Toppen! Bästa klippupplevelsen i mitt liv! Bemötandet, resultatet, och tips för framtiden var toppen!
15 omdömen om Jasmin
Bokade klippning med kort varsel och fick jättetrevligt bemötande av Jasmin! Lyhörd för mina önskemål och säkerställde att vi hade samma förväntningar. Jättefin klippning och styling! Fick fina förslag på produkter för mitt hår, och fråga om ny bokning för uppföljning då vi hade diskuterat behandlingar framöver. Varför det inte blir full poäng är för att salongen kändes rörig där ägaren flyttade runt frisörerna på olika platser som hela havet stormar och kunderna förvirrat därefter.
Väldigt trevlig och proffsig.
Alltd bra på CH trevligt, professionellt och mycket nöjd med resultatet
Hej Anders! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Jasmin. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Mycket nöjd med klippningen och blev väldigt trevligt bemött!
She was great and very professional
Supertrevlig och duktig, är jättenöjd med mitt hår och upplevelsen i sig.
Just mitt tillfälle blev inte helt som jag tänkt mig tyvärr, då färgen inte fick sitta tillräckligt länge. I övrigt jättetrevlig tjej och vill utvecklas!
Jag kände mig trygg då hon var väldigt lugn och trevlig. Jag visade en bild och allt blev helt efter förväntan dessutom frågade hon ofta om jag var ok. Jag är väldigt nöjd.
Trevlig och duktig tjej. Utlovades goodiebag när man bokade. Bokade så fort jag fick mailet. Väl på plats så var det ”slut” på alla produkter/presentkort som man utlovades vid bokningen. Men ändå skickades nytt mail ut med info om erbjudandet under tiden jag var på salongen. Detta är dock inte Jasmins fel utan salongen.