Anna Larsson

Anna Larsson

Anna Larsson är mäklare på Fastighetsbyrån Alingsås

Anna Larsson har varit registrerad mäklare sedan 2005-07. Anna Larsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-05 och har fått 219 omdömen med ett betyg på 4.9. Anna Larsson har haft 16 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

219 omdömen om Anna Larsson

Sedan starten hos Reco 2014
Sara E
Östra Ängabo

Positivt bemötande från första möte vid visning till kontraktsskrivning.

Zara N
Kullingsberg

Mycket professionell och kunnig! Toppklass på alla sätt!

Ronja G
Kullingsberg

Anna är det självklara valet för oss som Mäklare. Alltid lika positiv, ambitiös och målmedvetet i sitt arbete, kan bara säga att vi är supernöjda, igen.

Anton O
Lygnö

Min trevligaste mäklarupplevelse hittills! Vi blev mycket trevligt bemötta och fick ett seriöst intryck från början. Anna har varit väldigt flexibel då vi fick en andra visning snabbt och hon har besvarat de frågor vi har haft på ett snabbt och bra sätt. Anna har varit mycket enkel att ha att göra med vilket gör hela processen väldigt smidig!

Christopher A
Kullingsberg

Vi fick ett kanon bemötande av Anna. Alltid tillgänglig och väldigt kunnig angående regelverket.

Julia Ö
Lygnö

Anna är helt fantastisk! Hon är den bästa mäklaren vi har träffat. Hon får 5/5 på allting! Mvh Anton och Julia

Sasha H
Lygnö

Tillgänglig, engagerad och professionell.

Pia D
Centrum

Anna är tillmötesgående. Svarar på alla frågor kunnigt och med ett leende. I en situation där mycket står på spel är det skönt att mötas av Annas lugn.

Jonas H
Centrum

Vi vill varmt rekommendera Anna! Under hela försäljningsprocessen var hon alltid tillgänglig för frågor och gav oss regelbundna uppdateringar. Tack vare hennes engagemang och professionella hantering sålde vi vårt hus snabbt och till ett pris över förväntan. Vi är otroligt tacksamma för Annas insats och skulle utan tvekan anlita henne igen! Jonas och Sandra, Frostvägen

Göran D
Centrum

Trevlig , intresserad och väldigt tydlig.