Rayan

110 omdömen om Rayan

Sedan starten hos Reco 2024
Alvin J

Jätteduktig, blev väldigt nöjd!

Olle T

Proffsig och snabb, väldigt nöjd med hur håret blev!

Teresa B

Mkt bra proffionellt bemötande

Tobias J

Supernöjd! Bästa salongen i stan.

Hanna D

Jag har klippt mig ett par gånger hos Rayan och blivit nöjd varje gång. Hon lyssnar på vad jag som kund har för vision och önskemål men kommer med proffsig input och förslag för att det ska bli så bra som möjligt utifrån min hårtyp. Hon är supertrevlig och glad och bjuder in till samtal.

Svar från Rayan

Hej Hanna! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓

Anja S

Rayan lyssnade in & skapade en stilfull frisyr till både dottern & mig.

Samuel F

Trevlig, lyhörd och kompetent!

Angelica H

Då vår son blivit 11 betalar vi nu full pris för hans klippning och jag hade då förväntat mig lite mer än en hafsig 15minuters klippning. När han kom därifrån så såg det fortfarande ut som att håret var blött men insåg senare att det var saltvattensprej som hade applicerats över halva håret utan att arbetats in. Vi har tidigare klippt oss hos Sofia på odenplan och varit jättenöjda med henne men hon har tyvärr slutat. Efter denna erfarenhet tror jag inte att jag kommer ta med mina barn till Creative Heads igen,

Ivan C

Hon var fett goated o cutten blev eld

Selma C

Rayan bemötte mig på ett trevligt sätt. Hon var lyhörd och lyssnade på mina önskemål samtidigt som hon gav egna förslag och råd om hur jag kunde klippa och styla mitt hår. Jag hade ingen klar bild av exakt hur jag ville klippa mig när jag kom, men utifrån det jag visste att jag ville lyckades Rayan uppfylla min vision. Rekommenderas varmt!