Creative Headz Hornsgatan

Creative Headz Hornsgatan

En del av Creative Headz creativeheadz.se
  • BadgeTwoYears
Boka tid Ring 0103-30 20 25 Dela

Välkommen till Creative Headz Hornsgatan - frisörsalongen för din personliga stil och skönhet. Vår erfarna team av frisörer förstår dina individuella behov och önskemål, oavsett om det är en trendig klippning, färgförändring eller elegant uppsättning du önskar. Njut av en avslappnande atmosfär och högkvalitativa produkter medan...

638 omdömen om Creative Headz Hornsgatan

Sedan starten hos Reco 2023

Karin H
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Superduktig, jättetrevlig. Tack för väl utförd klippning.

Vera K
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Otrooolig frisör och resultat! Supertrevlig, inlyssnande och så kompetent och duktig. Fångade verkligen upp min stil och vem jag var och kunde anpassa håret till det. 10/10!

Nina D
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Trevligt bemötande vid tidsbokningen men jag har ännu inte varit där för klippning , jag trodde man lämnade recension efter man gjort det man bokat för. Än så länge nöjd 😄

Filippa C
Skrev om Maja en del av Creative Headz Hornsgatan

Hon var supertrevlig och jag blev supernöjd!

Linda F
Skrev om Maja en del av Creative Headz Hornsgatan

Superproffsig! Ställde bra inledande frågor om hur jag behandlar mitt hår och mina rutiner. Hjälpte mig i valet av frisyr. Supersnyggt klippt! Kan varmt rekommendera henne!

Aina R
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Gått och klippt mig hos Jannike i ca 7 års tid. Otrolig!

Alvin J
Skrev om Rayan en del av Creative Headz Hornsgatan

Jätteduktig, blev väldigt nöjd!

Cecilia G
Skrev om Maja en del av Creative Headz Hornsgatan

Klippte min 7-åriga son som blev så fin i håret. Väldigt trevligt bemötande.

Olle T
Skrev om Rayan en del av Creative Headz Hornsgatan

Proffsig och snabb, väldigt nöjd med hur håret blev!

Lotta W
Skrev om Camilla en del av Creative Headz Hornsgatan

Mycket proffesionell och kunnig.

Teresa B

Mkt bra proffionellt bemötande

Emmy H
Skrev om Maja en del av Creative Headz Hornsgatan

Väldigt fint och avslappnat bemötande av Maja. Behövde enbart en uppfräschning av håret och det var exakt det hon levererade. Hade nog kunnat ge 5/5 om jag hade bestämt mig för att få håret färgat/klippt mer. Men jag mycket nöjd med besöket!

Annelie M
Skrev om Camilla en del av Creative Headz Hornsgatan

Camilla är en toppen tjej som jag haft i ca 10 år, proffsig och fantastisk gullig!

Therese G
Skrev om Camilla en del av Creative Headz Hornsgatan

Bästa! Mycket duktig på både färg och klipp.

Almir J
Skrev om Maja en del av Creative Headz Hornsgatan

Lyhörd, trevlig och jätte duktig :)

Tobias J
Skrev om Rayan en del av Creative Headz Hornsgatan

Supernöjd! Bästa salongen i stan.

Josefine A
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Proffsig och inlyssnade, rekommenderas varmt!

Billy H
Skrev om Maja en del av Creative Headz Hornsgatan

Väldigt trevlig och enkel att prata med!

Marina L
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Proffsig, härlig och bäst Supertrevlig och social

Svar från Jannike

Hej Marina! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Jannike. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Hanna D
Skrev om Rayan en del av Creative Headz Hornsgatan

Jag har klippt mig ett par gånger hos Rayan och blivit nöjd varje gång. Hon lyssnar på vad jag som kund har för vision och önskemål men kommer med proffsig input och förslag för att det ska bli så bra som möjligt utifrån min hårtyp. Hon är supertrevlig och glad och bjuder in till samtal.

Svar från Rayan

Hej Hanna! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓

Anna V
Skrev om Camilla en del av Creative Headz Hornsgatan

Camilla är fantastisk, tack vare henne har jag nu ett friskt och långt hår! Alltid bra bemötande.

Svar från Camilla

Hejsan Anna! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓

Sofia K
Skrev om Maja en del av Creative Headz Hornsgatan

Fint bemötande, noggrann! Mitt hår är svårt att bleka, det blev inte exakt så kallt som jag ville men tror verkligen man behöver upprepade relationer med en frisör för att få exakt samma målbild!

Svar från Maja

Hej Sofie! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Cristina P
Skrev om Camilla en del av Creative Headz Hornsgatan

Bäst som alltid! Lyhörd och skicklig!

Svar från Camilla

Hej Cristina! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Camilla. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Eli E
Skrev om Maja en del av Creative Headz Hornsgatan

Trevlig and lyhörd frisör, rekommenderas

Svar från Maja

Hej Eli! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Maja. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Karin G
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Har gått till Jannike i över två och ett halvt år och är så nöjd! Otroligt duktig och engagerad. Tveklöst 5/5 🤩

Michael E
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Trevlig och bra bemötande. Är nöjd med klippningen och kan tänka mig att gå dit igen.

Henrik E

Maja var Toppen! Snabb trevlig och snyggt blev det

Jonas B
Skrev om Camilla en del av Creative Headz Hornsgatan

Snabb, skicklig och väldigt trevlig!

Lena M
Skrev om Camilla en del av Creative Headz Hornsgatan

Jag har haft Camilla som "min" frisör sedan 2010/2011. Alltid super nöjd vad vi en hittar på. Färg, slingor, kort eller långt hår. Framför allt är Camilla duktig på att komma med tips och råd, samt klipper hon mitt hår efter min hår kunskap. Något som gör att jag kommer tillbaka år efter år till henne. Hon är alltid trevlig och glad. I mitt hektiska liv har jag alltid en super fin och avslappnade egentid hos henne.

Anja S
Skrev om Rayan en del av Creative Headz Hornsgatan

Rayan lyssnade in & skapade en stilfull frisyr till både dottern & mig.

Ulrika B
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Jannike var väldigt professionell o trevlig,dessutom duktig på sitt yrke så jag är super nöjd hon klippte mitt hår o la in fina ljusa slingor !

Samuel F
Skrev om Rayan en del av Creative Headz Hornsgatan

Trevlig, lyhörd och kompetent!

Panicker Karthika S
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Jannike is truly remarkable. I often find it difficult to explain the style I want but with just a few description she knew exactly what I was hoping for. She also came up with suggestions. So happy with the result.

Linda W
Skrev om Maja en del av Creative Headz Hornsgatan

Jag blev bemött väldigt bra. Hon var lugn och inlyssnande på vad jag hade för förväntningar. Hon kom med tips och var kunnig. Jag blev mycket nöjd över min klippning och att hon la ner mycket tid och känsla i att föna och styla, det är det där lilla extra som piggar upp vardagen. Jag kommer att komma tillbaka.

Mia R
Skrev om Camilla en del av Creative Headz Hornsgatan

En utomordentlig rutinerad frisör, med stor erfarenhet och kompetens i färg & klipp samt produkter för hår. Dessutom vänlig & trygg❤️

Liv B
Skrev om Camilla en del av Creative Headz Hornsgatan

Har gått till Camilla i flera år. Är alltid nöjd. Hon är lyhörd och skicklig.

Max K
Skrev om Maja en del av Creative Headz Hornsgatan

Hon är jättetrevlig och duktig.

Jenny Ö
Skrev om Maja en del av Creative Headz Hornsgatan

Maja var tillmötesgående pch proffsig. Blev supernöjd och rekommenderar henne starkt!

Fredrik S
Skrev om Maja en del av Creative Headz Hornsgatan

Toppenbra. Snabbt och smidigt!

Angelica H
Skrev om Rayan en del av Creative Headz Hornsgatan

Då vår son blivit 11 betalar vi nu full pris för hans klippning och jag hade då förväntat mig lite mer än en hafsig 15minuters klippning. När han kom därifrån så såg det fortfarande ut som att håret var blött men insåg senare att det var saltvattensprej som hade applicerats över halva håret utan att arbetats in. Vi har tidigare klippt oss hos Sofia på odenplan och varit jättenöjda med henne men hon har tyvärr slutat. Efter denna erfarenhet tror jag inte att jag kommer ta med mina barn till Creative Heads igen,

Valerie B
Skrev om Camilla en del av Creative Headz Hornsgatan

Varje gång perfekt! Viktig information och svar på alla frågor.

Ivan C
Skrev om Rayan en del av Creative Headz Hornsgatan

Hon var fett goated o cutten blev eld

Henrietta C
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Så duktigt och lyssnade på allt jag sa och var ärlig och kom på idéer! Fattade verkligen precis.

Jan-Erik E
Skrev om Camilla en del av Creative Headz Hornsgatan

Alltid lite la gott bemötande, och så länge jag har hår kvar blir jag henne trogen som kund

Selma C
Skrev om Rayan en del av Creative Headz Hornsgatan

Rayan bemötte mig på ett trevligt sätt. Hon var lyhörd och lyssnade på mina önskemål samtidigt som hon gav egna förslag och råd om hur jag kunde klippa och styla mitt hår. Jag hade ingen klar bild av exakt hur jag ville klippa mig när jag kom, men utifrån det jag visste att jag ville lyckades Rayan uppfylla min vision. Rekommenderas varmt!

Katarina N
Skrev om Camilla en del av Creative Headz Hornsgatan

Ett totalt proffs, så nöjd. Jag hade inte klippt eller färgat håret på 2,5 år men kände mig så trygg. Galet nöjd med resultatet. Tack Camilla 🩷

Caroline S
Skrev om Rayan en del av Creative Headz Hornsgatan

Lättsam, tydlig och kom med konkreta förslag utifrån mina önskemål.

Ulla R
Skrev om Maja en del av Creative Headz Hornsgatan

Kunnig och trevlig!!Det där lilla extra vid hårtvätt

Gerd F
Skrev om Camilla en del av Creative Headz Hornsgatan

Camilla är en mycket duktig frisör, jag är alltid nöjd. Gerd Fernberger

Maria G
Skrev om Jannike en del av Creative Headz Hornsgatan

Så serviceminded och duktig, trots att jag kom in på salongen en vecka innan min boking (bokade fel dag..) så tog Jannike emot mig med målet att hjälpa mig. Hon klippte min lugg helt perfek! Mer än nöjd!