Erikssonkliniken AB

Erikssonkliniken AB

Ring 08-556 987 00 erikssonkliniken.se
4.7

Välkommen till Erikssonkliniken - Tandvård på Söder! Erikssonkliniken är din tandläkare på Götgatan nära Slussen t-bana, Södermalm. Vi erbjuder högkvalitativ tandvård med personligt bemötande och modern teknik. Vi har erbjudit tandvård till våra patienter sedan 1970-talet. Vi har designat vår klinik med en lugn och välkomnande...

81 omdömen om Erikssonkliniken AB

Iréne N
Skrev om Erikssonkliniken AB

Tryggt och proffsigt. Välkomnande och fint bemötande.

Fruängstandläkarna
4.7/5 i betyg av 225 omdömen 4.7 av 225 omdömen
Badge2024

Upplever ett mycket trevligt bemötande från det att man kliver in på kliniken. Alla är så trevliga! Varit kunder här under många år och båd

Eva L
Skrev om Erikssonkliniken AB

Trevligt bemötande och mina förväntningar infriades helt.

Bert P
Skrev om Erikssonkliniken AB

Fungera bra och behandlingen påbörjades enligt tid i kallelse

DentOn Tandvård
4.9/5 i betyg av 563 omdömen 4.9 av 563 omdömen
BadgeTwoYears

jah har varit patient hos DentOn sedan start och vill inte byta tandläkare! Altid professionellt bemötande, men även personligt. Alla ingrep

Valentina S Valentina S
Läs mer omdömen
Edona D

Värdens bästa tandhygienist Inger ❤️

Sonja A
Skrev om Erikssonkliniken AB

Vacker och lugn miljö i väntrummet. Trevligt och bra bemötande. Noggrann och proffsig undersökning och tydlig information och vad som behöver åtgärdas.

Farsta Tandvårdsteam
4.8/5 i betyg av 740 omdömen 4.8 av 740 omdömen
BadgeNineYears

Toppenbra för hela familjen. Rekommenderas

Gunilla F
Skrev om Erikssonkliniken AB

Mkt fräscht vänligt proffesionellt mvh

Susanna Ø
Skrev om Erikssonkliniken AB

Gott och professionellt bemötande. Fick förtroende för tandläkaren.

Asbjörn H
Skrev om Erikssonkliniken AB

Jag är nöjd med besöket. Kom dock in 10 min sent, annars hade det blivit toppbetyg.

Naum P
Skrev om Erikssonkliniken AB

Mycket professionell och noggrann personal, trevligt bemötande. Jag är mycket nöjd.

Tanja B
Skrev om Erikssonkliniken AB

Trevlig, ödmjuk och lyhörd personal.

Robert N
Skrev om Erikssonkliniken AB

Proffisionella,trevligt bemötande bra information om behandlingen och varför den utförs.

Katarina N
Skrev om Erikssonkliniken AB

Jag kunde nästan sova på stolen. Läkaren som tog hand om mig var väldigt lugn samtidigt skojade till lite, och väldigt fint bemötande till patienten . Man vill komma tillbaka . Jätte fin stämning.

Theresa H
Skrev om Erikssonkliniken AB

Alltid god stämning, mycket proffsigt och glatt. Trivsam miljö!

Theodore W
Skrev om Erikssonkliniken AB

Har haft samma tandhygienist i många år. Mycket vänlig och kompetent. Modern utrustning och fina lokaler.

Marianne E
Skrev om Erikssonkliniken AB

En mycket bra och trevlig tandläkarmottagning. Proffsiga och jag känner att de beaktar mina önskemål och gör det som behöver göras utan att propsa på onödiga arbeten.

Håkan S

Professionellt! Trevligt! Tryggt!

Emanuel V
Skrev om Erikssonkliniken AB

Känns alltid tryggt och proffsigt

Marita R
Skrev om Erikssonkliniken AB

Vänligt, proffsigt och tryggt.

Jaime R
Skrev om Erikssonkliniken AB

Hej Min upplevelse är mycket positiv, trevlig personal och väl omhändertagen !

Birgit L
Skrev om Erikssonkliniken AB

Sökte Pontus för hans skicklighet och upplever stor trygghet i hans arbete. Helt utan det obehag att gå till tandläkaren som jag tidigare haft. Men känner mig oroad att han inte längre har tid med alla patienter. Efter en misslyckad behandling av hans kollega, som Pontus senare gjorde om, är jag mycket angelägen att få stanna hos honom som patient. Jag går ”privat” för tryggheten att möta samma tandläkare vid mina besök.

Ulla A
Skrev om Erikssonkliniken AB

Alltid fint bemötande. Tandhygienisten som jag var hos är mkt bra. Jag är mkt nöjd både med behandling och information om hjälpmedel. .

Sonja C
Skrev om Erikssonkliniken AB

Proffsigt och trevligt bemötande av både tandläkare och tandhygienist.

Per "christer" E
Skrev om Erikssonkliniken AB

Professionellt, effektiv och säker behandling, vänligt och förtroendeingivande bemötande, hög teknisk kompetens, bra emejlsystem med påminnelser och snabb återkoppling, ljusa och trevliga lokaler.

Tino P
Skrev om Erikssonkliniken AB

Som alltid helt nöjd! Omtanken och bemötandet är föredömligt!

Gertrud W

Lyssnade, kollade jättemycket, trevliga

Brita Eva Katarina N

Inger är en fantastisk tandhygienist ,så lätt på handen Brita Nylander

Peter W
Skrev om Erikssonkliniken AB

Mycket bra och proffesionellt bemötande!

Chatarina G
Skrev om Erikssonkliniken AB

Trevligt och proffesionellt bemötande.

Eva J
Skrev om Erikssonkliniken AB

Känner mig trygg och professionellt bemött! Gemytlig stämning och gullig personal. Har alltid varit nöjd med mina behandlingar. Allt från kronor, bettskena, tandhygien och allmän undersökning.

Margareta B
Skrev om Erikssonkliniken AB

Blir alltid bra bemött av Inger Wegedahl, min tandhygienist sedannmånga år tillbaka. Proffsig, glad och kul att prata med.

Lars T
Skrev om Erikssonkliniken AB

Väldigt trevligt och proffsigt bemötande av tandhyginist Inger. Känns inte helt seriöst att kliniken även ägnar sig åt botox-behandlingar, drar ner mitt helhetsbetyg.

Svar från Erikssonkliniken AB

Tack för ditt omdöme. Vad gäller våra injektioner strävar vi alltid efter naturliga resultat efter noggrann utredning. Botox har goda medicinska effekter vid till exempel behandling och symtomlindring av bland annat överaktiv käkmuskulatur och migrän. Tack vare denna kunskap kan vi erbjuda våra patienter flera olika individanpassade behandlingar. Botox används inte bara för åldersrynkor. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Anita H
Skrev om Erikssonkliniken AB

Är väldigt nöjd med besöket hos tandhygienisten som vanligt

Gunilla Helena Christina S
Skrev om Erikssonkliniken AB

Mycket professionella och alltid ett trevligt bemötande!

Agneta S
Skrev om Erikssonkliniken AB

Alltid mycket nöjd. Trevligt och fräscht och professionellt Tndhygienisten rekommrnderas varmt.

Birgitta B
Skrev om Erikssonkliniken AB

Bra mottagande..personligt..iformation vad de gör..Så man är delaktig..alltid varit nöjd..Detta gäller alla på kliniken..

Riitta W
Skrev om Erikssonkliniken AB

Mycket trevligt bemötande Hade inte nåhra förväntingar direkt då detta är ganska nytt. Men det blev positivt

Claes-Arne W
Skrev om Erikssonkliniken AB

Bästa bemötande, har höga krav själv, blir alltid mycket nöjd med behandlingen av tandläkaren Pontus, proffsigt arbete, han sprider även lugn omkring sig vilket påverkar kunden positivt. Fick senast två nya kronor, man blir snyggare i munnen i takt med att gammal amalgam byts ut!

Per Olof Axel H
Skrev om Erikssonkliniken AB

Har blivit väl bemött och erhållit den behandling som jag förväntat att jag skulle få. Har med andra ord bara goda erfarenheter av Erikssonkliniken AB. Med vänlig hälsning. Peo Hanses (patient).

Björn S
Skrev om Erikssonkliniken AB

Skräckblandad förtjusning - och som vanligt väldigt positivt och tryggt resultat i en ännu pågående behandling

Thomas H
Skrev om Erikssonkliniken AB

Otroligt bra och trevligt bemötande och så underbart att det är samma tandläkare som man träffar igen

Birgir J
Skrev om Erikssonkliniken AB

Kompetens och trevligt, vänligt bemötande. Bra!

Laisan L
Skrev om Erikssonkliniken AB

Alltid skönt att komma till Pontus och Inger, även om man helst vill slippa...

Lars S
Skrev om Erikssonkliniken AB

Sedvanlig tandundersökning. Vänlgt bemött och funkade som jag föreställt mig

Eva C
Skrev om Erikssonkliniken AB

Mycket gott och proffsigt bemötande! Kan varmt rekommendera denna tandläkarpraktik!

Anette Roslund A
Skrev om Erikssonkliniken AB

Alltid lika trevligt och professionellt bemötande!

Marianne S
Skrev om Erikssonkliniken AB

Allt fungerar utmärkt. Bra behandlingar både hos tandläkare och tandhygienist. Nöjd patient helt enkelt

Ulla Maria H

Noggrant utfört arbete. Trevligt bemötande

Inger U
Skrev om Erikssonkliniken AB

På Erikssonkliniken möts man alltid av ett leende. Väntrummet känns lugnt och bekvämt men oftast behöver man inte sitta där så länge. Mycket kompetent personal. Jag har alltid gått därifrån nöjd. Mina besök har varit hos tandhygienist Inger Wegedal.

Dan G
Skrev om Erikssonkliniken AB

Proffsigt och kunnigt Alltid noggrant och seriöst.

Ewa L
Skrev om Erikssonkliniken AB

Mycket bra behandling av Johanna, mycket ledsen att hon slutar