Fastighetsbyrån Alingsås

Fastighetsbyrån Alingsås

• BadgeTwelveYears
2 806
Ring 0322-170 25 Dela

Välkommen till Alingsås mest anlitade mäklare - Fastighetsbyrån! Alingsås är känd som en mysig trästad med massor av natur och närheten till Göteborg. Vi har vårt kontor centralt på Lilla torget bland alla caféer och butiker, och vi mäklare är ett team som alla har lång erfarenhet och ett nytänk när det kommer till mäklarbranschen....

2806 omdömen om Fastighetsbyrån Alingsås

Sedan starten hos Reco 2013

Alva V
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rasmus Broberg en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Sörhaga

Rasmus är en oerhört engagerad och duktig mäklare. I en klurig marknad och med nervösa säljare skötte han affären jättefint och bemötte oss väldigt väl och flexibelt utifrån våra behov och önskemål. Rasmus upplevs extremt kunnig och när det gäller levererar han verkligen!

Andreas J
Köpte sitt hus med hjälp av Rasmus Broberg en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Ingared

Rasmus kändes verkligen engagerad för mig som köpare. Det var inga som helst problem med mina önskemål.

Egil K
Sålde sitt hus med hjälp av Oscar Melin en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Edsås

Oscar är en mycket trevlig person, med ett professionellt bemötande och kunskap inom sitt område. Fantastisk informations flöde under försäljningen.

Ove S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Niklas Örtenholm en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Noltorp

Mycket bra, klara besked, snabbt resultat.

Anette K
Sålde sitt hus med hjälp av Annie Majlöf en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga

Mkt kompetent och trevlig. Väldigt tillmötesgående Känner mig väldigt nöjd

William L
Centrum

Duktig på att hålla mig som köpare informerad och kan besvara alla mina frågor vilket gör att affären upplevs trygg och professionell.

Emma E
Köpte sitt hus med hjälp av Viktoria Bernerek  en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga

Engagerad och tillmötesgående,

Jonna B
Noltorp

Duktig, kunnig och toppen att ha att göra med! Skulle verkligen rekommendera henne!

Margareta A
Sålde sitt hus med hjälp av Robert Larsvik en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Bolltorp

Lätt och bra att ha och göra med. Proffsig.

Carolina P
Sålde sitt hus med hjälp av Viktoria Bernerek  en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
Centrala Vårgårda

Viktoria är en förtroendeingivande mäklare som gav oss den bästa möjliga service vid försäljning av vårt hus! Hon är grym på sitt jobb och en fantastisk person.

SEBASTIAN Z
Sålde sitt hus med hjälp av Hanna Alavik en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
Centrala Herrljunga

Eftersom vi fick en så bra erfarenhet av Hannas arbete när vi köpte vårt hus var det en självklarhet att anlita henne när det blev dags för försäljning. Hanna är kunnig och kompetent på området och var samtidigt lyhörd för våra tankar och önskemål. Hela processen löpte jättesmidigt och vi kan varmt rekommendera henne.

Leif A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rasmus Broberg en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Centrum

Rasmus har varit tillmötesgående och svarat på alla frågor vi haft/har. För oss är det en stor omställning att flytta från ett hus som vi sett våra fem barn växa upp i och även sen de själva flyttat ut till egna boenden, och att vi själva skall flytta till en lägenhet mitt i Alingsås centrum. Det har känts tryggt att haft Rasmus med oss på denna resa.

Maria-Isabel Q
Köpte sitt hus med hjälp av Tamara Quitz en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Ödenäs

Tamara är trevlig, lyhörd och professionell i sitt bemötande!

Hamid H
Östlyckan

Prata lugnt och bra lyssna på folk hjälpsam

Emilia Alexandra B
Sollebrunn Med Omnejd

He is a very prepared and involved person in his work and very kind. It is a pleasure to talk to him. He has answers to all questions,he was very very helpful. I recommend him.

Erika K
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Birkmar en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Ingared

Mycket bra, effektiv och serviceminded.

Susann S
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Birkmar en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Ingared

Jag är mycket imponerad mäklare Johan Birkmar. Han är lyhörd och glad, skapar en bra stämning, svarar alltid snabbt och får saker gjorda. För vår del var det viktigt att få huset sålt snabbt. En vecka efter vårt första möte, var huset fotograferat, besiktigat, visat och sålt. Jag gillar Johans utgångpunkt: "Allt går att lösa". Jag rekommenderar Johan å det varmaste! Susann Strang

Petru Claudiu B
Sollebrunn Med Omnejd

Oscar demonstrated exceptional kindness and patience in guiding me through the complexities of the home-buying process, despite my non-Swedish background. Collaborating with him was a highly positive experience.

Fredrik M
Centrum

Felix är stans bästa mäklare, väldigt professionell, seriös, lugn och ärlig. Lyssnar både på säljare och köpare. En kunnig mäklare som vet vad han sysslar med.

Annica K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Louise Segergren en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Östra Ängabo

Louise är kunnig, tillmötesgående och proffsig i sin roll som mäklare. Vi hade inte kunnat vara mer nöjda!

Eva K
Sålde sitt hus med hjälp av Robert Larsvik en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Dammen

Jag har blivit väl mött av Robert. Han är professionell, kunnig, engagerad och har dessutom humor👍 Jag förväntade mig engagemang och ett gott bemötande, vilket jag fick.

Sara B
Köpte sitt hus med hjälp av Hanna Alavik en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
Södra Herrljunga

Väldigt professionell, härligt och positivt bemötande.

Caroline V
Centrala Vårgårda

Har vart supernöjd med Viktoria alla gånger vi både köpt och sålt fastigheter! Och kan varmt rekommendera henne till alla som går i sälj eller köp tankar!

Göran A
Stadsskogen

En mkt trevlig och bra mäklare, lyckade sälja lägenheten inom den tidsram som jag hade

Henry E
Ödenäs

Trevligt och personligt bemötande,effektiv hantering med snabb återkoppling även kvällar och helg. Rekommenderar starkt

Karl-Johan K
Stadsskogen

Felix var mäklare i en försäljning av en lägenhet som jag köpte. Kommunikationen var rak, ärlig och smidig, och jag upplevde att Felix på ett balanserat och proffsigt sätt såg till både köparens och säljarens intresse.

Elin F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Niklas Örtenholm en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Stadsskogen

Niklas hade ett lugn och tålamod som var så betryggande för oss som förstagångsköpare. Vi är mycket nöjda med Niklas!

Lina S
Stadsskogen

Har bara gott att säga om Niklas!

Thorbjörn N
Stadsskogen

Finns inget annat att skriva än att vi var jättenöjda med Niklas som mäklare. Och kan varmt rekommendera honom till andra.

Adam E
Centrum

Ärlig, genuin och seriös i sitt arbete.

Jessica R
Noltorp

Väldigt professionell som var snabb på att svara på sms, samtal och mail vilket uppskattades från oss. Mycket trevligt bemötande, lättsam och gav ett genuint och ärligt intryck. Vi är mycket nöjda 😊

Kenneth N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hanna Alavik en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
Centrala Herrljunga

Hon är vänlig, glad, lättsam och kunnig! Är snabb på att svara på meddelande vid beslut och funderingar. Rekommenderas högt!

Alexander B
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Gedda en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Noltorp

Johan är oerhört professionell med allas bästa för ögonen. Jag rekommenderar verkligen honom.

Marianne B
Stadsskogen

Felix är en proffsig och ärlig som gärna bollar ideer och tankar. Kommunikationen är rak och enkel, vilket jag som kund uppskattat mycket. Inga krusseduller! Felix har levt upp till dom förväntningar jag hade på honom, och vi har gemensamt tagit oss igenom en utmanade process gällande försäljning. Uppskattar Felix jättemycket som mäklare och kommer inte tveka att använda hans erbjudanden som mäklare igen om det skulle vara så. Rekomenderas starkt!

Johannes O
Köpte sitt hus med hjälp av Annie Majlöf en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
Sydvästra Vårgårda

Hon är väldigt glad och trevlig. Gjorde köpet väldigt lätt. Och jag tycker hon gjorde ett jätte bra jobb.

Sara Elisabeth P
Stadsskogen

Felix är den bästa mäklaren, väldigt professionell och gett oss ett väldigt gott bemötande. Felix har levt upp till alla mina förväntningar. Trots den tuffa tid som varit för bostadsmarknaden så har han givit trygghet, givit hopp och alltid varit positiv. All eloge till Felix.

Alva Ö
Stadsskogen

En mycket trevlig och professionell mäklare som hjälpte oss att hitta en perfekt lägenhet för oss!

Andreas P
Stadsskogen

Alltid tillgänglig och ärlig. Skulle rekommendera honom till mina vänner.

Andrew A
Nolby

Very professional throughout the whole process. Good and frequent communication.

Kristina L

Trevligt och proffsigt bemötande

Margareta H
Centrum

Felix är en väldigt duktig mäklare, mycket service minded och kompetent och möter alltid kunderna med ett trevligt sätt.

Stefan S
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Gedda en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Nolby

Väldigt bra trevlig människa, kunnig på sitt jobb. Man blir bemött av ett proffs, känner sig trygg.

Stefan B
Noltorp

Lätt att arbeta med. Hög tillgänglighet o bra kunskap.

Kenan Z
Sålde sin lägenhet med hjälp av Annie Majlöf en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
Centrala Vårgårda

Vi är enormt nöjda med hennes insatser både vid köp och sälj, rekommenderas starkt 🙂

Cessna E
Gräfsnäs

Gott bemötande och trevlig. Återkom alltid som avtalat. Vet ej hur målgruppsanpassad informationen var, som Tamara förmedlade till dem som kom på olika visningar.

Erik F
Centrala Vårgårda

Viktoria är en väldigt duktig och kunnig mäklare. Trevlig och hjälpsam på alla sätt och vis. Hon levde upp till alla mina förväntningar som jag hade. På det stora hela är jag väldigt nöjd och fick mer betalt än vad båda vi trodde det skulle bli i slutändan.

Michael O
Centrala Herrljunga

Hanna levererar från start till mål. Genuint intresserad av att fånga in hela Miljön kring försäljningen för bästa resultat. Man känner sig trygg med Hanna. Bästa rekommendationer ges till denna super kvinna/Mäklare.

Stefan P
Långared / Loo Med Omnejd

Very friendly & expert broker. Explains everything calmly, and answers every question. Johan is also there for you in the rest of the process. He helps where necessary. We are very satisfied and happy with Johan!

Hanna W
Sollebrunn Med Omnejd

Trevlig, tillmötesgående, trygg! Tre T!

Kristina L
Sålde sitt hus med hjälp av Oscar Melin en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Sollebrunn Med Omnejd

Mycket trevligt o h proffsigt bemötande