Då vår son blivit 11 betalar vi nu full pris för hans klippning och jag hade då förväntat mig lite mer än en hafsig 15minuters klippning. När han kom därifrån så såg det fortfarande ut som att håret var blött men insåg senare att det var saltvattensprej som hade applicerats över halva håret utan att arbetats in. Vi har tidigare klippt oss hos Sofia på odenplan och varit jättenöjda med henne men hon har tyvärr slutat. Efter denna erfarenhet tror jag inte att jag kommer ta med mina barn till Creative Heads igen,
103 omdömen om Rayan
Hon var fett goated o cutten blev eld
Rayan bemötte mig på ett trevligt sätt. Hon var lyhörd och lyssnade på mina önskemål samtidigt som hon gav egna förslag och råd om hur jag kunde klippa och styla mitt hår. Jag hade ingen klar bild av exakt hur jag ville klippa mig när jag kom, men utifrån det jag visste att jag ville lyckades Rayan uppfylla min vision. Rekommenderas varmt!
Lättsam, tydlig och kom med konkreta förslag utifrån mina önskemål.
She is such a talented person! I find my hair hard to begin with and try to explain what it needs and she knew exactly what to do!! So happy. Loved her!
Hi Karlie! Thank you for your amazing review and we´re so pleased to hear that you´re happy with your visit! Best wishes, Creative Headz😍💓
Trevlig och härlig och bra råd
Hej Kim! Vad kul att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vi uppskattar din kommentar och att du tog dig tiden att skriva till oss! Du är varmt välkommen tillbaka! Allt gott, Creative Headz💞🥰
Hade höga förväntningar, som tyvärr inte infriades. Trevlig och omtänksam frisör visserligen - men det räcker inte! Behövde bl a klippa håret själv och jämna till det både här och där efter hemkomsten.
Hejsan Ing-Mari! Det är väldigt tråkigt att du inte känner dig nöjd med ditt besök. Vi är måna om dig som kund och hoppas kunna hjälpa dig vidare på info@creativeheadz.se. Kram<3
Jätte trevlig och välkomnande!
Hej Clara! Vad kul att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vi uppskattar din kommentar och att du tog dig tiden att skriva till oss! Du är varmt välkommen tillbaka! Allt gott, Creative Headz💞🥰
Andra gången jag klippte mig hos Rayan. Blev lika nöjd båda gångerna. Hon var verkligen lyhörd och tog sin tid att förstå hur jag ville ha håret. 10/10!
Hej Brandon! Vad kul att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vi uppskattar din kommentar och att du tog dig tiden att skriva till oss! Du är varmt välkommen tillbaka! Allt gott, Creative Headz<33
Supertrevlig, duktig och lyhörd!
Hej Amelia! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Rayan. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓