Tyra var väldigt duktig på både färg och klipp. Rekommenderar henne varmt!
16 omdömen om Tyra
Duktig och lyhörd. Mån om att jag som kund skulle bli helt nöjd. Sällskaplig och trevlig!
Hejsan Erik! Strålande att du känner dig nöjd med Tyra. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Superproffsig och trevlig! Blir sällan nöjd med klippning (har lockigt hår), men blev mycket nöjd!
Väldigt duktig och noggrann, frågade mycket och gav rekommendationer. Gav mig precis det jag ville!
Tyra gjorde ett jättebra jobb, blev jättenöjd med både min klippning och bayalage på mitt blonda hår. Kommer gå tillbaka till henne igen!!
Effektiv, trevlig och inlyssnande! Blev väldigt nöjd!
Mycket bra Att bil bra klippt och det blev jag Mycket bra
Super gullig och proffsig 🫶 bra idéer och supernöjd med resultatet
Hon var trevlig och hjälpte mig med hur jag skulle klippa mitt hår. Jag blev väldigt nöjd med resultatet.
Hej Lovisa! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Trevlig,fick råd på vad ska göras,blev jättenöjd
Hej Anne-lie! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓