Elie

109 omdömen om Elie

Sedan starten hos Reco 2024
Samar S

Elie är världens bästa, han uppfyllde alla mina förväntningar vilken han gör alltid.

Olle G

Trevlig och duktig. Märks att han gillar vad han gör och att han anstränger sig för kunds bästa möjliga upplevelse.

Tetiana K

Fantastiskt bemötande och resultatet överträffade mina förväntningar :)

Frida K

Klippte min 4-åring som han var superduktig på att hantera. Även bra klippning. Rekommenderar!

William T

Elie var riktigt bra! Jag fick en perfekt frisyr och behövde inte ge mycket instruktioner. Han var lyhörd och trevlig. Jag bokade direkt en ny tid med honom.

Svar från Elie

Hej William! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Elie. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Susann J

Super proffsig! Förstod exakt hur jag ville ha klippt och stylat! På återseende! Tack!

Bodil B

Jättetrevligt bemötande, kunnig och duktig.

Christina K

Toppen besök ! både med klippning och bemötande! Uppskattas! Axel/Christina

Wera W

Älskar! Det har gått några månader sen jag var och klippte mig men är taggad på att boka en till tid men Elie om några månader!!

Naima A

Mycket trevlig och proffsig. Kände mig jättefin efteråt. Rekommenderar!

Svar från Elie

Hejsan Naima! Vad kul att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vi uppskattar din kommentar och att du tog dig tiden att skriva till oss! Du är varmt välkommen tillbaka! Allt gott, Creative Headz💞🥰