Otroligt kunnig och pålitlig tandläkare. Jag är tandvårdsrädd och har fått ett tryggt och omhändertagande bemötande varje gång. Jag kommer aldrig byta tandläkare.
Agneta M-Sandbacka Tandläkare
5 omdömen om Agneta M-Sandbacka Tandläkare
Bättre tandläkare finns inte! Har gått hos Agneta i 26 år så jag vet att hon är bäst.
Jag kommer inte gå tillbaka hit.
Upplever ett mycket trevligt bemötande från det att man kliver in på kliniken. Alla är så trevliga! Varit kunder här under många år och båd
Rekommenderar inte den här tandläkaren. Iaf inte om man har tandvårdsrädsla. Kände mig oerhört kränkt och dumförklarad under besöket. Som om jag var tvungen att ursäkta mig för att jag var rädd, och för att jag kom dit överhuvud taget. Har aldrig blivit behandlad med så lite respekt i hela mitt liv! Tandsköterskan var däremot underbar, men det räcker ju inte tyvärr.
Akta er för denna tandläkare. Jag har fått många tänder uppborrade hos henne! Har aldrig tidigare haft karies och aldrig efter besöken hos henne! 48 år
jah har varit patient hos DentOn sedan start och vill inte byta tandläkare! Altid professionellt bemötande, men även personligt. Alla ingrep