Proffsig och bra på alla sätt. Rekommenderas!
Fastighetsbyrån Alingsås
Välkommen till Alingsås mest anlitade mäklare - Fastighetsbyrån! Alingsås är känd som en mysig trästad med massor av natur och närheten till Göteborg. Vi har vårt kontor centralt på Lilla torget bland alla caféer och butiker, och vi mäklare är ett team som alla har lång erfarenhet och ett nytänk när det kommer till mäklarbranschen....
2711 omdömen om Fastighetsbyrån Alingsås
Sedan starten hos Reco 2013
Vi är supernöjda med Hanna på alla sätt. Hon har hjälpt oss på vägen både med tips och genom att svara på alla frågor vi haft. Vi har kollat på flera objekt med Hanna som mäklare innan vi till slut hittade ett som passade oss perfekt, varje gång har vi fått samma proffsiga bemötande och hjälp. Eftersom vi bor på annan ort har vi haft svårt att komma till ordinarie visningar och därför uppskattar vi extra mycket att hon tagit sig tid att ge oss extra visningar, även på helger.
Trevlig, korrekt och proffsig. Inget att anmärka på.
Väldigt framåt och driver för mitt bästa och väldigt lättsam att göra med.
Bra å tryggt! Bra informationsflöde och uppdateringar.
Vi har varit i kontakt med Annie både som säljare och köpare och alltid är lika nöjda. Alltid lika trevligt bemötta och vi känner oss trygga med Annie som mäklare. Stor kompetens, väldigt ödmjuk och väldigt serviceminded.
Kunnig och trevlig. Räcker inte det. Lätt att få tag i på telefon.
Intensiv och engagerad ! Uppdatering varje vecka. Inget att klaga på mer än bostadsmarknaden! En jättebra mäklare!
Trevlig, noggrann, aktiv o ordningsam.
Väldigt trevlig och hjälpsam på alla sätt. Rekommenderas starkt!
Trevlig bemötande ,förklarade tydlig vid kontrakt skrivningen och glad. 🌸
Vi är helt nöjda. Proffsigt och sympatiskt bemötande. Allt fungerade mycket smidigt. Tack
Grymt trevlig och vi blev mötta bra , fick svar på alla frågor vi hade. Fick snabb respons varje gång .
Oscar är en mycket trevlig och kunnig noggrann person .som vi kan rekomendera
Snabb och effektiv uppstart Flexibel och lösningsorienterad Trevligt bemötande
Vi är supernöjda! Trevligt och proffsigt bemötande, och alltid lätt att få tag på. När vi skulle skriva på kontraktet förklarades allt lugnt och tydligt, vilket gjorde att vi kände oss trygga och nöjda.
Jag kan varmt rekommendera Oscar! Alltid trevlig, lyhörd för våra tankar, proffsig och kunnig. Hela processen kändes trygg.
Han tog tid och förklarade olika saker. Frågade om vi undrade något. Ett bra bemötande.
Mycket professionellt bemötande under hela processen vid visning och köp av bostad.
På det hela taget tycker vi att Oscar är en trevlig och duktig mäklare. Vid genomgång och undertecknande av köpekontrakt fick vi bra och tydlig information. Våra förväntningar både vid försäljning och köp är att man får en bra kontakt med mäklaren för en trygg affär, samt att man fortlöpande hålls underrättad om vad som händer.
Positivt bemötande från första möte vid visning till kontraktsskrivning.
Glad, trevlig,påläst om objektet
Duktig och noggrann. Lätt att prata med. Kan rekommenderas.
Han var trevlig, hade bra koll, lätt att få kontakt med, bra på att informera
Blev bemött väldigt bra av Niklas, han var lugnt och engagerad. Men även noga med all information och frågade om allt kändes bra för oss vid/under köpet. Det är en sån mäklare jag önskade ifrån början så allt kändes verkligen toppen.
Kreativ och snabb...........................................................
Se tidigare bedömning, mycket kompetent.
Flexibel, kundfokus, kunnig, närvarande… väldigt kompetent som sprider en trygg känsla hos sina kunder.
I kontakt med Johan känner man sig lugn i en av de största affärer man någonsin kommer göra. Han är kunnig och lyhörd för frågor och önskemål.
Från första stund har Johan förstått vad vi ville uppnå och arbetat för det. Vi kände oss lugna med försäljningen. Johan återkopplar väldigt snabbt...
Så lyhörd och proffsig! Alltid tillgänglig! Bästa betyg!!!!
Snabb,saklig,sjukt kunnig och en varm människa!
Snabb, saklig sjukt kunnig och en varm person
Viktoria har varit väldigt professionell och hjälpsam genom hela vår försäljningsprocess. Hon har lyssnat in hur vi som säljare känner men har också kommit med värdefulla tips och råd.
Trevlig, proffsig mäklare som verkligen vet vad han gör.
Johan är en trygg, ödmjuk och ordentlig person som vi snabbt kände stort förtroende för. Han är en skicklig säljare med hög energi i säljprocessen, men är samtidigt duktig på att balansera båda sidors intressen så att ingen känner sig överkörd. Vi ger honom våra varmaste rekommendationer.
Riktigt fint och trevligt bemötande, Niklas var professionell och tydlig.
Hon är jättebra och duktig på sin jobb och svarar på frågor och är jätte snäll ☺️
En mäklare som alltid är tillgänglig. Ärlig och tänker på dig som kund i första hand.
Jag är lika nöjd med Annie denna gången som de andra gångerna som jag anlitat henne. Hon återkommer alltid med svar när jag haft frågor. Är nöjd med hela kedjan då hon har sålt min bostad och jag köpte genom Annie. Om jag ska sälja igen så kommer Annie vara mitt fösta hands väl då med.
Robert o jag känner varandra sedan gammalt, så tonen är alltid hjärtlig då vi möts. Jag förväntade mig att få huset sålt, och det lyckades. Robert varnade mig för att marknaden nog fortfarande är ngt kärv, att jag inte skulle bli besviken om inte huset skulle bli sålt direkt och det visade sig att så blev det, det krävdes några visningar innan affären var i hamn. Jag gillar även hans ersättare, Tamara Quitz, hon ersatte Robert när han åkte iväg på lång semester, men nu ärcaffären i hamn o jag är jättenöjd
Annie Majlöf är en kompetent mäklare. Klara svar och hon tar reda på det hon inte vet. Ett korrekt bemötande med kommunikation och proffsighet. Jag vill rekommendera Annie Majlöf. Benny Johansson
Korrekt och proffsig. Vi rekommenderar Annie Majlöf som mäklare.
Pålitlig, påläst, professionell!
Trevlig, saklig, kunnig Hjälpsam, påhittig, problemlösare
hon var lugn och saklig , lyssnade av kundens önskan och försökte möta kundens förväntningar med verkligheten
Felix har varit en otroligt bra och genuin mäklare i vår försäljningsprocess. Från första intryck till hur han tar hand om affären och respekterar våra önskemål. Han har varit noggrann, uppdaterat oss i hela processen och gett det där "lilla extra" för att jag som kund ska känna mig trygg och nöjd. Rekommenderar alla att välja Felix vid försäljning av sin lägenhet!
en riktig klippa vi är jätte nöjda med rasmus någon vi kan rekommendera
en mäklare man känner förtroende för, vi anlitar gärna felix borg igen.
Robert var toppen ,…. Inga problem att anlita