Rasmus gav ett trevligt och positivt intryck direkt! Lugn, smidig och inte rädd för att ge utrymme för egna reflektioner och frågor, proffsig! Uppskattade Rasmus förmåga och flexibilitet vilket ledde till en snabb och bra affär för alla parter. Kan varmt rekommendera Rasmus!!!
Rasmus Broberg
Rasmus Broberg är mäklare på Fastighetsbyrån Alingsås
.Rasmus Broberg har varit registrerad mäklare sedan 2021-02. Rasmus Broberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 183 omdömen med ett betyg på 4.8. Rasmus Broberg har haft 62 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2023-12 - 2024-11
183 omdömen om Rasmus Broberg
Ett gott bemötande,tillgänglig vid frågor.
Rasmus är en trevlig och påläst mäklare som jag har stort förtroende för. Han är idog och ger sig inte trots att det har varit i stort sett stiltje på marknaden. Utvecklingsområdet, som drar ner betyget något och som jag och Rasmus också har pratat om, har varit återkopplingen till mig som säljare. Men det blev mycket bättre efter vårt samtal och har fungerat bra mot slutet av den 1,5 år långa försäljningsprocessen. Jag skulle definitivt rekommendera Rasmus.
Trevlig, gör sitt bästa. Sålde lägenheten på kommande. Bra rådgivning.
Väldigt framåt och driver för mitt bästa och väldigt lättsam att göra med.
Snabb och effektiv uppstart Flexibel och lösningsorienterad Trevligt bemötande
Han tog tid och förklarade olika saker. Frågade om vi undrade något. Ett bra bemötande.
Glad, trevlig,påläst om objektet
En mäklare som alltid är tillgänglig. Ärlig och tänker på dig som kund i första hand.
Trevlig, saklig, kunnig Hjälpsam, påhittig, problemlösare