Kunnig och hjälpsam!
Fastighetsbyrån Alingsås
Välkommen till Alingsås mest anlitade mäklare - Fastighetsbyrån! Alingsås är känd som en mysig trästad med massor av natur och närheten till Göteborg. Vi har vårt kontor centralt på Lilla torget bland alla caféer och butiker, och vi mäklare är ett team som alla har lång erfarenhet och ett nytänk när det kommer till mäklarbranschen....
2727 omdömen om Fastighetsbyrån Alingsås
Sedan starten hos Reco 2013
Johan är trevlig, ordningsamt och proffsig. I den största investeringen som vi har gjort har vi fått ett fantastiskt stöd av honom. 5/5 stjärnor.
Vi fick ett väldigt trevligt och professionellt bemötande av Johan och kände oss väldigt trygga i affären tack vare Johans kunskap.
Kunnig, hjälpsam, fick god hjälp på ert kontor att fylla i kontrakt och att skicka in. Tacksam köpare.
Rasmus gav ett trevligt och positivt intryck direkt! Lugn, smidig och inte rädd för att ge utrymme för egna reflektioner och frågor, proffsig! Uppskattade Rasmus förmåga och flexibilitet vilket ledde till en snabb och bra affär för alla parter. Kan varmt rekommendera Rasmus!!!
Hanna bemöter på ett professionellt sätt sina kunder och tar alla önskemål och uppdrag till sig på ett lösningsorienterat sätt. På ett metodiskt sätt genomför hon sitt uppdrag med en 100% kundkontakt och öppenhet i affären. Hanna är 10 av 10 möjliga husknutar.
Viktoria är tydlig och tillgänglig, och har hjälpt oss med alla frågor vi haft under processen!
Ett gott bemötande,tillgänglig vid frågor.
Med fantastiskt engagemang och professionellt bemötande lyckades Johan genomföra en smidig affär i den tuffa marknaden. Det är dem små detaljerna som gör skillnaden, korrekt återkoppling och en tydlig struktur som visar hans gedigna erfarenhet.
Rasmus är en trevlig och påläst mäklare som jag har stort förtroende för. Han är idog och ger sig inte trots att det har varit i stort sett stiltje på marknaden. Utvecklingsområdet, som drar ner betyget något och som jag och Rasmus också har pratat om, har varit återkopplingen till mig som säljare. Men det blev mycket bättre efter vårt samtal och har fungerat bra mot slutet av den 1,5 år långa försäljningsprocessen. Jag skulle definitivt rekommendera Rasmus.
Vi har fått ett mycket bra bemötande av Felix. . Vi känner oss helt trygga i hans sätt att vara och vi har fått snabb hjälp vid frågor och oklarheter.
Trevligt bemötande,,kunnigt , väl insatt objektet, Man fick svar på sina frågor.
Trevligt och hjälpsam, bra. Vi är nöjda med köpet så här långt.
Alltid glad, otroligt hjälpsam Kunnig. Så himla bra
Trevlig, gör sitt bästa. Sålde lägenheten på kommande. Bra rådgivning.
Felix är en otroligt seriös mäklare som alltid ser till sin kunds bästa. Han är väldigt inkännande och är ärlig och mycket trovärdig. Felix är en mäklare som man snabbt får stort förtroende för. Han får mina starkaste rekommendationer💥
Proffsig och bra på alla sätt. Rekommenderas!
Vi är supernöjda med Hanna på alla sätt. Hon har hjälpt oss på vägen både med tips och genom att svara på alla frågor vi haft. Vi har kollat på flera objekt med Hanna som mäklare innan vi till slut hittade ett som passade oss perfekt, varje gång har vi fått samma proffsiga bemötande och hjälp. Eftersom vi bor på annan ort har vi haft svårt att komma till ordinarie visningar och därför uppskattar vi extra mycket att hon tagit sig tid att ge oss extra visningar, även på helger.
Trevlig, korrekt och proffsig. Inget att anmärka på.
Väldigt framåt och driver för mitt bästa och väldigt lättsam att göra med.
Bra å tryggt! Bra informationsflöde och uppdateringar.
Vi har varit i kontakt med Annie både som säljare och köpare och alltid är lika nöjda. Alltid lika trevligt bemötta och vi känner oss trygga med Annie som mäklare. Stor kompetens, väldigt ödmjuk och väldigt serviceminded.
Kunnig och trevlig. Räcker inte det. Lätt att få tag i på telefon.
Intensiv och engagerad ! Uppdatering varje vecka. Inget att klaga på mer än bostadsmarknaden! En jättebra mäklare!
Trevlig, noggrann, aktiv o ordningsam.
Väldigt trevlig och hjälpsam på alla sätt. Rekommenderas starkt!
Trevlig bemötande ,förklarade tydlig vid kontrakt skrivningen och glad. 🌸
Vi är helt nöjda. Proffsigt och sympatiskt bemötande. Allt fungerade mycket smidigt. Tack
Grymt trevlig och vi blev mötta bra , fick svar på alla frågor vi hade. Fick snabb respons varje gång .
Oscar är en mycket trevlig och kunnig noggrann person .som vi kan rekomendera
Snabb och effektiv uppstart Flexibel och lösningsorienterad Trevligt bemötande
Vi är supernöjda! Trevligt och proffsigt bemötande, och alltid lätt att få tag på. När vi skulle skriva på kontraktet förklarades allt lugnt och tydligt, vilket gjorde att vi kände oss trygga och nöjda.
Jag kan varmt rekommendera Oscar! Alltid trevlig, lyhörd för våra tankar, proffsig och kunnig. Hela processen kändes trygg.
Han tog tid och förklarade olika saker. Frågade om vi undrade något. Ett bra bemötande.
Mycket professionellt bemötande under hela processen vid visning och köp av bostad.
På det hela taget tycker vi att Oscar är en trevlig och duktig mäklare. Vid genomgång och undertecknande av köpekontrakt fick vi bra och tydlig information. Våra förväntningar både vid försäljning och köp är att man får en bra kontakt med mäklaren för en trygg affär, samt att man fortlöpande hålls underrättad om vad som händer.
Positivt bemötande från första möte vid visning till kontraktsskrivning.
Glad, trevlig,påläst om objektet
Duktig och noggrann. Lätt att prata med. Kan rekommenderas.
Han var trevlig, hade bra koll, lätt att få kontakt med, bra på att informera
Blev bemött väldigt bra av Niklas, han var lugnt och engagerad. Men även noga med all information och frågade om allt kändes bra för oss vid/under köpet. Det är en sån mäklare jag önskade ifrån början så allt kändes verkligen toppen.
Kreativ och snabb...........................................................
Se tidigare bedömning, mycket kompetent.
Flexibel, kundfokus, kunnig, närvarande… väldigt kompetent som sprider en trygg känsla hos sina kunder.
I kontakt med Johan känner man sig lugn i en av de största affärer man någonsin kommer göra. Han är kunnig och lyhörd för frågor och önskemål.
Från första stund har Johan förstått vad vi ville uppnå och arbetat för det. Vi kände oss lugna med försäljningen. Johan återkopplar väldigt snabbt...
Så lyhörd och proffsig! Alltid tillgänglig! Bästa betyg!!!!
Snabb,saklig,sjukt kunnig och en varm människa!
Snabb, saklig sjukt kunnig och en varm person
Viktoria har varit väldigt professionell och hjälpsam genom hela vår försäljningsprocess. Hon har lyssnat in hur vi som säljare känner men har också kommit med värdefulla tips och råd.