lägenhetsförsäljning. Vi har känt att vi varit i trygga händer och hela processen har sköts mycket bra från start till slut och med rätt strategi och förarbete så blev de ett gott resultat. Rekommenderar Gustav starkt! 5 stjärnor helt klart!

Matilda K
Torpa

Trygg mäklare som hör och ser kunden.

Sofia H
Liljeholmen

Gustav är en proffsig mäklare som med sitt lugna och trygga bemötande guidade oss i försäljningen av våran lägenhet. Vi är jättenöjda med affären och allt gick smidigt till!

Cecilia H
Liljeholmen

Snabbt, och med stor lyhördhet och värme, hjälpte Gustav oss att hitta ett nytt hem!

Adrian A
Liljeholmen

Lugn och trygg mäklare som sålde vår lägenhet. Hittade rätt köpare och affären blev smidig.

Simon G
Bränninge

Lugn och väldigt trygg mäklare. Guidar dig igenom ditt val med dig i fokus.

Alex T
Kungsängen

Mycket hjälpsamt, ärligt och trevligt !