Lätt att ha att göra med, alltid positiv. ordning och reda
Rasmus Broberg
Rasmus Broberg är mäklare på Fastighetsbyrån Alingsås
.Rasmus Broberg har varit registrerad mäklare sedan 2021-02. Rasmus Broberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 192 omdömen med ett betyg på 4.8. Rasmus Broberg har haft 63 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
192 omdömen om Rasmus Broberg
Positiv och öppen person.Lätt att ha och göra med.
Rasmus är en oerhört engagerad och duktig mäklare. I en klurig marknad och med nervösa säljare skötte han affären jättefint och bemötte oss väldigt väl och flexibelt utifrån våra behov och önskemål. Rasmus upplevs extremt kunnig och när det gäller levererar han verkligen!
Rasmus kändes verkligen engagerad för mig som köpare. Det var inga som helst problem med mina önskemål.
Rasmus har varit tillmötesgående och svarat på alla frågor vi haft/har. För oss är det en stor omställning att flytta från ett hus som vi sett våra fem barn växa upp i och även sen de själva flyttat ut till egna boenden, och att vi själva skall flytta till en lägenhet mitt i Alingsås centrum. Det har känts tryggt att haft Rasmus med oss på denna resa.
Prata lugnt och bra lyssna på folk hjälpsam
En mycket trevlig och professionell mäklare som hjälpte oss att hitta en perfekt lägenhet för oss!
Han är seriös, proffsig & positiv.
Hej! Jag har sett meddelandet från er men jag tycker det är för tidigt att säga något om Rasmus annat än han är en mycket trevlig man och han visade oss lägenheten som vi valde att köpa. Vi träffade honom en kort stund för att se på lägenheten och omgivningarna. Tyvärr blev Rasmus sjuk när vi skulle träffa säljarna och det kan han ju inte rå för. Jag får återkomma vid senare tillfällen för att svara på era frågor. Med vänliga hälsningar Solveig Wassenius
Rasmus gav ett trevligt och positivt intryck direkt! Lugn, smidig och inte rädd för att ge utrymme för egna reflektioner och frågor, proffsig! Uppskattade Rasmus förmåga och flexibilitet vilket ledde till en snabb och bra affär för alla parter. Kan varmt rekommendera Rasmus!!!