Så duktigt och lyssnade på allt jag sa och var ärlig och kom på idéer! Fattade verkligen precis.
169 omdömen om Jannike
Så serviceminded och duktig, trots att jag kom in på salongen en vecka innan min boking (bokade fel dag..) så tog Jannike emot mig med målet att hjälpa mig. Hon klippte min lugg helt perfek! Mer än nöjd!
Väldigt trevlig och klippte som jag bad om!
Lyssnar alltid och kommer alltid med förslag! Jag är supernöjd!
Jag har varit kund hos Creative Headz i fyra år och det har jag varit på grund av att jag under mitt första besök hamnade i Jannikes stol. Jannike är en otroligt skicklig och kunnig frisör. Men hon är inte bara tekniskt duktig. Jannike besitter även egenskaper som också är så viktiga som frisör. Hon är lyhörd, förstår hur jag vill ha det, hon kan komma med egna förslag, hon är även ärlig och kan förklara. Jag har sedan första stund känt mig helt och hållet trygg i Jannikes händer, jag vet att när hon utför jobbet går...
Hejsan Maria! Strålande att du känner dig nöjd med Jannike. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Jag har gått till Jannike i fyra år nu och varje gång går jag därifrån både nöjd och glad. Det känns som att jag kommer hem till en kompis när jag sätter mig i stolen, jag glömmer bort att det faktiskt finns andra kunder runt omkring när vi skrattar och pratar om allt och ingenting. Jannike vet precis hur mitt hår fungerar och hur mycket energi (minimalt) jag är beredd att lägga på styling varje morgon och utifrån det klipper hon mig på bästa sätt. Vi varierar lite beroende på känsla och säsong men varje gång blir jag nöjd....
Hej Linnea! Superduperkul att du är nöjd med Jannike! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Fint bemötande och serviceminded samt professionell
Hej Annelie! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Jannike. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Fantastisk frisör. Kan min hårtyp, bra diskussioner om vad som behövs och vårdtips. Extremt trevlig att prata med och tiden flyger förbi när jag sitter i stolen!
Hej Daniel! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Jannike. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Superhärligt bemötande och förstår vad man vill ha ut av klippningen/färgning. Blev så nöjd med resultatet och kommer gå tillbaka till Jannike igen!
Hej Elisabet! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Jannike. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Har gått hos Jannike i flera år och är alltid supernöjd. Extremt proffsig och världens trevligaste häng i frisörstolen varje gång. Rekommenderar varmt!!
Hej Alma! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Jannike. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓