Väldigt kunnig frisör som vet vad hon gör, bra teknik och lyssnar på vad man är ute efter! 10/10 rekommenderar
179 omdömen om Sassa
Hej Lucas! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Sassa. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Väldigt nöjd som alltid! Lyhörd, trevlig och duktig.
Hej Mikaela! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Sassa. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Sassa är en väldigt bra frisör, proffsig rakt igenom från det att jag klev in i salongen till att jag lämnade.
Sassa var super trevlig och snäll. Hon bemötte mig bra och jag kände att hon hörde mina önskemål om behandlingen. Håret blev väldigt fint och jag är mer än nöjd. För mig blev det en balayage och klipp+ silver shampoo och serum från kerastase
Klippte mig (mellanlångt hår). Sassa var trevlig och tillmötesgående. Jag är nöjd med min nya frisy!
Jag tycker att hon lisnar inte vad kunden säger och när hon märker att hon gör fel då skyller hon på kunden( typ du klipte dig själv)Kort att säga, jag är tottalt missnöjd. Ni lovade en duktig tjej, men jag bara tvivlal på hennes kunskap och jag är så besviken. Ledsen att jag måste skriva så här, men det var så. Med vänlig hälsning, Milica
Hej Stukan! Tack för din feedback. Det är väldigt tråkigt att du inte känner dig helt nöjd med ditt besök. Vi tar gärna till oss din feedback på info@creativeheadz.se och hoppas få se dig flera gånger i framtiden. Allt gott, Creative Headz<3
She is so amazing! Love getting recommendations from her 😊
Hi Meita! Great to hear that you´re happy with Sassa! You are always welcome. Best wishes, Creative Headz😍💓
Lyssnade in vad jag ville ha och jag blev nöjd med resultatet,
Hej Hanna! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Sassa. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Superbra, trevlig och mycket bra klippning!
Hej Frida! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Sassa. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Jättetrevlig och kunnig! Jag är supernöjd!