Hon är jättetrevlig och duktig.
16 omdömen om Maja
Maja var tillmötesgående pch proffsig. Blev supernöjd och rekommenderar henne starkt!
Toppenbra. Snabbt och smidigt!
Kunnig och trevlig!!Det där lilla extra vid hårtvätt
Bra, noggrann o jobbar fint. Trevligt o fint bemötande Är mycket nöjd med resultatet av klippningen som motsvarade mina önskemål. En bra vistelse på salongen.
Maja var inkännande och lyssande på mina önskemål. Kom med tips och egna förslag vilket kändes engagerande och mån om att jag skulle bli nöjd.
Maja var jätteduktig och lyhörd. Jag blev väldigt nöjd och hade trevligt!
Maja var toppen! Kunnig på sitt yrke och samtidigt lyssnade hon in vad mitt barn sa och önskade med sitt hår. Vi kommer gå tillbaka till Maja!
Hej hopp Anna! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Trevlig social tjej! Kunde tyvärr inte fullt ut uppfylla mina önskningar men det var inte Majas fel. Färgade o klippt bra, så jag blev nöjd:)!
Hej Anna! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Bra resultat och väldigt trevligt bemötande, bokade in en ny tid lite längre fram!
Hej Peter! Strålande att du känner dig nöjd med Maja. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓