Rasmus Broberg

Rasmus Broberg

Rasmus Broberg är mäklare på Fastighetsbyrån Alingsås

Rasmus Broberg har varit registrerad mäklare sedan 2021-02. Rasmus Broberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 179 omdömen med ett betyg på 4.8. Rasmus Broberg har haft 60 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

179 omdömen om Rasmus Broberg

Sedan starten hos Reco 2021
CHRISTOFFER L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rasmus Broberg en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Centrum

Väldigt framåt och driver för mitt bästa och väldigt lättsam att göra med.

Anna-Lena N

Snabb och effektiv uppstart Flexibel och lösningsorienterad Trevligt bemötande

Helene H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rasmus Broberg en del av Fastighetsbyrån Alingsås

Han tog tid och förklarade olika saker. Frågade om vi undrade något. Ett bra bemötande.

Jan H

Glad, trevlig,påläst om objektet

Anton F
Stadsskogen

En mäklare som alltid är tillgänglig. Ärlig och tänker på dig som kund i första hand.

Fredrik J
Stadsskogen

Trevlig, saklig, kunnig Hjälpsam, påhittig, problemlösare

Ingemar P
Tuvebo

en riktig klippa vi är jätte nöjda med rasmus någon vi kan rekommendera

Mia B
Västra Bodarna

Vi har fått ett trevligt bemötande och svar på allt vi ville samt fått bra vägledning vid vårt köp. Vi kände oss både trygga och omhändertagna!

Jimmy E
Centrum

Blev bemött på ett professionellt och personligt sätt. Kändes enkelt att prata med Rasmus. Förväntningarna stämde bra överens. Köpet är ännu inte klart, men vi hoppas alla att det blir så. Rasmus hade en tydlig och bra genomgång kring allting som rörde köpet och involverade alla parter under genomgången och atmosfären var väldigt trevlig under hela genomgången.

Carina S
Centrum

Han har ett mycket trevligt bemötande Förväntade mig att han skulle vara lyhörd för mina önskemål i budgivning och förmedla det vidare till säljarna på ett bra sätt , vilken han gjorde!!!. Han respekterade mina önskemål fullt ut utan att verka besvärad . Allt var avslappnat från dag ett! Kort och gott så är han en toppenmäklare Och han har humor också 😁