Johan Gedda

Johan Gedda

Johan Gedda är mäklare på Fastighetsbyrån Alingsås

Johan Gedda har varit registrerad mäklare sedan 2012-02. Johan Gedda har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-05 och har fått 394 omdömen med ett betyg på 4.9. Johan Gedda har haft 41 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-02

394 omdömen om Johan Gedda

Sedan starten hos Reco 2014
Jessica R
Noltorp

Väldigt professionell som var snabb på att svara på sms, samtal och mail vilket uppskattades från oss. Mycket trevligt bemötande, lättsam och gav ett genuint och ärligt intryck. Vi är mycket nöjda 😊

Alexander B
Noltorp

Johan är oerhört professionell med allas bästa för ögonen. Jag rekommenderar verkligen honom.

Andrew A
Nolby

Very professional throughout the whole process. Good and frequent communication.

Stefan S
Nolby

Väldigt bra trevlig människa, kunnig på sitt jobb. Man blir bemött av ett proffs, känner sig trygg.

Stefan P
Långared / Loo Med Omnejd

Very friendly & expert broker. Explains everything calmly, and answers every question. Johan is also there for you in the rest of the process. He helps where necessary. We are very satisfied and happy with Johan!

Emelie A
Kristineholm

Proffsig, lyhörd och pålitligt

Julia L
Långared / Loo Med Omnejd

Alltid glad och positiv, finns inga problem som inte går att lösa. Kanonbra medlare mellan köpare och säljare.

Christoffer L
Långared / Loo Med Omnejd

Tar uppgiften på största möjliga allvar och levererar både mot säljare och köpare. Den bästa mäklaren någonsin.

Nana Bella Maija E

Johan är oerhört ödmjuk, ordningssam och erfaren. Han löste allt åt oss, gav tips, skötte kontakter och roddade med allt. Återkopplingen var regelbunden och tät, och han var väldigt lätt att nå. Vi är så tacksamma över att vi valde just Johan till mäklare i vår affär. Vi ger honom våra varmaste rekommendationer.

Barbara L
Östra Ängabo

trevlig och kunnig , jag fick förtroendet