Jannike

179 omdömen om Jannike

Sedan starten hos Reco 2023
Karin H

Superduktig, jättetrevlig. Tack för väl utförd klippning.

Vera K

Otrooolig frisör och resultat! Supertrevlig, inlyssnande och så kompetent och duktig. Fångade verkligen upp min stil och vem jag var och kunde anpassa håret till det. 10/10!

Nina D

Trevligt bemötande vid tidsbokningen men jag har ännu inte varit där för klippning , jag trodde man lämnade recension efter man gjort det man bokat för. Än så länge nöjd 😄

Aina R

Gått och klippt mig hos Jannike i ca 7 års tid. Otrolig!

Josefine A

Proffsig och inlyssnade, rekommenderas varmt!

Marina L

Proffsig, härlig och bäst Supertrevlig och social

Svar från Jannike

Hej Marina! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Jannike. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Karin G

Har gått till Jannike i över två och ett halvt år och är så nöjd! Otroligt duktig och engagerad. Tveklöst 5/5 🤩

Michael E

Trevlig och bra bemötande. Är nöjd med klippningen och kan tänka mig att gå dit igen.

Ulrika B

Jannike var väldigt professionell o trevlig,dessutom duktig på sitt yrke så jag är super nöjd hon klippte mitt hår o la in fina ljusa slingor !

Panicker Karthika S

Jannike is truly remarkable. I often find it difficult to explain the style I want but with just a few description she knew exactly what I was hoping for. She also came up with suggestions. So happy with the result.